Procyon
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slunéčko
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 8:15 pm    Předmět: Citovat

No vidíš, tak jestli v Horoskopu, tak Horoskop je tuším i na té Budějárně v Praze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 9:01 pm    Předmět: Citovat

Slunéčko napsal:
No vidíš, tak jestli v Horoskopu, tak Horoskop je tuším i na té Budějárně v Praze.

Ale to jako berte s rezervou, protože si teď fakt nemůžu přesně vzpomenout... Embarassed Wink
Jazzy
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 8:03 am    Předmět: Citovat

Občas něco malinko mají i v Brně na Palackého tř. v obchůdku Dary přírody, ale jen velmi omezený sortiment a ne vždy...On ten obchod není zaměřený na kosmetiku, spíš na čaje apod.
TamtaOna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 11:25 am    Předmět: Citovat

Slunéčko: Projdu Tvé typy- děkuji.
Jak jsem sem už psala, mail jsem jim napsala, ale odkázali mě na internetový obchod. Napsala jsem znovu a konečně jsem dostala hodnotnější odpověď... Prý dodávají do obchodů Horoskop... Takže to prubnu a uvidíme Smile
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 7:09 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem pátrala v Brně - v Tescu u hlavního nádraží jsem teda Procyon nenašla vůbec, ve Vaňkovce v Horoskopu ano, jenže tam měli akorát šampon Propolisový a Medový sprchový šampon, normální šampon medový neměli Crying or Very sad A když jsem se ptala slečny, co tam obsluhovala, tak ani nevěděla o co jde, což mě teda s prominutím naštvalo, když tam prodává, tak by snad měla mít nějaký přehled, ne? Nakonec jsme se nějak dobraly k závěru, že když tam ten medový šampon nemají, tak ho vůbec neodebírají Rolling Eyes Crying or Very sad ...
Slunéčko
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 10:03 pm    Předmět: Citovat

TamtaOna napsal:
Slunéčko: Projdu Tvé typy- děkuji.
Jak jsem sem už psala, mail jsem jim napsala, ale odkázali mě na internetový obchod. Napsala jsem znovu a konečně jsem dostala hodnotnější odpověď... Prý dodávají do obchodů Horoskop... Takže to prubnu a uvidíme Smile

Tak držím palce, ať uspěješ! Já jsem si nevšimla že už jsi jim psala, to se omlouvám. Smile Já rovnou do těch svých dotazů píšu, že potřebuju mít tu danou věc nejdřív v ruce, ohmatat, očuchat, že nemůžu koupit v e-shopu něco co neznám.
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 11:02 pm    Předmět: Citovat

Procyon v Praze: včera jsem nějaké jejich výrobky viděla v obchodě Natur styl na Letenském náměstí, (Milady Horákové 71) ale bohužel zrovna ne ten šampon. Měli tam však dost šamponů Botanico (což je zřejmě stejný výrobce?), tak jsem si koupila jeden s konopím a vyzkouším ho. A vůbec toho tam měli neuvěřitelnou hromadu, letím to vypsat do vlákna "Kde nakoupit" Wink
TamtaOna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 11:15 pm    Předmět: Citovat

Daniela napsal:
Procyon v Praze: včera jsem nějaké jejich výrobky viděla v obchodě Natur styl na Letenském náměstí, (Milady Horákové 71) ale bohužel zrovna ne ten šampon. Měli tam však dost šamponů Botanico (což je zřejmě stejný výrobce?), tak jsem si koupila jeden s konopím a vyzkouším ho. A vůbec toho tam měli neuvěřitelnou hromadu, letím to vypsat do vlákna "Kde nakoupit" Wink

Díky za tip, zkoušela jsem to tam minulý týden a medové výrobky od Procyonu nevedou Sad
Mauell
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2007 7:50 pm    Předmět: Citovat

Viděla jsem je v Brně na Lidické v obchůdku se zdravou výživou, měla jsem na spěch, tak jsem je moc nestudovala, ale ten jeden byl z medem - žlutá lahvička a ten druhý do zelena - to nevím co bylo za žabinec Laughing a cena mysím 90,-
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2007 11:43 am    Předmět: Citovat

Narazila jsem na něj v Přerově (na Moravě) v Prioru, mají tam dole takový krámek, prodávají tam taky Procyon a Botanico - on je to zřejmě stejný výrobce. Medový šampon měli, ten cannabisový už zřejmě vyrábějí jen v té řadě Botanico, ale vyzkouším ho, mohl by být dobrý. Také vyrábějí propolisový šampon, prý je dobrý mimo jiné pro chlapy, působí dezinfekčně, takže proti lupům apod.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: