|
✿
|
Autor |
Zpráva |
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červen 16, 2010 8:10 pm Předmět: |
|
|
nevíte někdo, jestli v m and s v ově mají laky na na nehty?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Merci 161-320

|
Zaslal: st červen 16, 2010 11:03 pm Předmět: |
|
|
porcelainswan napsal: | nevíte někdo, jestli v m and s v ově mají laky na na nehty?  |
To nevím, ale v Brně jsem žádné laky na nehty neviděla. Je to škoda, hodily by se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pop.art 321-600

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 12:45 am Předmět: |
|
|
Lucky1 napsal: | Já mám od nich sprchový gel s vůní frézie a za mě teda nic moc. Vůně v tubě a na těle je strašně odlišná a nejhorší je to, že děsně vysušuje a dráždí pokožku. Někdy se mi na hrudníku objeví dokonce červené skvrny  | mám stejnou zkušenost:( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 7:36 am Předmět: |
|
|
Merci napsal: | porcelainswan napsal: | nevíte někdo, jestli v m and s v ově mají laky na na nehty?  |
To nevím, ale v Brně jsem žádné laky na nehty neviděla. Je to škoda, hodily by se. |
já v ově naposled viděla jen průhledné laky, ale už je to hodně dlouho co jsem tam byla...tak snad časem nějaké laky zařadí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
karas.Martinka 161-320

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
Merci napsal: | porcelainswan napsal: | nevíte někdo, jestli v m and s v ově mají laky na na nehty?  |
v brně ale laky mají, teda měli, ale pak to tam nějak přestavěli ty regály a popravdě jsem je tam pak nehledala... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
Já tedy od spencera z kosmetiky zatím nemám nic, ale u kamarádky jsem si umývala ruce levandulovým tekutým mýdlem a moc mě překvapilo, jak krásně vonělo a navíc se mi líbí i ten jejich design, takový "čistý", ale přitom takový romantický ...zajímalo by mě, jestli ještě dělají ten pudr tělový, no v sobotu tam budu, tak se kouknu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Shahlah napsal: | Nicole: A co z jídla bys doporučila? Já měla chuť vykoupit vše, co tam měli, takže jsem se musela mírnit a koupila jsem jen dvě polévky, indickou omáčku a chipsy s tím, že příště zase nakoupím pár jiných věcí na ozkoušení... Maminka koupila to samé, akurát místo chipsů vzala fair trade kafe (až mě mrzelo, že kafe nepiju )... |
Takže pokud mi bude v tomto vláknu dovoleno se věnovat i jídlu....
Začnu tímhle: nesnáším rýži, nejím ji od nějakých 9ti let. Ovšem urputná vůně v Indických restauracích mě donutila ďobnout do vedlejší porce a ochutnat Basmati. Teď nejím rýži, ale jím Basmati, Basmati od Markse
Jinak mají jeden z nejlepších kuskusů (kvalita/i cena). Kupuju i ten celozrnný. Pak kupuju koření, spousty a tuny. Baking soda, vanilková esence, kávová esence a další věci na pečení. Nerafinovaný moučkový cukr, rajčata v plechove, cizrnu v plechovce, rajčatový protlak v tubě, pesto, ančovičky, rybí omáčky, sojová omáčka, ústřicová omáčka, hnědý cukr, vanilkové lusky, mražený hrášek a zelené fazolky, mražené Fish and chips (když jsou ve slevě, dělám v troubě, mňam), hotová mražená Indie (všechno, strašně MŃAM), javorová a čokoládová zmrzlina, směs sušeného ovoce a ořechů, mandlové lupínky, nachos (bez příchutí na vaření Mexické kuchyně), marmelády, zlatý syrup, melasa, čaje, káva (i instantní), weetabix (oat biscuits - aneb instantní cereální kaše), a asi milion dalších věcí. |
Nicole, prosím kolik sotjí ta vanilková esence? A kolik vanilkové lusky? Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
Týjo, tak buď jsem tuto značku nikdy nezaregistrovala, nebo ji neznám
Každopádně, říkala mě o ní spolužačka a teď tady na mě vyskočilo tohle vlákno.. Co nejdříve se tam musím zajet podívat  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
Mám tělové mléko s grepem a dva antiperspiranty, jeden s vanilkou a kakaovým máslem a druhý opět grep. To mléko není nic moc, jako namaže to, vůně ujde, ale prostě žádný zázrak, taky to stojí jen 39 korun..a ty antiperspiranty jsou celkem fajn až na to, že ta kulička zasychá a jsou takové trochu lepkavé ale ten s vanilkou dobře voní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Jsem zamilovaná do levandulové vůně, tak jsem si nechala koupit levandulovou toaletku a k tomu na podporu vůně kuličku. Na pohled ta sadička vypadá moc dobře, ale okolo levandule to snad ani neprošlo, voní to zcela jinak , Nicméně vůně vydrží docela dlouho, škoda že mi to moc nevoní .
A propos: V Ově jsem vlasovku neviděla (ve spodním patře) nebo blbě koukám?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|