|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt září 21, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
Vidím, že děláš čest svému "jménu" a z vaší Vš veselou a úsměvy zářící oázu. Ach jo, škoda, že už ji mám za sebou...Hned bych se přidala do party.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá září 22, 2006 12:10 am Předmět: Komentář |
|
|
Fairy, no, jen abych se nepřeceňoval. Ale já byl za to včera pochválen (za dobrou náladu, kterou jsem hýřil), což mě potěšilo. Fairy, duchem buď s námi.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 22, 2006 9:49 am Předmět: soutěZZZ |
|
|
o pro a proti soutěži bylo napsáno již dost, co kdybycho zkusili soutěž na internetu ? Určila by se pravidla , podle kterých by se jednotlivé dívky a jejich vlasy hodnotily ( příklad : jak dívka vypadá, jak jí její vlasy sluší, jak jsou hezké, jak dlouhé a já nevím jaké ještě jiná kritéria by se dala vymyslet ), každé kritérium by se hodnotilo třeba od 1 do 5 - budů, každý, kdo by se chtěl soutěže účastnit by vyplnil příslušnou tabulku u každé dívky a co by vyšlo. to by vyšlo... nehodnotily by se "pouze" vlasy, ale vlastně vše.Každá děva, která by chtěla dát sebe a své vlásky v šanc, by poslala 3 fota, ze předu, ze zadu a z boku tak, aby byly vidět její vlásky do nejlépe a samozřejně i obličej a ona sama , no a pak by se čekalo, jak to dopadne, mohl by se určit čas, po který by jednotlivá fota byly na netu, aby nebyly zvýhodněny fota, která soutěžila jako první a tak podobně. Soutěž by mohla trvat třeba měsíc a každý měsíc by se mohla vyhlásít jedna "Dlouhovlasá kočka měsíce" . Co Vy nato ? Je jasné, že by se na tom, co jsem nyní napsal, muselo dost zapracovat, ale vždy se musí něčím začít.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: pá září 22, 2006 10:24 am Předmět: |
|
|
Ten nápad není špatný, ale muselo by jít spíš o jednorázovou akci. Je nás tu dlouhovlásek omezený počet, a kdybychom dělali pokaždé "kočku" měsíce, tak by se jí stala asi postupně každá z nás . A to by už púak poněkud ztrácelo smysl. Chtělo by to menší frekvenci, tak aspoň roční. Třeba teď by šlo vyhlásit "Vánoční miss vlasy", nebo tak něco a dát termín k posílání od října do Vánoc. No a na štědrý den bychom si mohli přečíst výsledek . Určitě bych dala víc než jen první místo, tak do třetího. A prostor pro komentáře ke každé sadě fotek, abychom si mohly také přečíst, jak se vám líbíme . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 22, 2006 1:51 pm Předmět: SoutěZZZ |
|
|
Fairy, máš fajn nápady, ještě pár takových a mohlo by se s tím i něco začít dělat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: pá září 22, 2006 2:07 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Ten nápad není špatný, ale muselo by jít spíš o jednorázovou akci. Je nás tu dlouhovlásek omezený počet, a kdybychom dělali pokaždé "kočku" měsíce, tak by se jí stala asi postupně každá z nás . A to by už púak poněkud ztrácelo smysl. Chtělo by to menší frekvenci, tak aspoň roční. Třeba teď by šlo vyhlásit "Vánoční miss vlasy", nebo tak něco a dát termín k posílání od října do Vánoc. No a na štědrý den bychom si mohli přečíst výsledek . Určitě bych dala víc než jen první místo, tak do třetího. A prostor pro komentáře ke každé sadě fotek, abychom si mohly také přečíst, jak se vám líbíme . |
Na novych strankach bude i sekce "osobnost", kde bychom radi dali tak cca mesicne prostor "kocce mesice", ale v nesouteznim duchu... proste kratke predstaveni jedne "z vas"
Cimzto vam nechci vstupovat do rozmysleni o dalsich moznostech, zajimave se to cte Kdybyste nekdo chtel podobnou soutez zorganizovat, tak dame na novych strankach prostor. Jedinou podminkou bude, ze to bude plne eticke a respektujici soukromi (pripadne nejasnosti rozhodne Admin ) a zaroven ze se to dotahne do konce... nic neni tak demotivujici pro navstevniky ruznych webu, jako vysumele aktivity... 
Naposledy upravil Aha Admin dne so září 23, 2006 8:20 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: so září 23, 2006 12:25 am Předmět: Komentář |
|
|
Jen si, dámy, ale zvažte, zda se opravdu chcete vzdát své anonymity a ukázat se v plné kráse. Třeba Brno mi přijde dost malé... Ale oceňuji, že chce jít někdo s kůží - tedy vlasy - na trh. Jiným ale odvaha scházet bude a já se jim ani nedivím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po září 25, 2006 4:17 am Předmět: |
|
|
Myslím si, že to nebude tak zlé, pokud soutěž bude probíhat jen v rámci našeho fóra a na stránky soutěže se dostanou pouze registrovaní, tak by vše mělo být v pohodě. , pokud by se soutěž dala v šanc i široké veřejnosti, mohla by fota s pohledem do obličeje chybět a široká veřejnost by hodnotila pouze krásu vlasů dotyčných žen  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po září 25, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
Také bychto omezila jen na registrované ve fóru. A co se týče poznávání na ulici - ehm, mám dojem, že podle vlasů byste nás kolikrát poznali lépe než podle obličeje!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po září 25, 2006 10:48 am Předmět: |
|
|
Ovšem, když nebudeme my, které ty vlasy máme, ukazovat ostatním, jak je to hezké, tak nás moc přibývat nebude...Protože co si budeme povídat, vidět to v"reálu" má sílu za tisíc slov  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|