Green mama
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marianna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 9:15 am    Předmět: Citovat

Opravdu mě mrzí, že už to nejde sehnat normálně v obchodech Crying or Very sad . Dřív jsem od nich měla i nějaké krémy. A teď jsem na jejich stránkách zjistila, že mají i řasenku! Jelikož právě sháním nějakou přírodnější, dost mě to zaujalo. Nemáte někdo zkušenost?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 9:20 am    Předmět: Citovat

To ani nevím , že mají řasenku. Shocked Já od nich krom šamponů měla pleťové krémy a gel na čištění obličeje . Ten byl super , ale krémy mi nesedly. Měla jsem po nich hrozně vysušenej obličej. Sad
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 11:41 am    Předmět: Citovat

Psala jsem na info dodavatele Green Mama ohledně toho, zda se dá tato kosmetika koupit jinde než na internetu...odpověď:
"Dobry den,
mame nekolik prodejcu s internetovymi obchody, o kterych nevim zda nemaji take obchod kamenny.
Standartne primo do kamennych obchodu (typ drogerie) nedodavame
."

Škoda, drogérky by to být nemusely, aspoň specializovaný obchody s přírodní kosmetikou, chjo..
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 6:31 pm    Předmět: Citovat

Marianna napsal:
Opravdu mě mrzí, že už to nejde sehnat normálně v obchodech Crying or Very sad . Dřív jsem od nich měla i nějaké krémy. A teď jsem na jejich stránkách zjistila, že mají i řasenku! Jelikož právě sháním nějakou přírodnější, dost mě to zaujalo. Nemáte někdo zkušenost?

A ta řasenka není ani tak drahá!!! Shocked
Jinak mne zaujaly i krémy od této firmy. Ach jo, všude takových pěkných věcí, a peníze nejsou Crying or Very sad
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 10:33 am    Předmět: Citovat

jednou jsem měla od green mama šampon s lesními jahodami a něčím, ale dala jsem to mamce, sice to krásně vonělo, ale hrozně to cuchalo vlasy, a to jsem je tehdy měla vlastně krátké, no a mamka si to nemohla vynachválit, ale když to dopotřebovala, tak se vrátila zase ke své značce, tak nevím... Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: