|
✿
|
Autor |
Zpráva |
HairyGirl19 81-160

|
Zaslal: út leden 18, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
lilly napsal: | HairyGirl19 napsal: | Mám ten modrý hydratačný a musím povedať,že je tušim lepší ako gliss kur.Mám strašne suché a poškodené vlasy,ale tento modry essencis mi fakt pomaha :-)doporucujem...chystam sa vyskusat ten fialovy.. |
Já jsem ho zkoušela jednou a říkám, že nikdy víc. Ale těm, kterým nevadí silikony, asi bude vyhovovat Kdyby jsme byly sousedky, tak bych ti ho klidně zadarmo podarovala. Teď mi zbytečně leží ve koupelně. |
Tak to je velka skoda ze niesme susedky no neviem niekomu robia silikony dobre ,niekomu nie celkom mi pomaha,aj ked extra zazrak to nieje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
HairyGirl19 81-160

|
Zaslal: út leden 18, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
Kajinaa napsal: | Ted jsem si poprvé myla hlavu šamponem modrým hydratační a lesk .. a šampon nic moc spíš nic ..pro mě .. tak jsem na to plácla kondiš té značky a bylo to lepší .. a pak ještě masku té značky a docela dobrý ,hlavně hezky voníí jsem dostala od ježíška tuhle sadu.. ségra tu růžovou na barvené vlasy tak taky nekdy vyzkouším a povím.. ale jak píšu ,zatím jsem použila poprvé . časem třeba písnu co mi to s vlásky provedlo  | Ahojky,tak ja som tiez dostala tu sadu od jeziska a ta maska je fakt super  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kajinaa 41-80

|
Zaslal: st březen 02, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
No takže po delším použití té modré řady s kokosem hydratace a lesk .. musím říct nááádherně vlásky voní ,lesklé ,hladké , hydratované .. takže za mě super
Zkusila jsem už i ségry tu růžovou pro barvené vlasy a taky dobrý ,ale na můj typ vlasů se hodí více ta modrá takže mně přišla o kapku lepší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
VeverkaTerezka 41-80

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
Úplně souhlas! Koupila jsem si modrý, protože moje vlasy opět začaly protestovat. Doteď jsem používala Timotei, ten s avokádem, tuším taky na suché vlasy. Ze začátku super, ale po čase to šlo do kytek a účinek nulový. Po modrém Herbalu - úžasný! Nemůžu si ho vynachválit Sice jsou tam silikony, ale mým vlasům nejspíš chyběly, nebo co .. Každopádně jsem hrozně ráda, je to vidět, vlasy zdravější a krásnější, lesklejší, prostě ..áách  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Kamarádka mi na mé přání přivezla z Anglie modrý H. Essences a nemůžu porovnat s modrým prodávaným u nás (zkoušela jsem pouze červený na barevené a hnus největší) ale mám takový pocit že v Anglii ho mají kvalitnější. Je tak hustý, že skoro nejde protlačit uzávěrem a je tak leskle modrý, že obarví i vodu Vlasy opravdu hydratuje a jsou krásné po celé délce (schválně jsem ho nanesla i ke konečkům a opravdu je zregeneroval - podotknu jen že tohle dokázal šampon sám!). Jinak jsem koukala, že ten pro Anglii je vyráběný ve Francii, takže by to bylo tím? Jestli ty šampony u nás vyrábí Polsko tak se pak opravdu není co divit, že většině lidí spíše nesedí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 10:38 am Předmět: |
|
|
No asi ne nadarmo jsme popelnice pro všechno.. Když se onehdy debatovalo o tom, jak k nám vozí nekvalitní potraviny, tak proč ne i drogerku..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lilly 321-600

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
*Leontýnka* napsal: | Kamarádka mi na mé přání přivezla z Anglie modrý H. Essences a nemůžu porovnat s modrým prodávaným u nás (zkoušela jsem pouze červený na barevené a hnus největší) ale mám takový pocit že v Anglii ho mají kvalitnější. Je tak hustý, že skoro nejde protlačit uzávěrem a je tak leskle modrý, že obarví i vodu Vlasy opravdu hydratuje a jsou krásné po celé délce (schválně jsem ho nanesla i ke konečkům a opravdu je zregeneroval - podotknu jen že tohle dokázal šampon sám!). Jinak jsem koukala, že ten pro Anglii je vyráběný ve Francii, takže by to bylo tím? Jestli ty šampony u nás vyrábí Polsko tak se pak opravdu není co divit, že většině lidí spíše nesedí. |
Zajímavé. Já jsem ten náš modrý po prvním použití poslala hned dál Vlasy jsem po něm měla jako kdyby navoskované a mohla jsem se udrbat. Víckrát jsem se po téhle značce neohlédla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
lilly napsal: | *Leontýnka* napsal: | Kamarádka mi na mé přání přivezla z Anglie modrý H. Essences a nemůžu porovnat s modrým prodávaným u nás (zkoušela jsem pouze červený na barevené a hnus největší) ale mám takový pocit že v Anglii ho mají kvalitnější. Je tak hustý, že skoro nejde protlačit uzávěrem a je tak leskle modrý, že obarví i vodu Vlasy opravdu hydratuje a jsou krásné po celé délce (schválně jsem ho nanesla i ke konečkům a opravdu je zregeneroval - podotknu jen že tohle dokázal šampon sám!). Jinak jsem koukala, že ten pro Anglii je vyráběný ve Francii, takže by to bylo tím? Jestli ty šampony u nás vyrábí Polsko tak se pak opravdu není co divit, že většině lidí spíše nesedí. |
Zajímavé. Já jsem ten náš modrý po prvním použití poslala hned dál Vlasy jsem po něm měla jako kdyby navoskované a mohla jsem se udrbat. Víckrát jsem se po téhle značce neohlédla. |
No já se taky bála, že se po tomhle budu drbat a vlasy budou okamžitě upláclé (jelikož byl tak hustý), ale ono ne (a to je v šamponu na předních místech silikon). Již tři dny drží krásně hebké a vcelku objemné. Dokonce bez většího krepacení přežily lítání ve vlhkém počasí. Takže věřím, že třeba i Avon může být v UK nebo USA luxusní a kvalitní kosmetikou. Dokonce i výrobky z Lidlu (dovážené přímo z Německa) jsou kvalitnější než výrobky renomovaných značek vyráběné přímo pro náš trh. Škoda, strašná škoda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Surrya 81-160

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
DV je zlo! Jste mě tak nahlodali, že jsem si řekla, že si zejtra skočim ten modrej šampon koupit, i když tady mám ještě dva nebo tři šampony otevřený, než jsme dočetla celý vlákno tak jsem se rozhodla že si nejspíš skočím ještě dneska do kauflandu abych ho mohla vyzkoušet, i když ted uvazuju jestli koupit šampon nebo kondiconer Protože co jsme si tak všimla tak ten malinovej na dlouhy vlasy tu ještě nejspíš není. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Poki 321-600

|
Zaslal: so červen 02, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
Ak by ste niekto (najlepšie zo SK) zahliadli niekde HE, tak dajte vedieť.. včera som obehla asi všetky drogérie v Prešove a našla som jeden jediný šampón, viac toho nemajú. To už sa nepredáva nikde alebo ako...? Ako je to v čechách, vidno ešte herbal essence na pultoch? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|