|
✿
|
Taneční |
ANO |
|
84% |
[ 11 ] |
NE |
|
15% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
Autor |
Zpráva |
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
Tak jo, ale to je důvod z kategorie "křišťálová koule" - jakože možná jo, možná ne, to nikdo z nás neví. + taky si nemyslím, že je ten problém úplně neřešitelný, pokud by někdo opravdu chtěl (spíš naopak bych v tom viděla poměrně pozitivní příležitost někoho poznat). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 9:00 pm Předmět: |
|
|
Každopádně to legitimní důvod je Nestačí jen toho partnera sehnat, ale je třeba ho i celou dobu mít. Takhle jsme se s mužem snažili chodit do tanečních pro dospělé tři roky, pokaždé jsme to museli v půlce odpískat, protože mi do toho vždycky vlítly zdravotní důvody a kus kurzu jsem byla nefunkční. Sehnat někoho jako partnera na jednorázový záskok sice někdy šlo, ale moc to nefungovalo. A muž teď celkem lituje, že se na to v mládí vybodl. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
my byli s mužem v tanečních pro dospělé, aby nebyl trapas na svatbě. A teda litovala jsem hodně, že jsem nechodila. Z celé spupiny jsme byli v tanečních poprvé dva. Ano, slovy dva. A to se teda moc "zapadnout a schovat" nedá.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidney 81-160
|
Zaslal: po květen 05, 2014 9:10 am Předmět: |
|
|
Určitě bych do toho šla - měla jsem to podobně, rok jsem odolávala, protože mi to přišlo zbytečné, ale ony se ty základy tanečních kroků a společenského chování fakt docela hodí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ZaBukem2 321-600
|
Zaslal: po květen 05, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
Souhlasím s Klarusou. Já do tanečních chodila a jediné, co jsem si z nich odnesla byl pocit, že jsem absolutně neatraktivní pro opačné pohlaví, což mi tenkrát v těch 16/17 letech dost vadilo. Taneční kroky jsem zapomněla hned a že by mě tam naučili něco nového, co se společenského chování týká se taky říct nedá.
Celkově je to asi dost individuální, ale chtěla jsem napsat i negativní zkušenost pro objektivnost.
A mimochodem jak tu někdo psal, že jsou tam asistenti, kteří chodili pro ty holky, které nikdo nechtěl (pro mě), fakt super pocit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lulu Nixe 161-320
|
Zaslal: po květen 05, 2014 5:11 pm Předmět: |
|
|
Já jsem chodila a bavilo mě to. Ale že by to bylo nějak užitečné, to bych neřekla. V 15-16 letech mi to přijde moc brzo, protože pokud lidi chodí na plesy, tak myslím že spíš až když jsou o pár let starší a mezitím už to z těch tanečních zapomněli - já si teda určitě nepamatuju všechno, co jsme se tam tehdy učili. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elis3 8-20
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za odpovědi. V poslední době jsem se trošičku víc otrkala (byla jsem na semináři irského tance a poté ještě na další hodině), takže nad tím začínám přemýšlet. Rozhodla jsem se, že půjdu, jen nevím kdy, možná to nechám na další rok... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anywetta 161-320
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
Určitě to bude fajn. _________________ Nic necini cloveka lidstejsim nez laska ke zviratum... (Henry Fielding) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
Elis, já jsem si taky nikdy nepotrpěla na podpatky apod., ale být tebou bych šla. Bude to zkušenost, může se ti to někdy hodit. A nemyslím jenom polku a valčík, ale třeba právě to společenské oblečení a chování. Až se v budoucnu dostaneš do takové situace, aspoň už budeš vědět, že už jsi v té situaci byla a přežila jsi to |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|