|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kocici.hrbet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 9:19 am Předmět: |
|
|
Teda, já snad nenašla jeden negativní ohlas na tuhle kosmetiku. Už čekám na balíček od paní Simony
Objednala jsem tekuté krystaly,
ovocný šampon a masku s karotkou, tak jsem na to zvědavá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 10:16 am Předmět: |
|
|
kocici.hrbet napsal: | Teda, já snad nenašla jeden negativní ohlas na tuhle kosmetiku. Už čekám na balíček od paní Simony
Objednala jsem tekuté krystaly,
ovocný šampon a masku s karotkou, tak jsem na to zvědavá. |
Jestli je to ta samá, od které jsem nakupovala já, tak to bude v pohodě-dodává rychle a kvalitně. Já jsem byla spokojena jak s ní, tak s výrobky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
EvulinkaH
To bude určitě ona. Už jsem u ní taky objednávala, je moc milá, poradí, zasílá rychle, ceny super, velký výběr a poštovné podle tarifu ČP
Překvapily mě ty ceny u Edelsteinu, maska 1l za 155,- Šampon jsem si ale objednala jen 250ml za 99,- i když ten velký litrový stojí jen o 50 víc, nestihla bych upotřebit, často střídám.
Nějaké novinky? Zkoušel někdo ještě něco jiného, než co už se tu řešilo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
efcaa 21-40

![]()
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
ja som skusala ten ovocny sampon a masku a potom este nejaky sampon proti padaniu ci na hustotu, uz si nepamatam presne, ten bol vpohode celkom, maska sa mi pacila, ale ten ovocny sampon pre moje vlasy nic moc, skor horsi a svrbi ma po nom hlava, ale ten na hustotu bol fajn... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po květen 17, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
Jupííí už to přišlo! Ta maska je teda megabutela Spotřeba 12 měsíců, asi se s někým podělím.
Zatím jsem nezkoušela, jen očuchala, ovocný šampon voní krásně, bonbonkově, karotková maska nic moc, ale to není důležitý...
Krystaly budou doufám stejně dobrý jako Black. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
dangerkriss 41-80

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
K této značce jsem se dostala prostřednictvím své kamarádky, která se učí na kadeřnici, a na její doporučení jsem si zašla do obchodu s kadeřnickými potřebami (nikde jinde běžně v drogerii se asi koupit nedá) a koupila jsem si šampon Len a karotka + kondicionér (dnes už je místo něho maska), poté jsem vyzkoušela totéž, akorát Ovocné kyseliny + tatáž maska.
Musím uznat, že s Trend Upem jsem dost spokojená. Ta vůně je prostě skvostná, vždycky mi voní po celém domě.
A protože se mi hodně třepí konečky, tak jsem si koupila Sérum Crystal Starlight. Rovněž úžasná vůně, nanáším jej na vlasy po každém umytí a vysušení. Už si ani nepamatuji, jak dlouho jej mám, ale stačí jej nanést opravdu málo pouze na konečky.
Nyní jsem šampony Trend Up vyměnila za jinou značku, ale jakmile zas šampon budu potřebovat, určitě se k této značce vrátím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|