pořádat soutěž o nejdelší vlasy...?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 21, 2006 9:06 pm    Předmět: Citovat

Vidím, že děláš čest svému "jménu" Wink a z vaší Vš veselou a úsměvy zářící oázu. Ach jo, škoda, že už ji mám za sebou...Hned bych se přidala do party. Smile
Milovník
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá září 22, 2006 12:10 am    Předmět: Komentář Citovat

Fairy, Arrow no, jen abych se nepřeceňoval. Ale já byl za to včera pochválen (za dobrou náladu, kterou jsem hýřil), což mě potěšilo. Fairy, duchem buď s námi. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Clondyk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 22, 2006 9:49 am    Předmět: soutěZZZ Citovat

o pro a proti soutěži bylo napsáno již dost, co kdybycho zkusili soutěž na internetu ? Určila by se pravidla , podle kterých by se jednotlivé dívky a jejich vlasy hodnotily ( příklad : jak dívka vypadá, jak jí její vlasy sluší, jak jsou hezké, jak dlouhé a já nevím jaké ještě jiná kritéria by se dala vymyslet ), každé kritérium by se hodnotilo třeba od 1 do 5 - budů, každý, kdo by se chtěl soutěže účastnit by vyplnil příslušnou tabulku u každé dívky a co by vyšlo. to by vyšlo... nehodnotily by se "pouze" vlasy, ale vlastně vše.Každá děva, která by chtěla dát sebe a své vlásky v šanc, by poslala 3 fota, ze předu, ze zadu a z boku tak, aby byly vidět její vlásky do nejlépe a samozřejně i obličej a ona sama , no a pak by se čekalo, jak to dopadne, mohl by se určit čas, po který by jednotlivá fota byly na netu, aby nebyly zvýhodněny fota, která soutěžila jako první a tak podobně. Soutěž by mohla trvat třeba měsíc a každý měsíc by se mohla vyhlásít jedna "Dlouhovlasá kočka měsíce" . Co Vy nato ? Je jasné, že by se na tom, co jsem nyní napsal, muselo dost zapracovat, ale vždy se musí něčím začít....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 22, 2006 10:24 am    Předmět: Citovat

Ten nápad není špatný, ale muselo by jít spíš o jednorázovou akci. Je nás tu dlouhovlásek omezený počet, a kdybychom dělali pokaždé "kočku" měsíce, tak by se jí stala asi postupně každá z nás Very Happy . A to by už púak poněkud ztrácelo smysl. Chtělo by to menší frekvenci, tak aspoň roční. Třeba teď by šlo vyhlásit "Vánoční miss vlasy", nebo tak něco a dát termín k posílání od října do Vánoc. No a na štědrý den bychom si mohli přečíst výsledek Smile . Určitě bych dala víc než jen první místo, tak do třetího. A prostor pro komentáře ke každé sadě fotek, abychom si mohly také přečíst, jak se vám líbíme Wink .
Clondyk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 22, 2006 1:51 pm    Předmět: SoutěZZZ Citovat

Fairy, máš fajn nápady, ještě pár takových a mohlo by se s tím i něco začít dělat
Aha Admin
ADMIN

PříspěvekZaslal: pá září 22, 2006 2:07 pm    Předmět: Citovat

Fairy napsal:
Ten nápad není špatný, ale muselo by jít spíš o jednorázovou akci. Je nás tu dlouhovlásek omezený počet, a kdybychom dělali pokaždé "kočku" měsíce, tak by se jí stala asi postupně každá z nás Very Happy . A to by už púak poněkud ztrácelo smysl. Chtělo by to menší frekvenci, tak aspoň roční. Třeba teď by šlo vyhlásit "Vánoční miss vlasy", nebo tak něco a dát termín k posílání od října do Vánoc. No a na štědrý den bychom si mohli přečíst výsledek Smile . Určitě bych dala víc než jen první místo, tak do třetího. A prostor pro komentáře ke každé sadě fotek, abychom si mohly také přečíst, jak se vám líbíme Wink .

Na novych strankach bude i sekce "osobnost", kde bychom radi dali tak cca mesicne prostor "kocce mesice", ale v nesouteznim duchu... proste kratke predstaveni jedne "z vas" Smile

Cimzto vam nechci vstupovat do rozmysleni o dalsich moznostech, zajimave se to cte Smile Kdybyste nekdo chtel podobnou soutez zorganizovat, tak dame na novych strankach prostor. Jedinou podminkou bude, ze to bude plne eticke a respektujici soukromi (pripadne nejasnosti rozhodne Admin Wink) a zaroven ze se to dotahne do konce... nic neni tak demotivujici pro navstevniky ruznych webu, jako vysumele aktivity... Razz

Naposledy upravil Aha Admin dne so září 23, 2006 8:20 am, celkově upraveno 1 krát.
Milovník

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 12:25 am    Předmět: Komentář Citovat

Jen si, dámy, ale zvažte, zda se opravdu chcete vzdát své anonymity a ukázat se v plné kráse. Třeba Brno mi přijde dost malé... Ale oceňuji, že chce jít někdo s kůží - tedy vlasy - na trh. Jiným ale odvaha scházet bude a já se jim ani nedivím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Clondyk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 4:17 am    Předmět: Citovat

Myslím si, že to nebude tak zlé, pokud soutěž bude probíhat jen v rámci našeho fóra a na stránky soutěže se dostanou pouze registrovaní, tak by vše mělo být v pohodě. Laughing , pokud by se soutěž dala v šanc i široké veřejnosti, mohla by fota s pohledem do obličeje chybět a široká veřejnost by hodnotila pouze krásu vlasů dotyčných žen Wink
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 10:46 am    Předmět: Citovat

Také bychto omezila jen na registrované ve fóru. A co se týče poznávání na ulici - ehm, mám dojem, že podle vlasů byste nás kolikrát poznali lépe než podle obličeje! Laughing
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 10:48 am    Předmět: Citovat

Ovšem, když nebudeme my, které ty vlasy máme, ukazovat ostatním, jak je to hezké, tak nás moc přibývat nebude...Protože co si budeme povídat, vidět to v"reálu" má sílu za tisíc slov Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: