|
✿
|
Autor |
Zpráva |
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<
Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
Margueritte napsal: |
Joo, moje slova. Když už mě má rád tak se vším všudy... a naopak. |
Jo jo pravda se vším všudy ¨
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<
Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
wolfishness napsal: | Kvůli chlapovi bych vlasy nikdy nezměnila. |
Přesně řečeno _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
A co takhle NEZMĚNA vlasů kvůli partnerovi? (to jsem třeba já - chtěla bych ofinu ale kvůli NĚMU do toho nejdu ) _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kokronilla 41-80
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 6:50 am Předmět: |
|
|
Já změnila kvůli partnerovi barvu, a to celkem 4x v pořadí z černé na hnědou, pak zpátky, ještě jednou a naposledy v září opět na černou. A už to tak nechám. Stejně mně ve finále každý ex partner nazval čarodějnicí, a těm přece odjakživa sluší černá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 7:56 am Předmět: |
|
|
kokronilla a to si si stale nasla niekoho, komu sa cierne vlasy nepacili? alebo kazdemu druhemu priatelovi sa pacili? _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kokronilla 41-80
|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 3:37 pm Předmět: |
|
|
Jo, někomu prý černá barva vysloveně vadí. Ale mně fakt sedí nejvíc, navíc mám dojem, že když po mně někdo chtěl, abych se přebarvila, vlastně mi bral část mého já. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Juanitta >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 4:23 pm Předmět: |
|
|
Pridám aj ja názor: môjmu manželovi je to úplne jedno, občas si ma doberá, že ma sám ostrihá ale nemyslí to vážne vie, že by som mu to nejako vrátila. Spomínam si, keď som mala vlasy kratšie a postupne zostrihané, chcel, aby som mala dlhé a teraz presne naopak, ale nemám dlhé, len po lopatky. No všetko je len vrámci zábavy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
kokronilla napsal: | Jo, někomu prý černá barva vysloveně vadí. Ale mně fakt sedí nejvíc, navíc mám dojem, že když po mně někdo chtěl, abych se přebarvila, vlastně mi bral část mého já. |
ano tiez vsimam, ze to niekomu vyslovene vadi, ale kaslat na nich. ked ti je v tom dobre naco sa menit....kvoli comu? lebo to chce priatel, ktory ta ma milovat taku aka si?
a ten dojem je vlastne pravdivy, ved to ako vyzerame vyjadruje nase ja, ked to chce niekto zmenit, chce nas zmenit _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kokronilla 41-80
|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 9:18 pm Předmět: |
|
|
Současný partner naštěstí černou miluje, a to i na mých vlasech.... takže zatím to mám dobré, nemusím nic řešit. Naopak, možná při příštím barvení vyzkouším modročernou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Guinevere 81-160
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
Soniczka napsal: | A co takhle NEZMĚNA vlasů kvůli partnerovi? (to jsem třeba já - chtěla bych ofinu ale kvůli NĚMU do toho nejdu ) |
A děláš dobře!Tvých vlasů by na ofinu byla škoda a hlavně by jsi pak toho litovala, věř mi. _________________ Budoucnost patri tem, kdo veri svym krasnym snum. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|