Taky nenávidíte zkušební kabinky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlatushiq
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 1:18 pm    Předmět: Citovat

Nenavidim je slabe slovo.
Prve co ma zdepta je samotny vyber oblecenia - clovek sa hrabe v kopke plnej cisel ako S, XS, XXS, ak narazi na M moze byt rad, L je casto utopia. Kvoli tomu nakupujem len tricka, po gate musim chodit k tamanom, kedze prdel mam jak almaru a pod cislo 40 nejdem. Rolling Eyes
No a samotne kabinky - najhorsie ma podla mna moj najmilovanejsi obchod, Tally Weijl. Rozmery 1x1m, slabe sedive osvetlenie, cierne potahy, 1 uzucke zrkadlo... Vzdy mam pri skusani klaustrofobicky pocit a pri sukani sa do vybranych kuskov sa casto spotim jak prasa.
Z obchodu vacsinou vychadzam bez ulovku, so skazenou naladou, deprimovana a presvedcena o tom, ze tak prdelatu a spekatu aknoznu obludu by si jeden nevybral ani kebyze som posledna na svete a v sazke je prezitie ludskeho druhu.
Vdaka tomuto nakupovanie neznasam, priatel sa nema na co stazovat. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lúthien
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 2:02 pm    Předmět: Citovat

Lalaith napsal:

Já jako chápu jak to myslej Laughing , ale dost mě to vytáčí... Obzvlášť když z domu odcházím z koupelny s pocitem, že jsem docela pěkně nalíčená... Ale z tohohle omylu mě většinou vyléčí už zrcadlo ve výtahu - máme nový výtah, s novým zrcadlem a světlem, které je bílomodré a to je naprosté ZLO Laughing Jsem tam bílá a flekatá Rolling Eyes No nic, to jen takový výlev, trochu OT.

Jé, výtahy, ty jsou ještě horší jak kabinky Very Happy Nejhorší zrcadlo má v domě kamarád... je tam obrovský výtah a přes celou stěnu je zrcadlo. Ještě je tak divně natočené. Vypadám tam jako bych měla obrovské pozadí (což opravdu nemám, spíš poslouchám řeči že bych měla přibrat), maličké nožičky, zelený obličej, kruhy pod očima, vypadám rozcuchaná i když výjmečně nejsem. No úžas, takový nevyspalý zombík Laughing
Zlatushiq, zajímavé... já zase hrabu v hromadě, samé M, L, XX..., o S nezakopnu Very Happy
derpina
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 2:06 pm    Předmět: Citovat

Ktore ako... snazim sa rozpamatat na nazov obchodu, myslim ze to bolo H&M ale nie som si ista: priestranna kabinka s prijemnym osvetlenim, viacerymi zrkadlami, v ktorych sa clovek vidi z viacerych stran, miesto na sedenie, dostatok hacikov na zavesenie osobnych veci aj vesiakov so skusanym oblecenim.. no jedna basen... Zato ked som naposledy v neonovom Tescu skusala suknu, mala som chvilku pocit ze predaj oblecenia je len fake a reklama na oddelenie drogerie, lebo som hned mala chut skupit vsetky anticelulitidne gely ktore tam maju... Very Happy Ale asi najviac ma vytacaju kabinky s dvierkami cca po nos (jeden NewYorker u nas) v ktorych mam pocit ze akonahle prejde okolo vysi clovek, moze sa rovno zastavit a poradit ci si vyberam dobre cislo podprsenky ... pripadne roznym sposobom nedomyslene zavesy, ktore sa bud nedaju zatiahnut az po stenu kabinky, alebo sa ma snazia oklamat tym ze ich sice zatiahnut viem, ale najmensi prievan ich odhrnie... hups..
No a dalsia vec ktora mi pri skusani vadi su inteligentne umiestnene zabezpecovacie "cudliky"... idealne je to z vnutornej strany nohavic v oblasti zadku a pasu, pripadne ak spajaju dve casti oblecenia ktore by mali byt navzajom polohovatelne (opasok na nohaviciach, jazyk so snurkami na topankach...)
Majduschka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 2:23 pm    Předmět: Citovat

derpina napsal:

