|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 12, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
No vidíš, tak jestli v Horoskopu, tak Horoskop je tuším i na té Budějárně v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: po listopad 12, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | No vidíš, tak jestli v Horoskopu, tak Horoskop je tuším i na té Budějárně v Praze. |
Ale to jako berte s rezervou, protože si teď fakt nemůžu přesně vzpomenout...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jazzy 161-320

|
Zaslal: út listopad 13, 2007 8:03 am Předmět: |
|
|
Občas něco malinko mají i v Brně na Palackého tř. v obchůdku Dary přírody, ale jen velmi omezený sortiment a ne vždy...On ten obchod není zaměřený na kosmetiku, spíš na čaje apod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TamtaOna 321-600

|
Zaslal: út listopad 13, 2007 11:25 am Předmět: |
|
|
Slunéčko: Projdu Tvé typy- děkuji.
Jak jsem sem už psala, mail jsem jim napsala, ale odkázali mě na internetový obchod. Napsala jsem znovu a konečně jsem dostala hodnotnější odpověď... Prý dodávají do obchodů Horoskop... Takže to prubnu a uvidíme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út listopad 13, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem pátrala v Brně - v Tescu u hlavního nádraží jsem teda Procyon nenašla vůbec, ve Vaňkovce v Horoskopu ano, jenže tam měli akorát šampon Propolisový a Medový sprchový šampon, normální šampon medový neměli A když jsem se ptala slečny, co tam obsluhovala, tak ani nevěděla o co jde, což mě teda s prominutím naštvalo, když tam prodává, tak by snad měla mít nějaký přehled, ne? Nakonec jsme se nějak dobraly k závěru, že když tam ten medový šampon nemají, tak ho vůbec neodebírají ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 13, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
TamtaOna napsal: | Slunéčko: Projdu Tvé typy- děkuji.
Jak jsem sem už psala, mail jsem jim napsala, ale odkázali mě na internetový obchod. Napsala jsem znovu a konečně jsem dostala hodnotnější odpověď... Prý dodávají do obchodů Horoskop... Takže to prubnu a uvidíme  |
Tak držím palce, ať uspěješ! Já jsem si nevšimla že už jsi jim psala, to se omlouvám. Já rovnou do těch svých dotazů píšu, že potřebuju mít tu danou věc nejdřív v ruce, ohmatat, očuchat, že nemůžu koupit v e-shopu něco co neznám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 14, 2007 11:02 pm Předmět: |
|
|
Procyon v Praze: včera jsem nějaké jejich výrobky viděla v obchodě Natur styl na Letenském náměstí, (Milady Horákové 71) ale bohužel zrovna ne ten šampon. Měli tam však dost šamponů Botanico (což je zřejmě stejný výrobce?), tak jsem si koupila jeden s konopím a vyzkouším ho. A vůbec toho tam měli neuvěřitelnou hromadu, letím to vypsat do vlákna "Kde nakoupit"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TamtaOna 321-600

|
Zaslal: st listopad 14, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Procyon v Praze: včera jsem nějaké jejich výrobky viděla v obchodě Natur styl na Letenském náměstí, (Milady Horákové 71) ale bohužel zrovna ne ten šampon. Měli tam však dost šamponů Botanico (což je zřejmě stejný výrobce?), tak jsem si koupila jeden s konopím a vyzkouším ho. A vůbec toho tam měli neuvěřitelnou hromadu, letím to vypsat do vlákna "Kde nakoupit"  |
Díky za tip, zkoušela jsem to tam minulý týden a medové výrobky od Procyonu nevedou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mauell 161-320

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
Viděla jsem je v Brně na Lidické v obchůdku se zdravou výživou, měla jsem na spěch, tak jsem je moc nestudovala, ale ten jeden byl z medem - žlutá lahvička a ten druhý do zelena - to nevím co bylo za žabinec a cena mysím 90,- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 11:43 am Předmět: |
|
|
Narazila jsem na něj v Přerově (na Moravě) v Prioru, mají tam dole takový krámek, prodávají tam taky Procyon a Botanico - on je to zřejmě stejný výrobce. Medový šampon měli, ten cannabisový už zřejmě vyrábějí jen v té řadě Botanico, ale vyzkouším ho, mohl by být dobrý. Také vyrábějí propolisový šampon, prý je dobrý mimo jiné pro chlapy, působí dezinfekčně, takže proti lupům apod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|