|
✿
|
Autor |
Zpráva |
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 6:39 pm Předmět: |
|
|
na podzim baret a když už je fatk kosa tak čepice. když si ji párkrát nedám, tak mě pak z té zimy bolí (?) uši, strašně nepříjemné. a taky je to praktické v tom,jak hnusně fouká vítr, tak mi vlasy nelítají kolem hlavy. co chodíte bez čepice, nebo jen v kapuci, tak vás obdivuju. kapuci nenosím vůbec, protože ji na žádném kabátu nemám.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* 321-600

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
Majdal_e_e_nka napsal: | Juchůůů dneska jsem si koupila čepici s bambulí je mrtě teplá fakt jsem ráda  |
S bambulí? Na tu bych asi fakt neměla Ale na čepici si nějak nemůžu zvyknout, možná se ale třeba po nějaké podívám, ale pořád se na ní nějak necítím nemáte nějaké tipy, kde nakoupit?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
Odette napsal: | Majdal_e_e_nka napsal: | Juchůůů dneska jsem si koupila čepici s bambulí je mrtě teplá fakt jsem ráda  |
S bambulí? Na tu bych asi fakt neměla Ale na čepici si nějak nemůžu zvyknout, možná se ale třeba po nějaké podívám, ale pořád se na ní nějak necítím nemáte nějaké tipy, kde nakoupit?  |
Mám fotku v galerce  třeba změníš názor  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
Majdal_e_e_nka napsal: | Mám fotku v galerce  třeba změníš názor  |
moc hezká čepka! bambulím fandím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
porcelainswan napsal: | Majdal_e_e_nka napsal: | Mám fotku v galerce  třeba změníš názor  |
moc hezká čepka! bambulím fandím  |
Díky díky akorát tam nejsou vidět vlasy.. Jsem si říkala, že dávám na dlouhé vlasy fotku bez vlasů   _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mikineczka 81-160

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
Já to už teď řeším fikaně...udělám si obyčejný culík na stranu a buď nechám tak, nebo zapletu cop...a úžasně tak vypadá třeba cop ze 4-5 pramenů, který bych si jinak uplést nezvládla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
jednoznacne ciapka. pred rokom som objavila ciapku svojich snov, mam ju doma, stala iba jedno euro
neviem ci to vlasom skodi, ale myslim, ze este viac skodi zapal dutin, angina alebo zapal stredneho ucha v konecnom dosledku... _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
alienor 161-320

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | jednoznacne ciapka. pred rokom som objavila ciapku svojich snov, mam ju doma, stala iba jedno euro
neviem ci to vlasom skodi, ale myslim, ze este viac skodi zapal dutin, angina alebo zapal stredneho ucha v konecnom dosledku... |
tanka, dej prosíííím do galerky fotku tebe s tou čepkou díky moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | jednoznacne ciapka. pred rokom som objavila ciapku svojich snov, mam ju doma, stala iba jedno euro
neviem ci to vlasom skodi, ale myslim, ze este viac skodi zapal dutin, angina alebo zapal stredneho ucha v konecnom dosledku... |
Já třeba nevím, zda mám věřit takovým těm babským pověrám, jakože když někdo nosí často čepici, tak se vlasy zapaří a začnou víc padat...
..? _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
ano dam fotku, len musite pockat tak 10 min, lebo mam na tvari pletovu masku
a tie povery no...mna zas odmalicka strasili, ze ked nebudem nosit ciapku, vypadaju mi vlasy ako ocovi ( on je plesaty) asi to nieje pravda, ale je to vo mne nejak zakorenene a okrem toho v zime mi je proste zima tak co  _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|