|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Katrinka 41-80

|
Zaslal: st leden 26, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
a tu tekutinu potom striekate na suche vlasy, alebo si ich este predtym namocite? dlzky myslim...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 26, 2011 1:56 pm Předmět: |
|
|
Katrinka napsal: | a tu tekutinu potom striekate na suche vlasy, alebo si ich este predtym namocite? dlzky myslim...  |
Asi skôr na suché, kedže to je olej rozpustený vo vode, bolo by zbytočné vlasy máčať, si myslím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Katrinka 41-80

|
Zaslal: st leden 26, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
plati to aj vtedy, ak by som dala do vody kokosovy olej? iny nemam, jedine ak tak potom olivovy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
neewe >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 26, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
Katrinka napsal: | plati to aj vtedy, ak by som dala do vody kokosovy olej? iny nemam, jedine ak tak potom olivovy... |
Jak jsem tu psala, tak já používám kokosový...viz předchozí stránka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lenkahrabalkova 81-160

![]()
|
Zaslal: st leden 26, 2011 3:37 pm Předmět: Rozprašovače na vlasy |
|
|
Děkuji za odpovědi. Janis a vjakém poměru to mícháš? Já dám asi 3/4 vody a 1/4 oleje. U mě teda vede jojoba. A dá se to používat pri rozčesávání již suchých vlasů? Do mokrých konečků dávám přírodní vlasový vosk od sante - se včelím voskem, kokosákem, jojobou a makadomickým olejem. Potřebuji ten rozprašovač na rozčesávání do délek. Dochází mi totiž květinová voda od saloosu. Ta je na rozčesávání super, ale připadá mi dost předražená. Tak jsem si chtěla vyrobit něco přírodního doma. Děkuji za tipy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 26, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
Katrinka napsal: | plati to aj vtedy, ak by som dala do vody kokosovy olej? iny nemam, jedine ak tak potom olivovy... |
áno, ale kokosový olej pri istej teplote tuhne. Preto je pred použitím dobre ho v rozprašovači nahriať napr. v teplej vode (niekto to vyššie spomínal) a potriasť. Ak máš jemné vlasy, zvolila by som skôr kokosový, je menej zaťažujúci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Katrinka 41-80

|
Zaslal: st leden 26, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
neewe napsal: | Katrinka napsal: | plati to aj vtedy, ak by som dala do vody kokosovy olej? iny nemam, jedine ak tak potom olivovy... |
Jak jsem tu psala, tak já používám kokosový...viz předchozí stránka  |
pardon, ja som ale vrazila do tohto vlakna tak nejak nahodou a necitala som ho cele kazdopadne dik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Katrinka 41-80

|
Zaslal: st leden 26, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
plavunik napsal: | Katrinka napsal: | plati to aj vtedy, ak by som dala do vody kokosovy olej? iny nemam, jedine ak tak potom olivovy... |
áno, ale kokosový olej pri istej teplote tuhne. Preto je pred použitím dobre ho v rozprašovači nahriať napr. v teplej vode (niekto to vyššie spomínal) a potriasť. Ak máš jemné vlasy, zvolila by som skôr kokosový, je menej zaťažujúci  |
hej, ale tak my mame v byte tak strasne teplo, ze nejakeho tuhnutia sa nebojim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st leden 26, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
Jo Leni, rozhodně na suchý vlasy. Primárně na dolnější část, aby se to nažralo poměr dávám od oka, někdy přiliju toho či onoho, ale 1/2 oleje max.
saloos vodu používám na obličej, do vlasů mi to přijde jako plýtvání vzhledem k množství a ceně... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lenkahrabalkova 81-160

![]()
|
Zaslal: st leden 26, 2011 8:43 pm Předmět: Rozprašovače na vlasy |
|
|
Děkuji za rady. Vyzkouším. Opravdu dobrý nápad na snadné rozčesávání bez chemie.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|