|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
tak som skusila modrociernu palletku, v tej zltej krabicke, preliv...no hroza, vlasy suche, krepate, a modry nadych maju len dokym ich prvykrat neumyjete, potom sa to vymyva a vymyva az ostane ciernohneda...
teraz som si dala oblubenu toujours color tiez modrociernu a spokojnost obrovska, vlasky hebke, hladke, krasne leskle a farba jedna basen _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: čt září 22, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
Tak já si fakt nevím rady jako , naposled jsem se barvila černou před prázdninami a už teď jsem hnědovlasá, všude čtu jak se ostatní těžce zbavují černé a mě to sleze samo . No tak jsem z hecu na to kydla před týdnem hennu aspoň pro regeneraci (pro dobrý pocit černou - i když mi bylo jasné že to nechytne nebo budu zrzatá) a teď jsem ještě více hnědovlasá než předtím . Ale zase mám krásné heboučké vlasy a lepší konce . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Tak se barvi barvou, ta se sice taky vymývá, ale ne tak rapidně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
Osobně se barvím černým přelivem už leta, a taky to mám po sedmi týdnech hnědo-rezavý od kořínků až dolu, zvlášť teď po létu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt září 22, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | tak som skusila modrociernu palletku, v tej zltej krabicke, preliv...no hroza, vlasy suche, krepate, a modry nadych maju len dokym ich prvykrat neumyjete, potom sa to vymyva a vymyva az ostane ciernohneda...
teraz som si dala oblubenu toujours color tiez modrociernu a spokojnost obrovska, vlasky hebke, hladke, krasne leskle a farba jedna basen |
Tanka, prosim, co je to za barvu či přeliv ta Toujours? Můžeš dát nějaký odkaz? Možná to u nás v Čechách nemáme... moc krásnou a lesklou barvu po ní máš!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lindula 0-7
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | tak som skusila modrociernu palletku |
Prepána..palletku nieeee!! nikdy viac..zabudni..ak chceš nejakú chemickú farbu, tak ti rovno poviem, že Palletka nie..Syoss nie...tatiež som už mala aj nejaké šialené Kenvelo..to tiež nie.. L´Oreal mi celkom vyhovuje.. ak mám záchvat modročiernej..inak teraz používam tie penové farby..tam tá čierna chytá tak pekne prirodzene na hnedočierno, takže ten odtieň je taký snehulienkový..to sa mi moc páči |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: po květen 27, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
Celkem by mě zajímalo, zda ssi nějaká černovláska barví i obočí? Nechce se mi už barvit, hlavně ted o tom "upršeném" létě, a ta hnědá k vlasům mi nějak nejde. Někde jsem četla, že hodně lidí, to barví stejnou barvou jako na vlasy (hodí pomocí štětečku na pár minutek a hotovo), tak jestli má někdo zkušenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Indil 161-320
|
Zaslal: út květen 28, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
Rejža napsal: | Celkem by mě zajímalo, zda ssi nějaká černovláska barví i obočí? Nechce se mi už barvit, hlavně ted o tom "upršeném" létě, a ta hnědá k vlasům mi nějak nejde. Někde jsem četla, že hodně lidí, to barví stejnou barvou jako na vlasy (hodí pomocí štětečku na pár minutek a hotovo), tak jestli má někdo zkušenosti? |
Já jsem si sem tam někdy i dobarvila mé tmavě plavé obočí k tmavým vlasům. Ale používala jsem jen Casting od Lorealu - ebenově černou, takže se mi to do pár týdnů vymylo. Na obočí jsem si vzala vatovou tyčinku, trochu mázla a bylo to . Ale teď už si vlasy vůbec nebarvím a nechávám si je odrůstat a vymývat, jelikož už chci jen svoji původní barvu vlasů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: út květen 28, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
No já používám garnier a syoss, ale asi to rizknu, tak uvidíme jestli nepřijdu o obočí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
po 7 mesiacoch nefarbenia som opat hnedovlasa. cierna sa nevymyla sice uplne , ale tmavohneda farba pekne doladuje s odrastami, takze to vyzera prirodzene.
jedina nevyhoda je, ze mi nechyti ziadna svetlejsia farba. skusala som si na konceky robit ombre style, ale zafarbilo sa len tricko, vlasy ani nahodou _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|