|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt únor 11, 2016 2:01 pm Předmět: |
|
|
Jj, ako hovorí Jitt, mal by to byť len jeden druh. Ale s tým naskladňovaním sú teda vtipní, vždy až s křížkem po funuse...
A prajem skoré uzdravenie, to je teraz najdôležitejšie. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
leny 161-320
|
Zaslal: pá únor 12, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
Tak som sa tesila, ze reku ti spravim radost, ale DM v Kitssee nist. Ani chyru ani slychu. Bola som na sto per presvedcena,ze to tam budu mat. Akoze valentinska paletka bude kedy? V stvrtok 18 teho???? No nic, zajtra este idem do retra kvoli neterke, tak sa na to opytam znovu, ci nahodou to nedostali vtedy s tovarom. A ak nist, tak uz potom bude moja pomoc nulova...inak sa cudujem,ze ma to rozculilo jak keby som to chcela ja asi mi uz fakt sibe tak zajtra dam vediet to retro |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
leny 161-320
|
Zaslal: út únor 16, 2016 2:06 am Předmět: |
|
|
Nestihacky, tak davam vediet sz teraz. Rtro je nula bodov. Maju tam jednu paletku za 7 e uvedenu ako novinka. Ale je to cierna kvetovana krabicka a na tych farbickach su akoby vytlacene vzorky, niecoako snehove vlocky. Ale hentu valentinsku vraj nechyrovali..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út únor 16, 2016 11:18 am Předmět: |
|
|
Jejda Leni, ty si poklad, moc ďakujem za info.
Tak vyzerá, že keď je vianočná limitka zohnateľná na Valentína, možno tú valentínsku naskladnia na Veľkú noc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
leny 161-320
|
Zaslal: út únor 16, 2016 3:12 pm Předmět: |
|
|
Este je tu 29.8. SNP... tak mozno..... a inak kedykolvek. To je to najmenej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
monek 8-20
|
Zaslal: so duben 23, 2016 6:48 pm Předmět: |
|
|
Hurááá!!! Už je i v našich prodejnách DM kolekce "jarní poezie". Koupila jsem si masku. Ta je úžasná. Pleť je po ní taková, nevim... jako nová krásně hydratuje a ta vůůůně. A ještě mam tělový sprej, taky hezky voní. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
bloodQUEEN >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne červenec 30, 2017 1:46 pm Předmět: |
|
|
Musím vychváliť odličovací olej Alverde. Zvládne aj vodeodolnú riasenku a neštípe ako ten dvojfázový. Moc sa mi nepáči tá silne muškátová vôňa ale to už nejako prežijem. _________________ I am the architect of my own destruction... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2017 12:00 am Předmět: |
|
|
Letos jsem si pořídila jejich adventní kalendář a naprosto mě nadchl! Zjistila jsem, že mi od nich vyhovuje mnohem víc produktů, než bych čekala. Například kondicioner Argan. Vlasy lesk jako blesk a jsou pěkné lehké, nezatížené. Měsíčkový krém na ruce si mě taky získal, stejně jako mátový sprcháč. Vážně skvělý nápad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jája_ 321-600
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2017 10:45 am Předmět: |
|
|
Od Alverde jsem měla dřív oblíbenou vlasovou péči, zbytek mi nevyhovoval. Před Vánoci jsem si ale pořídila balíček 3 mini tělových másel a byla jsem mile překvapena. Nádherná vůně, skvělá hydratace. Tak jsem si ještě koupila velké balení kokosového tělového másla a taky nezklamal. Pokud hledáte něco na hydrataci teď v zimě, tak můžu jen doporučit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
bloodQUEEN >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so březen 17, 2018 6:07 pm Předmět: |
|
|
Mám opačnú skúsenosť s telovými maslami, kúpila som viackrát ale už nikdy viac. Aspoň moje vždy smrdeli po zoxidovaných olejoch, dokonca jeden už pri otvorení.
Spokojná som s matujúcim krémom na ksicht jablko + limetka, náádherne vonia, dlho vydrží a vidím na stránkach, že má nový milučký ružový obal. _________________ I am the architect of my own destruction... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|