|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Gore 601-1200. Guru III. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
Ten název mi něco říká. Každopádně našlapaný song, vokál mi trošku smrdí Anaal Natrakh, experimentální prvky alá Gorgonea Prima. Stahuju celé album, díky za tip! _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čierna Vlčica 321-600
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
Takisto sa hlásim..pre mňa jednoznačne Bathory, Burzum,Drudkh, Immortal,Nargaroth, Make a change..killyourself..a rôzne iné dobrotky
dá sa povedať že na Bathory som vyrastala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so leden 07, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
Tak Neige se opět předvedl, i když ne v pravém blackmetalovém slova smyslu. Novinka od Alcest - Les Voyages De L'Âme je neuvěřitelná, mám to poslechlé asi potřetí a líbí se mi to čím dál víc... s BM to sice nemá moc společného, je to dost shoegaze, ale ten jeho zpěv je úžasný! Doporučuju na klidné večery.
http://www.youtube.com/watch?v=85c-P9hbmBg _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
seelya ***moderátorka***
|
Zaslal: so leden 07, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
wolfishness napsal: | Tak Neige se opět předvedl, i když ne v pravém blackmetalovém slova smyslu. Novinka od Alcest - Les Voyages De L'Âme je neuvěřitelná, mám to poslechlé asi potřetí a líbí se mi to čím dál víc... s BM to sice nemá moc společného, je to dost shoegaze, ale ten jeho zpěv je úžasný! Doporučuju na klidné večery.
http://www.youtube.com/watch?v=85c-P9hbmBg |
ja v tejto téme vlastne ani nemám čo robiť, keďže black nie je môj šálek kávy, ale nakukla som a túto peničku skrátka musím pochváliť
prechádzka v lese a toto v mp3 by bola lahoda... _________________ Co víme o lásce? Láska je jako hruška. Hruška je sladká a má určitý tvar. Zkuste přesně definovat tvar hrušky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Izabell 21-40
|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
Black metal je moj najobľúbenejší žáner..ešte pravý nórsky čistá lahôdka . Najradšej mám Burzum ( Varg Vikernes je moj idol aj v dnešnom ambiente ktorý robí ) ..a ešte z najobľúbenejších : Bathory, Immortal, Mayhem, Satyricon.. atď určite o tom rada pokecám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Izabell 21-40
|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 10:11 am Předmět: |
|
|
Wilwarin napsal: | A já black právě kvůli kapelám jako Burzum a Mayhem, resp.lidem, co je tvořili, nemusím, nikdy jsem mu nepřišla na chuť. |
prečo? ja Black milujem su to pre mna legendy, hudba pri ktorej dostanem zimomriavky a rada pri nej zaspávam |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
bloodQUEEN >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Wilwarin napsal: | A já black právě kvůli kapelám jako Burzum a Mayhem, resp.lidem, co je tvořili, nemusím, nikdy jsem mu nepřišla na chuť. |
Toto je trochu mimo môjho chápania. Mne je teda úplne jedno čo robia/robili blackmetalisti. Často neviem ako sa členovia skupín čo počúvam volajú, ako vyzerajú a ani o čom spievajú. Počúvam to kvôli hudbe. Nejaké antisemitistické a antikresťanské texty sú mi fuk. _________________ I am the architect of my own destruction... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|