No a dalsia vec ktora mi pri skusani vadi su inteligentne umiestnene zabezpecovacie "cudliky"... idealne je to z vnutornej strany nohavic v oblasti zadku a pasu, pripadne ak spajaju dve casti oblecenia ktore by mali byt navzajom polohovatelne (opasok na nohaviciach, jazyk so snurkami na topankach...)

tak tak čudlíky jsou taky zlo, přitom, když budu chtít tak to jednoduše odstranim hned sama v kabince a odejdu a nebo dám do dobrý tašky a taky nepípám... vadějí při zkoušení a ještě po nich zůstavájí díry, případně se žane něco párat Sad někde kde nemají čudlíky to maj zas protáhnutý špagátama, tak si co člověk ani nesundá a neprohlídne sám a musí žádat "příjemnou" obsluhu
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 2:35 pm    Předmět: Citovat

Majduschka, Zlatushiq:
Tak já nevím, já mám taky 42 kalhoty a nepovažuju to za nějaký problém je koupit. ještě tak před 15 rokama jo, to se daly jenom pánské nebo společenské a nic mezi tím. v tesku i v ca, takku mi spíš občas přijde, že mají ty velikosti větší a L nebo XL je už pro opravdu "velké", naopak u vietnamců je člověku malé i XXXXXXXL Laughing .
A k těm kabinkám-podle mě jsou nejhorší v new yorkeru, jako kdyby nestačilo, že se mezi věšákama nedá projít, ještě mají ty kabinky co jsou vidět nohy a hlava, v mém případě i něco víc, zvlášť ještě když se kolem promenádují nějací urostení puberťáci.
taky mě štvou pokud jsou závěsy a z obou stran nejsou až po konec, takže škvíra je více než malá.
Pro mě je nejhorší zkoušení plavek. Laughing
Amelia
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 3:03 pm    Předmět: Citovat

A to som si vždy myslela, že skúšacie kabínky v obchodoch nenávidím iba ja. Buď je hrozný záves a často sa bojím, že mi niekto vlezie dnu, alebo vidieť ponad/popod, inokedy je zas hrozné zrkadlo, kde mám celulitídu snáď aj na čele. A to ani nevravím o ich veľkosti, vždy si v nich niekde buchnem lakeť alebo koleno. Strašne ma to deprimuje, keď si konečne nájdem nejaké tričko/nohavice, ktoré sa mi páčia a vyzerám v nich v kabínke hrozne, tak ich iba zase smutne odložím. :/
verisek
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 10:19 pm    Předmět: Citovat

Majduschka napsal:
derpina napsal:

tak tak čudlíky jsou taky zlo, přitom, když budu chtít tak to jednoduše odstranim hned sama v kabince a odejdu a nebo dám do dobrý tašky a taky nepípám... vadějí při zkoušení a ještě po nich zůstavájí díry, případně se žane něco párat Sad někde kde nemají čudlíky to maj zas protáhnutý špagátama, tak si co člověk ani nesundá a neprohlídne sám a musí žádat "příjemnou" obsluhu

O čudlech už jsem psala, takže se nebudu opakovat. Ale teď maj ještě jeden skvělej vynález. Na štítky lepí takovou ten lepící kód, papírovej. Vzhledem k tomu, že vše co koupím hned peru...No hodně jsem nadávala, když jsem vytáhla věci z pračky Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

(a minule jsem prozměnu stejnou chujovinu měla nalepenou na tamponech a to naprosto idiotsky přes tu dírkovanou plošku, takže nešly normálně otevřít, takže jsem rozškubala celou krabičku, abych se dostala dovnitř...trošku OT, ale někdy mě ty obchody fakt zarážej)
Zlatushiq

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 9:26 pm    Předmět: Citovat

Lúthien napsal:
Zlatushiq, zajímavé... já zase hrabu v hromadě, samé M, L, XX..., o S nezakopnu Very Happy

Tak to neviem, kde obe nakupujeme, toto sa mi vacsinou stava v ochodoch ako prave Tally, Terranova, Calliope, Bershka atp. Tam skratka gate na svoj kufor nezozeniem. Rolling Eyes

jitty napsal:
Tak já nevím, já mám taky 42 kalhoty a nepovažuju to za nějaký problém je koupit. ještě tak před 15 rokama jo, to se daly jenom pánské nebo společenské a nic mezi tím. v tesku i v ca, takku mi spíš občas přijde, že mají ty velikosti větší a L nebo XL je už pro opravdu "velké", naopak u vietnamců je člověku malé i XXXXXXXL Laughing .

Ja mam skusenost, ze Vietnamci sa mozu pre cloveka rozkrajat, aby nieco predali. Prescanuju postavu, pohrabu sa aj v nemoznom... A vzdy som si tam nasla presne to, co som hladala. Nehovoriac o tom, ze cinanske gate sa mi vacsinou zoderu alebo speru z farby za 2x dlhsi cas ako o 30eur drahsie znackove.
A si este pamatam ako som v zime zhanala nejaky slusnejsi kusok na skusky v H&M. Mali 38 a 42. Si vyber, bud nebudes dychat a trpiet, kedy sa ti natrhnu, alebo budes vyzerat ako pytel od zemiakov. Laughing
Nehovorim, ze sa neda zohnat, ale zvacsa je to o nervy. Rolling Eyes
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 9:51 pm    Předmět: Citovat

Ve Vašich příspěvcích se poznávám, vidím, že nás to má hodně stejně Smile Akorát mi to tedy připomnělo nemilou věc, která se mi stala asi před třemi měsíci v Brně v HM u Svoboďáku... jdu tam celá natěšená, že si koupím šatičky, do kabinky jsem si vzala čtvery (vždy nabírám různé barvy a velikosti, když jsem sama) a už tehdy jsem si všimla, že se na mě dívá sekuriťák - nemám to ráda, nechápu, co se mu na mě nelíbilo...říkám si - ignoruju to... V kabince jsem si je zkoušela, vzhledem k tomu, že jsem sebou měla věci, dala jsem si tašku na zem, no a vždycky než odcházím, tak si v kabince přepudruju nos, učešu vlasy hřebenem atd... Vyjdu z kabinky, jdu vrátit troje šaty, čtvrté si beru, sekuriťák je mi v patách. V doplňcích si vyberu látkové růže do vlasů. Zaplatím, odcházím šťastná jak blecha, sekuriťák mě stále sleduje...běží za mnou z jezdících schodů, to už je mi krajně nepříjemné a u dveří (nepípala jsem) mě zastaví, ať mu okamžitě ukážu svoji kabelku - říkám prosím, můžu se zeptat proč? Jeho odpověď? Já jsem Vás sledoval a vy jste něco UKRADLA!!! Tak já úplně vytřepaná, co si to dovoluje mě takhle obvinit, že jsem nic neudělala. A on prý, že mě sledoval v kabince!!!, že jsem dřepěla u své tašky (ano, hledala jsem pudr a hřeben), a že jsem tam něco dávala (ano, pudr a hřeben) a že jsem byla nervózní, když mě sledoval (tak jistě, když za mnou neustále chodil) ať mu ukážu tašku...prostě byla jsem tak roztřepaná, že jsem mu teda vysypala obsah kabelky, ve které samozřejmě byla akorát svačina, sáček, šminky, sešit do školy... Fakt mě to naštvalo, Já mu říkám - tak já si tady něco koupím a vy mě obviníte, že jsem zlodějka, fakt děkuji, už tady nikdy nepřijdu.... To byl teda jeden z mých nejhorších zážitků...Zjišťovala jsem si pak o tom něco a neměla jsem mu tu tašku ukazovat a nechat klidně zavolat někoho z vedení nebo tak, ale já byla v tu chvíli tak vyděšená, že jsem ani nevěděla, co dělat...Došla jsem do školy a tam se rozbrečela, fakt mě to úplně dostalo...jsem měkká no, kdybych měla prořízlou pusu, tak bych se možná dokázala nějak líp ubránit...tak snad příště. The end Laughing
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 9:56 pm    Předmět: Citovat

A nejhorší na tom je, že skuteční zloději projdou bez problémů, protože jsou naprosto v klídku a navíc super nenápadní.

Já bych zůstala klidná, sdělila pánovi, ať okamžitě zavolá vedoucí, nebo skutečného manažera a že si počkám na tu jeho ostudu, až se ukáže, že v zavazadlech nic nemám. Hahá a kdo by se smál poslední? Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: