MIXA - kozmetika pre citlivú pleť
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 2:50 pm    Předmět: Citovat

mne sa tiež zdal drahý, ale v dm ma predavačka upozornila na 50% zľavu (na niečo tie body aspoň sú)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 3:53 pm    Předmět: Citovat

JAkou slevu? Konkrétně na tu kosmetiku, nebo nějaký slevový kupon? Teď jsem se byla mrknout v DM a tam je u toho akorát cedulka Trvale zlevněno a cena 189Kč.
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 4:02 pm    Předmět: Citovat

Morgyš, zo zľavovej knižky za 50 bodov tuším - je tam kupón na zľavu 50% na najdrahší výrobok z nákupu, alebo tak nejako
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 4:19 pm    Předmět: Citovat

V naší není - jediný joker, co tam byl, byl na 5% slevu z celého nákupu. V té za 150 bodů máš 15% slevu na celý nákup. Ale na SLovensku obecně jsou vymakanější slevy v DMkách než u nás, to už jsem si stihla všimnout Smile Nicméně jsem našla na votočvohozu, tak uvidíme, jestli to kočka ještě má.
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 4:22 pm    Předmět: Citovat

a jeje, tak to som netušila... toto je asi jediná vec, ktorú v knižke využijem, inak idú tie veci úplne mimo mňa.

tak držím palec, nech to vyjde Wink
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 4:35 pm    Předmět: Citovat

Jj, u nás jsou kupony na věci, které jsou v DM drahé i se slevou a nadto je často vůbec nevyužiju. Ale teďka tam je aspoň sleva na knížky od Albatrosu Smile
lethality
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 6:38 pm    Předmět: Citovat

a neprodávají to i v rossmannu? mám zkušenosti, že je tam všechno levnější oproti dm....

Arrow https://cs-cz.facebook.com/ROSSMANNCZ/posts/530355793667163

(jestli je to teda ten výrobek, o kterém je tu řeč) Smile
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 6:51 pm    Předmět: Citovat

Do Rossmanu jsem dneska neměla cestu.

Ale spíš jsem se chtěla zeptat, jaké s tím mají zkušenosti ti, co mají citlivou a navíc i mastnou pleŤ? Protože zatím všichni, co přispívali, tak nehodnotili tady ten CC krém, nebo mají suchou pleť, a to já nemám. Já bych to používala pouze pod makeup, popřípadě občas na noc, tak jestli to vůbec má cenu. Něco, co hojí ty rudé fleky po akné bych uvítala...
Monere
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 6:58 pm    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
Do Rossmanu jsem dneska neměla cestu.

Ale spíš jsem se chtěla zeptat, jaké s tím mají zkušenosti ti, co mají citlivou a navíc i mastnou pleŤ? Protože zatím všichni, co přispívali, tak nehodnotili tady ten CC krém, nebo mají suchou pleť, a to já nemám. Já bych to používala pouze pod makeup, popřípadě občas na noc, tak jestli to vůbec má cenu. Něco, co hojí ty rudé fleky po akné bych uvítala...

Já mám citlivou i mastnou a zároveň léčím akné. Krém je to super, lepší než všechny, co jsem měla od Biodermy, která je dvakrát tak drahá. Hlavně teď v zimě je parádní, protože i když mám mastnou pleť, tak jsem měla občas suchý místa nebo mi po umytí pleť hodně pnula. Krém vypadá docela hutně, ale krásně hydratuje a nejsem po něm vůbec mastná, což se divím. Akné se mi po něm nezhoršuje a celkově je na pleti hodně příjemný, ale co se začervenání nebo jizev týče, tak nevidím žádnou změnu. Tudíž super hydratační krém, po kterým nejsem mastná ani nedráždí ale to je tak asi všechno. Slyšela jsem, že na jizvy pomáhá avokádový olej, ale sama jsem nezkoušela.
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 7:25 pm    Předmět: Citovat

HM, tak to by mi byl dost na nic. Hydratační krémy zásadně nepoužívám, protože se mi pak udělá na kůži taková "mastná voda", jak to někde ve vlákně s problematickou pletí pojmenoval. Žádný efekt, a pak to musím utírat.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: