|
✿
|
Autor |
Zpráva |
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
LittleStar napsal: | já jsem jednou nedobrovolně zažila 14 dní bez mytí, ale moje se s tím bohužel moc nevyrovnaly never more
|
Nápodobně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
Ďakujem krasne, ono to zas nie je tak strasne ze by som mala mat mindráky, to nie, len sa prihlásili ze to preháňam. A kedze vy z DV ste hodne pomohli mne, mala by som problém sa s vami nepodeliť o svoje postrehy a otázky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 13, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
Já mám takové prázdniny pokaždé, když nemám čas Ale většinou se snažím aspoň naolejovat před mytím a trošku pak do konečků. Ale nějaké spešl masky dávám tak jednou za měsíc, jak je čas... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Judy 161-320

|
Zaslal: út březen 23, 2010 12:00 pm Předmět: |
|
|
Taky mi přijde, že by se to s péčí o tělo, pleť i vlasy nemělo moc přehánět. Pleť atd. má určité samočistící, samoregenerační schopnosti a přehnanou péčí je ztrácí a stává se schoulostivělou. Totéž možná platí i pro vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
mavam ich pravidelne. par mesiacov vacsej starostlivosti, potom ma to prejde a nastava par mesiacov umyvania alpa samponom a tam starostlivost konci...nerobim to naschval, je to prirodzeny proces  _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | mavam ich pravidelne. par mesiacov vacsej starostlivosti, potom ma to prejde a nastava par mesiacov umyvania alpa samponom a tam starostlivost konci...nerobim to naschval, je to prirodzeny proces  |
Já mám taky takový ňáký cykly péče - někdy se nemůžu dočkat, kdy zas budu patlat něco na vlasy, a pak jsou období, kdy se mi nic nechce a prostě je jen myju, když je třeba. Jediné, co dodržuju železně, je systém čtyř otevřených lahviček. Jednak je to alfa a omega mé vlasopéče, druhak to nedá takovou práci prostě sáhnout po jiné lahvičce než posledně...
Jinak styling nepoužívám vůbec - od toho maj vlásky prázdniny celoročně.  _________________

Naposledy upravil Meadow dne út březen 23, 2010 8:26 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:26 pm Předmět: |
|
|
a mas presne vyratane, ktory sampon na ktore umytie? lebo ja ked to menim, tak skor podla nalady, dnes mam naladu na laveru, zajtra na oriflame a tak  _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
To já to nějak nechci řešit (bylo by to moc velký dilema, co zrovna vybrat - znáš to: stojíš před plnou skříní a nemáš co na sebe , tak to je něco podobnýho ), tak je mám v řadě a vždycky beru tu první, co je po ruce, a po umytí dám tu lahvičku na konec řady. Takže se to točí pravidelně. Hlavně nad tím nemusím přemýšlet. Když dopotřebuju, dám na místo toho šamponu jiný a jedu dál... _________________

Naposledy upravil Meadow dne út březen 23, 2010 8:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
Já mám taky otevřeno několik šamponů a používám podle nálady jinak se jim zas tolik nevěnuju - zábaly ani hennu nevedu, styling už vůbec...
Takže maj asi prázdniny pořád, jenom meju vlastně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sechmet 81-160

|
Zaslal: st srpen 25, 2010 9:45 am Předmět: Re: Vlasove prazdniny??? |
|
|
valalo napsal: | Skúšali ste niekto dat vlasom volno? Myslim tym umyt, ususit a dost? Ziadne masky, oleje, zabaly, henna, farby, lopusak a iné vlasove vody, tužidla, laky, gely, proste nic naviac? Len sampon a maximálne kondicioner aby si vlasky aj trocha oddýchli a popasovali sa samé? Ak ano, ako dlho ste vydržali, ako ste ich nosili (rozpustené alebo ste ich chránili nejakým drdolom) a ako to dopadlo? |
podle toho, co píšeš, mají moje vlasy prázdniny pořád.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|