|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Marianna 321-600

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:15 am Předmět: |
|
|
Opravdu mě mrzí, že už to nejde sehnat normálně v obchodech . Dřív jsem od nich měla i nějaké krémy. A teď jsem na jejich stránkách zjistila, že mají i řasenku! Jelikož právě sháním nějakou přírodnější, dost mě to zaujalo. Nemáte někdo zkušenost? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:20 am Předmět: |
|
|
To ani nevím , že mají řasenku. Já od nich krom šamponů měla pleťové krémy a gel na čištění obličeje . Ten byl super , ale krémy mi nesedly. Měla jsem po nich hrozně vysušenej obličej.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: čt únor 28, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
Psala jsem na info dodavatele Green Mama ohledně toho, zda se dá tato kosmetika koupit jinde než na internetu...odpověď:
"Dobry den,
mame nekolik prodejcu s internetovymi obchody, o kterych nevim zda nemaji take obchod kamenny.
Standartne primo do kamennych obchodu (typ drogerie) nedodavame."
Škoda, drogérky by to být nemusely, aspoň specializovaný obchody s přírodní kosmetikou, chjo.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 28, 2008 6:31 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | Opravdu mě mrzí, že už to nejde sehnat normálně v obchodech . Dřív jsem od nich měla i nějaké krémy. A teď jsem na jejich stránkách zjistila, že mají i řasenku! Jelikož právě sháním nějakou přírodnější, dost mě to zaujalo. Nemáte někdo zkušenost? |
A ta řasenka není ani tak drahá!!!
Jinak mne zaujaly i krémy od této firmy. Ach jo, všude takových pěkných věcí, a peníze nejsou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 10:33 am Předmět: |
|
|
jednou jsem měla od green mama šampon s lesními jahodami a něčím, ale dala jsem to mamce, sice to krásně vonělo, ale hrozně to cuchalo vlasy, a to jsem je tehdy měla vlastně krátké, no a mamka si to nemohla vynachválit, ale když to dopotřebovala, tak se vrátila zase ke své značce, tak nevím...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|