Clairol - Herbal Essences
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HairyGirl19
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 3:06 pm    Předmět: Citovat

lilly napsal:
HairyGirl19 napsal:
Mám ten modrý hydratačný a musím povedať,že je tušim lepší ako gliss kur.Mám strašne suché a poškodené vlasy,ale tento modry essencis mi fakt pomaha :-)doporucujem...chystam sa vyskusat ten fialovy..Smile

Já jsem ho zkoušela jednou a říkám, že nikdy víc. Ale těm, kterým nevadí silikony, asi bude vyhovovat Smile Kdyby jsme byly sousedky, tak bych ti ho klidně zadarmo podarovala. Teď mi zbytečně leží ve koupelně.

Tak to je velka skoda ze niesme susedky Smile no neviem niekomu robia silikony dobre ,niekomu nie Smile celkom mi pomaha,aj ked extra zazrak to nieje Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HairyGirl19
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 3:07 pm    Předmět: Citovat

Kajinaa napsal:
Ted jsem si poprvé myla hlavu šamponem modrým hydratační a lesk .. a šampon nic moc spíš nic ..pro mě .. tak jsem na to plácla kondiš té značky a bylo to lepší .. a pak ještě masku té značky a docela dobrý ,hlavně hezky voníí Smile jsem dostala od ježíška tuhle sadu.. ségra tu růžovou na barvené vlasy tak taky nekdy vyzkouším a povím.. ale jak píšu ,zatím jsem použila poprvé . časem třeba písnu co mi to s vlásky provedlo Smile
Ahojky,tak ja som tiez dostala tu sadu od jeziska Very Happy a ta maska je fakt super Smile
Kajinaa
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:29 pm    Předmět: Citovat

No takže po delším použití té modré řady s kokosem hydratace a lesk .. musím říct nááádherně vlásky voní ,lesklé ,hladké , hydratované .. takže za mě super Wink

Zkusila jsem už i ségry tu růžovou pro barvené vlasy a taky dobrý ,ale na můj typ vlasů se hodí více ta modrá takže mně přišla o kapku lepší Wink
VeverkaTerezka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 6:57 pm    Předmět: Citovat

Úplně souhlas! Very Happy Koupila jsem si modrý, protože moje vlasy opět začaly protestovat. Doteď jsem používala Timotei, ten s avokádem, tuším taky na suché vlasy. Ze začátku super, ale po čase to šlo do kytek a účinek nulový. Po modrém Herbalu - úžasný! Nemůžu si ho vynachválit Very Happy Sice jsou tam silikony, ale mým vlasům nejspíš chyběly, nebo co Surprised .. Každopádně jsem hrozně ráda, je to vidět, vlasy zdravější a krásnější, lesklejší, prostě ..áách Very Happy
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 10:36 am    Předmět: Citovat

Kamarádka mi na mé přání přivezla z Anglie modrý H. Essences a nemůžu porovnat s modrým prodávaným u nás (zkoušela jsem pouze červený na barevené a hnus největší) ale mám takový pocit že v Anglii ho mají kvalitnější. Je tak hustý, že skoro nejde protlačit uzávěrem Very Happy a je tak leskle modrý, že obarví i vodu Shocked Vlasy opravdu hydratuje a jsou krásné po celé délce (schválně jsem ho nanesla i ke konečkům a opravdu je zregeneroval - podotknu jen že tohle dokázal šampon sám!). Jinak jsem koukala, že ten pro Anglii je vyráběný ve Francii, takže by to bylo tím? Jestli ty šampony u nás vyrábí Polsko tak se pak opravdu není co divit, že většině lidí spíše nesedí.
*Hanča
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 10:38 am    Předmět: Citovat

No asi ne nadarmo jsme popelnice pro všechno.. Když se onehdy debatovalo o tom, jak k nám vozí nekvalitní potraviny, tak proč ne i drogerku.. Confused
lilly
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 10:41 am    Předmět: Citovat

*Leontýnka* napsal:
Kamarádka mi na mé přání přivezla z Anglie modrý H. Essences a nemůžu porovnat s modrým prodávaným u nás (zkoušela jsem pouze červený na barevené a hnus největší) ale mám takový pocit že v Anglii ho mají kvalitnější. Je tak hustý, že skoro nejde protlačit uzávěrem Very Happy a je tak leskle modrý, že obarví i vodu Shocked Vlasy opravdu hydratuje a jsou krásné po celé délce (schválně jsem ho nanesla i ke konečkům a opravdu je zregeneroval - podotknu jen že tohle dokázal šampon sám!). Jinak jsem koukala, že ten pro Anglii je vyráběný ve Francii, takže by to bylo tím? Jestli ty šampony u nás vyrábí Polsko tak se pak opravdu není co divit, že většině lidí spíše nesedí.

Zajímavé. Já jsem ten náš modrý po prvním použití poslala hned dál Confused Vlasy jsem po něm měla jako kdyby navoskované a mohla jsem se udrbat. Víckrát jsem se po téhle značce neohlédla.
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 11:54 am    Předmět: Citovat

lilly napsal:
*Leontýnka* napsal:

Zajímavé. Já jsem ten náš modrý po prvním použití poslala hned dál Confused Vlasy jsem po něm měla jako kdyby navoskované a mohla jsem se udrbat. Víckrát jsem se po téhle značce neohlédla.

No já se taky bála, že se po tomhle budu drbat a vlasy budou okamžitě upláclé (jelikož byl tak hustý), ale ono ne (a to je v šamponu na předních místech silikon). Již tři dny drží krásně hebké a vcelku objemné. Dokonce bez většího krepacení přežily lítání ve vlhkém počasí. Takže věřím, že třeba i Avon může být v UK nebo USA luxusní a kvalitní kosmetikou. Dokonce i výrobky z Lidlu (dovážené přímo z Německa) jsou kvalitnější než výrobky renomovaných značek vyráběné přímo pro náš trh. Škoda, strašná škoda.
Surrya
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 2:00 pm    Předmět: Citovat

DV je zlo! Jste mě tak nahlodali, že jsem si řekla, že si zejtra skočim ten modrej šampon koupit, i když tady mám ještě dva nebo tři šampony otevřený, než jsme dočetla celý vlákno tak jsem se rozhodla že si nejspíš skočím ještě dneska do kauflandu abych ho mohla vyzkoušet, i když ted uvazuju jestli koupit šampon nebo kondiconer Very Happy Protože co jsme si tak všimla tak ten malinovej na dlouhy vlasy tu ještě nejspíš není.
Poki
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 12:49 pm    Předmět: Citovat

Ak by ste niekto (najlepšie zo SK) zahliadli niekde HE, tak dajte vedieť.. včera som obehla asi všetky drogérie v Prešove a našla som jeden jediný šampón, viac toho nemajú. To už sa nepredáva nikde alebo ako...? Ako je to v čechách, vidno ešte herbal essence na pultoch?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Další

Přejdi na: