Vlasove prazdniny???
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sarahpentium
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 3:39 pm    Předmět: Citovat

LittleStar napsal:
já jsem jednou nedobrovolně zažila 14 dní bez mytí, ale moje se s tím bohužel moc nevyrovnaly Laughing never more

Nápodobně Laughing Laughing Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 8:32 pm    Předmět: Citovat

Ďakujem krasne, ono to zas nie je tak strasne ze by som mala mat mindráky, to nie, len sa prihlásili ze to preháňam. A kedze vy z DV ste hodne pomohli mne, mala by som problém sa s vami nepodeliť o svoje postrehy a otázky
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 5:11 pm    Předmět: Citovat

Já mám takové prázdniny pokaždé, když nemám čas Laughing Ale většinou se snažím aspoň naolejovat před mytím a trošku pak do konečků. Ale nějaké spešl masky dávám tak jednou za měsíc, jak je čas...
Judy
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 12:00 pm    Předmět: Citovat

Taky mi přijde, že by se to s péčí o tělo, pleť i vlasy nemělo moc přehánět. Pleť atd. má určité samočistící, samoregenerační schopnosti a přehnanou péčí je ztrácí a stává se schoulostivělou. Totéž možná platí i pro vlasy.
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:11 pm    Předmět: Citovat

mavam ich pravidelne. par mesiacov vacsej starostlivosti, potom ma to prejde a nastava par mesiacov umyvania alpa samponom a tam starostlivost konci...nerobim to naschval, je to prirodzeny proces Laughing
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:24 pm    Předmět: Citovat

tanka777 napsal:
mavam ich pravidelne. par mesiacov vacsej starostlivosti, potom ma to prejde a nastava par mesiacov umyvania alpa samponom a tam starostlivost konci...nerobim to naschval, je to prirodzeny proces Laughing

Já mám taky takový ňáký cykly péče - někdy se nemůžu dočkat, kdy zas budu patlat něco na vlasy, a pak jsou období, kdy se mi nic nechce a prostě je jen myju, když je třeba. Jediné, co dodržuju železně, je systém čtyř otevřených lahviček. Jednak je to alfa a omega mé vlasopéče, druhak to nedá takovou práci prostě sáhnout po jiné lahvičce než posledně...

Jinak styling nepoužívám vůbec - od toho maj vlásky prázdniny celoročně. Wink

Naposledy upravil Meadow dne út březen 23, 2010 8:26 pm, celkově upraveno 1 krát.
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:26 pm    Předmět: Citovat

a mas presne vyratane, ktory sampon na ktore umytie? lebo ja ked to menim, tak skor podla nalady, dnes mam naladu na laveru, zajtra na oriflame a tak Very Happy
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:29 pm    Předmět: Citovat

To já to nějak nechci řešit (bylo by to moc velký dilema, co zrovna vybrat - znáš to: stojíš před plnou skříní a nemáš co na sebe Smile , tak to je něco podobnýho Rolling Eyes ), tak je mám v řadě a vždycky beru tu první, co je po ruce, a po umytí dám tu lahvičku na konec řady. Takže se to točí pravidelně. Hlavně nad tím nemusím přemýšlet. Když dopotřebuju, dám na místo toho šamponu jiný a jedu dál...

Naposledy upravil Meadow dne út březen 23, 2010 8:31 pm, celkově upraveno 1 krát.
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:30 pm    Předmět: Citovat

Já mám taky otevřeno několik šamponů a používám podle nálady Smile jinak se jim zas tolik nevěnuju - zábaly ani hennu nevedu, styling už vůbec...
Takže maj asi prázdniny pořád, jenom meju vlastně Laughing Laughing
Sechmet
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 9:45 am    Předmět: Re: Vlasove prazdniny??? Citovat

valalo napsal:
Skúšali ste niekto dat vlasom volno? Myslim tym umyt, ususit a dost? Ziadne masky, oleje, zabaly, henna, farby, lopusak a iné vlasove vody, tužidla, laky, gely, proste nic naviac? Len sampon a maximálne kondicioner aby si vlasky aj trocha oddýchli a popasovali sa samé? Ak ano, ako dlho ste vydržali, ako ste ich nosili (rozpustené alebo ste ich chránili nejakým drdolom) a ako to dopadlo?

podle toho, co píšeš, mají moje vlasy prázdniny pořád..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: