|
✿
|
Máte rádi líčení a dekorativku? |
Miluju šminky a hromadím zásoby :) |
|
48% |
[ 45 ] |
Nijak zvlášť - maluju se jenom z nutnosti |
|
40% |
[ 38 ] |
Ne, líčení mě nebaví a nezajímá |
|
10% |
[ 10 ] |
|
Celkem hlasů : 93 |
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: so květen 09, 2015 1:50 pm Předmět: |
|
|
Ihmissusi napsal: | Osobně umělé řasy nepoužívám, ale v mém okolí je nespočet slečen, které se svými řasy spokojené nejsou a lepí si ty umělé. A nemůžou si vynachválit lepidlo od Ardell
Jedinou nevýhodou je vyšší poštovné, takže je lepší objednat buď více věcí, nebo ve více lidech |
Dik moc, aj recenzie sa tvaria pozitivne, asi to skusim. (Inak, ja so svojimi riasami teda spokojena som, ale na akcie sa clovek obcas chce urobit "spesl", no. )
edit: A teraz pozeram, ze maju predajnu v Brne s moznostou osobneho odberu, no vynikajicne.
Hortenzie napsal: | Dámy, nedáte mi nějaký typ na tekuté oční linky s hrotem? Ty od essence mi nějak nesedly. Uvažuji nad Yves Rocher, mají několik odstínů. |
Uz 7 rokov pouzivam tekute linky s-he (dm-drogerie) a zatial nebol dovod menit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt listopad 24, 2016 5:30 pm Předmět: |
|
|
Neměl by prosím někdo tip na dobré a ne moc drahé oční linky? Preferovala bych tak spíš tmavě hnědou. Kosmetiku snáším dobře, žádné alergie nemám. Ráda bych ale štěteček, se kterým se bude dobře malovat. Nemám s tekutými linkami moc zkušeností, tak aby to nedopadlo špatně Děkuji všem za rady. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
astrid ***moderátorka***
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:51 am Předmět: |
|
|
Sháníš tedy tekuté, anebo gelovky? Gelové se mi docela osvědčily od Rimmel, štěteček měly přímo ve víčku a jako jedny z mála měly i hnědou variantu. Cena kolem dvou set... (Nakonec jsem ale stejně přešla na oční stíny, rozetřené namokro - vydrží nejdýl a paleta je dostatečně barevná. ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 11:47 am Předmět: |
|
|
Já nakonec pořídila inglot, cena cca 300kč, různé barvy...ale bez štětečku, ten mám od zoevy, cena opět cca 300kč...
Už mě nebaví se s těmi levnými stíny, linkami, řasenkami...rozčilovat. Buď to nedrží, nebo to nejde odlíčit. je fakt, že je mám půl roku a není pryč ani jedna osmina, je to hodně velké balení... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 2:03 pm Předmět: |
|
|
Holky děkuji za odpovědi.
Já jsem ani nevěděla, že existuje něco jako gelové oční linky.
Vypadá to docela zajímavě. Našla jsem na jedné stránce i obrázek štětečku nebo spíš to vypadalo jako houbička na tyčce a nevím, zda se s nimi docílí i úzkých linek. Já se nemaluji moc výrazně.
Používám jen tmavěhnědou tužku a řasenku.
A sháním opravdu spíš hnědé. Obyčejně používám i tmavě hnědou řasenku (vypadá skoro černě). Bohužel jsem si koupila teď černou od Dermacolu a pak část řas, které nejsou nabarvené vypadá šedě. Tohle se mi s hnědou nikdy nestávalo.
Máte třeba tip na dobrý štetec k linkám, který maluje opravdu tence a aplikace je dobrá? _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 5:54 pm Předmět: |
|
|
Wensdy, štětec vypadá fakt dobře. Asi dám na tvou radu a zkusím ho. Děkuji za pomoc. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 11:08 pm Předmět: |
|
|
zetonek napsal: | Wensdy, štětec vypadá fakt dobře. Asi dám na tvou radu a zkusím ho. Děkuji za pomoc. |
Držím palce, určitě se dá koupit levnější varianta. Já ho mám v sadě, protože se mi to prostě vyplatilo koupit celé (štětce na make-up, pudr, tvářenku, stíny....) A vyšlo to tuším levněji, než to nakoupir po jednom v sephoře...(ty se mi po roce rozpadly) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt leden 12, 2017 10:27 am Předmět: |
|
|
Mám věcnou otázku, k čemu jsou takové ty ohromné paletky očních stínů, které obsahují například 10 a víc podobných odstínů? Neni lepsí koupit si třeba tři čtyři, ale takové, které přesně chci? Připadá mi nemožné, že by nějaká žena používala rovnoměrně všechny. Nebo jsou i případy, kdy vypadají třeba tři odstíny, že jdou skoro stejné. Jakože kolemjdoucí poznají rozdíl mezi nimi?!
Pro příklad, myslím..
ELF neutral palette
Make-up revolution iconic
W7 cosmetics in the nude
MUA undress me
A další a další, to je jen příklad, aby bylo vidět, co myslim.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Caithlin ***moderátorka***
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|