|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Bittersweet 321-600

|
Zaslal: ne červen 15, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
Ha ja myslela logo na telefonu , pokud jde o menu (situovaný do barev t-mobilu), tak tam určo pujde nahrát znova firmware aby se toho člověk zbavil, když bude chtít. Kamarád se zabývá SE a furt někomu něco nahrává a předělává
Jinak jsem namátkou mrkla přímo na obchod nokie a tam tenhle tel maj za 4250 vč. (pade sem pade tam), ale když máš toho t-mobila, tak se ta sada s tim kreditem určo hodí
P.S.: mě přes firefox jde ten odkaz na mobilmanii forum normálně  _________________ Tohle miluju
http://www.youtube.com/watch?v=Oh17t7UeusI&feature=channel_page |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: ne červen 15, 2008 4:17 pm Předmět: Re: Koupě mobilu přes e-shop |
|
|
sarahpentium napsal: | Kupoval jste tady někdo někdy mobil přes e-shop? Chci si pořídit novej a zjistila jsem, že přes e-shop je to mnohem levnější. Akorát s tím nemám žádnou zkušenost ( kvalita, služby při potížích... ). Budu vděčná za každou připomínku!! Díkes  |
Taky jsem kupovala, byl o 1 500,- kč levnější než u nás v obchodě, domu mi ho doručil kurýr . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne červen 15, 2008 5:28 pm Předmět: Re: Koupě mobilu přes e-shop |
|
|
ilona napsal: | sarahpentium napsal: | Kupoval jste tady někdo někdy mobil přes e-shop? Chci si pořídit novej a zjistila jsem, že přes e-shop je to mnohem levnější. Akorát s tím nemám žádnou zkušenost ( kvalita, služby při potížích... ). Budu vděčná za každou připomínku!! Díkes  |
Taky jsem kupovala, byl o 1 500,- kč levnější než u nás v obchodě, domu mi ho doručil kurýr . |
Ilonko, a v jakým e-shopu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: ne červen 15, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že to byl e-shop www.mobilky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bittersweet 321-600

|
Zaslal: ne červen 15, 2008 7:02 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem prolítla to forum na tý mobilmanii a tady je výcuc nejspolehlivějších a nejvíc používanejch obchodů:
www.cybex.cz - trošku dražší,ale všechno vč. reklamací je bezproblému
www.kasa.cz
www.obchod.cz
www.1m.cz
www.mobilhouse.cz
www.mobildick.cz - tohle je šedivka, ale bezproblému (maj pěkný ceny a pokud jde o reklamaci hned jí vyřizujou). Když člověk shání telefon, co tu neni stačí se na ně obrátit a jsou ho schopni sehnat . Maj obchod u Kotvy. - Maj krapec zajímavější název stránek , ale i kámoš tam nakupoval a nemůže si je vynachválit. V obchodě toho maj víc než na netu. _________________ Tohle miluju
http://www.youtube.com/watch?v=Oh17t7UeusI&feature=channel_page |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po červen 16, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
Já kupovala tehdy Nokii N90. Když mi ji přivezli, ještě před tím pánem jsem balíček otevřela, jestli tam není třebas cihla. Všechno ok.
Teď už bych si ho koupila rovnou v krámu. Hlavně, kvůli reklamacím atd. Tenkrát mi blbnul (ale byla to moje chyba, jelikož takový chytrý tel. není jaksi pro mě), volala jsem jim tam, že je ještě v záruce, tak ať si ho prý odnesu do autorizovaného servisu tady u nás a nebo, ať jim ho pošlu. A trvalo by to měsíc. Stěhovat takhle drahej telefon poštou sem a tam už se mi fakt nechtělo.... A možná, že i kdybych si ho koupila znovu přes e-shop, tak budu veřejně doufat, že nebude poruchový... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po červen 16, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Já kupovala tehdy Nokii N90. Když mi ji přivezli, ještě před tím pánem jsem balíček otevřela, jestli tam není třebas cihla. Všechno ok.
Teď už bych si ho koupila rovnou v krámu. Hlavně, kvůli reklamacím atd. Tenkrát mi blbnul (ale byla to moje chyba, jelikož takový chytrý tel. není jaksi pro mě), volala jsem jim tam, že je ještě v záruce, tak ať si ho prý odnesu do autorizovaného servisu tady u nás a nebo, ať jim ho pošlu. A trvalo by to měsíc. Stěhovat takhle drahej telefon poštou sem a tam už se mi fakt nechtělo.... A možná, že i kdybych si ho koupila znovu přes e-shop, tak budu veřejně doufat, že nebude poruchový... |
Já se půjdu dneska zeptat do toho T-mobilu, jak je to s tou Twist sadou, mě to přijde podezřele výhodný, v tom bude nějakej háček  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po červen 16, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
sarahpentium napsal: |
Já se půjdu dneska zeptat do toho T-mobilu, jak je to s tou Twist sadou, mě to přijde podezřele výhodný, v tom bude nějakej háček  |
Já mám taky vyhlídnutý jeden, dva, tři, mno, nemůžu se rozhodnout. V Datartu. Tak uvidím. Tahle moje telekůže už je celkem poškrábaná a skorem po smrti...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po červen 16, 2008 9:12 am Předmět: |
|
|
No, zatím to vypadá tak, že si tam teďka o obědovce ten mobil objednám. Podařilo se mi střelit ten, co mám a k doplacení to bude jen nějakých 1700, tak hurá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červen 16, 2008 10:52 am Předmět: |
|
|
limitovaná edice s vyraženým číslem 777  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|