|
✿
|
Autor |
Zpráva |
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<
Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: st únor 01, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky, na zimu mam vysušené konce vlasů. Tak uvažuji o koupi masky a elixíru. Myslíte si, že to pomůže, nebo jsou lepší ty tekuté krystaly? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Alča 81-160
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
Hanny napsal: | Alča napsal: | ach jo, šetřila jsem si to, jak jen to šlo a dnes jsem zjistila, že je to nějaký zkažený. nebo minimálně vůni už to ztratilo |
Honem reklamovat! tohle musí uznat |
Dárek od kamaráda, budoucího kadeřníka. Spíš neříkat, že to přišlo na zmar |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Pižla 8-20
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 9:29 am Předmět: orofluido |
|
|
Děvčata chtěla bych se zeptat zda nemáte zkušenosti i s jinými výrobky orofluido, koukala jsem, že spadly na přijatelnou cenu a vzhledem k tomu, že "tekuté zlato" tedy ten elixír mi vyhovuje uvažovala jsem i o koupi masky. Samozřejmě vím, že je to asi silikonová bomba, ale moje vlasy bez silikonů bohužel nedokážou žít |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Philogia 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so červen 09, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem konečně vyzkoušela elixír Orofluido. Mám to malinké balení, co se normálně dává jako vzorky, ale samostatně se dá koupit tady: http://kadernictvi-ms.cz/parfemy-kosmetika/orofluido-5-ml-1088.html
Výsledek:
Orofluido (stejně jako to dělávám se všemi silikony nadupanými preparáty) jsem dala na spodních cca 10 cm vlhkých vlasů. Po uschnutí byly vlasy příjemně jemné, hladké, neslepené a ještě několik hodin nádherně voněly po elixíru. Následujících několik dní šly konečky hezky rozčesat. Žádný slibovaný "neuvěřitelný lesk" ani jiný zázrak jsem ovšem nezaznamenala.
Takže suma sumárum - na to, kvůli čemu jsem si Orofluido pořizovala (snadnější rozčesávání konečků, které se mi jinak strašlivě cuchají, a prevence proti třepení), funguje. Ovšem nepřipadá mi, že by to byl nějaký extra zázrak - když pomineme vůni, nepoznala jsem rozdíl oproti Silvitu, kterého za stejnou cenu koupíte pětkrát tolik. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kláruška07 321-600
|
Zaslal: st leden 09, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
Já jsem Orofluido vyzkoušela jednou, půjčila mi ho kamarádka. Musím říct, že na krepaté suché vlasy je nejspíš výborný. Na moje nezničené vlasy měl spíš negativní vliv, měla jsem je až moc uhlazené a šíleně elektrizovaly. Vůně je úžasná, to teda jo, ale já už po něm netoužím, na moje vlasy není vhodný. P.S.: prý bude i parfém v této vůni! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Philogia 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:01 pm Předmět: |
|
|
Kláruška07 napsal: | (...) P.S.: prý bude i parfém v této vůni! |
Kdy, kde, za kolik???
(Strýček Google neví...) _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kláruška07 321-600
|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:15 pm Předmět: |
|
|
Philogia napsal: | Kláruška07 napsal: | (...) P.S.: prý bude i parfém v této vůni! |
Kdy, kde, za kolik???
(Strýček Google neví...) |
To bohužel nevím, jen mi to řikala kamarádka, co ho má, že jí to řeklakadeřnice |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tajga 81-160
|
Zaslal: pá září 13, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
Používám Orofluido, dělá mi dobře na konečky (je to teda jediná "nepřírodní" věc co na vlasy plácám) a lépe se pak vlasy rozčesávají. A krom toho ta vůně ... och! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|