Rozprašovač na zvlhčení vlasů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Katrinka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 1:47 pm    Předmět: Citovat

a tu tekutinu potom striekate na suche vlasy, alebo si ich este predtym namocite? dlzky myslim... Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
plavunik
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 1:56 pm    Předmět: Citovat

Katrinka napsal:
a tu tekutinu potom striekate na suche vlasy, alebo si ich este predtym namocite? dlzky myslim... Question

Asi skôr na suché, kedže to je olej rozpustený vo vode, bolo by zbytočné vlasy máčať, si myslím Smile
Katrinka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 2:09 pm    Předmět: Citovat

plati to aj vtedy, ak by som dala do vody kokosovy olej? iny nemam, jedine ak tak potom olivovy...
neewe
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 2:10 pm    Předmět: Citovat

Katrinka napsal:
plati to aj vtedy, ak by som dala do vody kokosovy olej? iny nemam, jedine ak tak potom olivovy...

Jak jsem tu psala, tak já používám kokosový...viz předchozí stránka Wink
lenkahrabalkova
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 3:37 pm    Předmět: Rozprašovače na vlasy Citovat

Děkuji za odpovědi. Janis a vjakém poměru to mícháš? Já dám asi 3/4 vody a 1/4 oleje. U mě teda vede jojoba. A dá se to používat pri rozčesávání již suchých vlasů? Do mokrých konečků dávám přírodní vlasový vosk od sante - se včelím voskem, kokosákem, jojobou a makadomickým olejem. Potřebuji ten rozprašovač na rozčesávání do délek. Dochází mi totiž květinová voda od saloosu. Ta je na rozčesávání super, ale připadá mi dost předražená. Tak jsem si chtěla vyrobit něco přírodního doma. Děkuji za tipy.
plavunik
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 4:22 pm    Předmět: Citovat

Katrinka napsal:

áno, ale kokosový olej pri istej teplote tuhne. Preto je pred použitím dobre ho v rozprašovači nahriať napr. v teplej vode (niekto to vyššie spomínal) a potriasť. Ak máš jemné vlasy, zvolila by som skôr kokosový, je menej zaťažujúci Wink
Katrinka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 4:30 pm    Předmět: Citovat

neewe napsal:
Katrinka napsal:

Jak jsem tu psala, tak já používám kokosový...viz předchozí stránka Wink

pardon, ja som ale vrazila do tohto vlakna tak nejak nahodou a necitala som ho cele Embarassed kazdopadne dik Wink
Katrinka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 4:32 pm    Předmět: Citovat

plavunik napsal:
Katrinka napsal:

áno, ale kokosový olej pri istej teplote tuhne. Preto je pred použitím dobre ho v rozprašovači nahriať napr. v teplej vode (niekto to vyššie spomínal) a potriasť. Ak máš jemné vlasy, zvolila by som skôr kokosový, je menej zaťažujúci Wink

hej, ale tak my mame v byte tak strasne teplo, ze nejakeho tuhnutia sa nebojim Very Happy
Janis
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 5:09 pm    Předmět: Citovat

Jo Leni, rozhodně na suchý vlasy. Primárně na dolnější část, aby se to nažralo Very Happy poměr dávám od oka, někdy přiliju toho či onoho, ale 1/2 oleje max.

saloos vodu používám na obličej, do vlasů mi to přijde jako plýtvání vzhledem k množství a ceně...
lenkahrabalkova
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 8:43 pm    Předmět: Rozprašovače na vlasy Citovat

Děkuji za rady. Vyzkouším. Opravdu dobrý nápad na snadné rozčesávání bez chemie. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: