Dlouhé vlasy u mužů?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pop.art
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 2:10 pm    Předmět: Citovat

Jsem asi divná, ale mně se to na chlapech povětšinou nelíbí a neotočila bych se. Třeba u rockera jako je můj miláček Ozzy to beru... jinak mi to evokuje gigola.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dandelion
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 5:25 pm    Předmět: Citovat

No už delší dobu prohlašuju, že jediný chlap, za kterýho bych byla ochotná se možná vdát (a tím bych ho pokud možno připoutala k sobě na celý život Twisted Evil Laughing ), by byl dlouhovlasý violančelista Cool Takže myslím, že můj názor je zcelá jasný Laughing Wink
Lucy W.
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 5:52 pm    Předmět: Citovat

Já už tu svým vkusem nepobuřuju:-))) Ale podle mě je to otázka typu. K někomu nesedí dlouhý a k někomu zas krátký. Prostě americký mariňák, typ Sam Worthington s hárem do pasu bych asi pošla smíchy. Alexander Skarsgaard je taky stokrát hezčí bez vlasů. Ale třeba Orlando Bloom je zase příšernej bez vlasů. A já jsem jednak konzerva a jednak military fetišista. A dlouhovlasý, hladce oholení prostě nejsou můj typ (pár se mi jich ale taky líbí, vesměs jsou ale kresleníSmile Takovej Hijikata v Peacemakerovi Razz).

PS: Proč nikdy nepoužiju jako příklad chlapa, co se mi fakt líbí? Aha, už vím Sam Witwer nikomu nic neříká.
Jenne
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 6:11 pm    Předmět: Citovat

Tak o Alexandrovi bych se hádala Very Happy Dřív se mi o něm zdávalo, ale co se ostříhal, tak už se mi tak nelíbí... Předtím měl šmrnc a teď mi přijde takovej tuctovej.
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 6:20 pm    Předmět: Citovat

Pop.art: to je zvláštní, moje představa gigola vždycky byla: krátké dozadu ulízané vlasy Shocked
pop.art
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 6:55 pm    Předmět: Citovat

Nicole napsal:
Pop.art: to je zvláštní, moje představa gigola vždycky byla: krátké dozadu ulízané vlasy Shocked
ten popis mi příjdespíš jak sňatkový podvodník, ale pro mně gigolo znamená: http://www.cinemasmontreal.com/images/people-540-odedfehr.jpg
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 8:21 pm    Předmět: Citovat

Hm, na tom pánovi nevidím nic podezřelého. Podle mě se bude živit docela poctivě Razz
pop.art
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 8:24 pm    Předmět: Citovat

Nicole napsal:
Hm, na tom pánovi nevidím nic podezřelého. Podle mě se bude živit docela poctivě Razz
říkám můj pocit:D někomu příjde třeba divý prošedivělý pán v obleku atd.Very Happy
Lucy W.

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 8:31 pm    Předmět: Citovat

Jenne napsal:
Tak o Alexandrovi bych se hádala Very Happy Dřív se mi o něm zdávalo, ale co se ostříhal, tak už se mi tak nelíbí... Předtím měl šmrnc a teď mi přijde takovej tuctovej.

Jop... to bude asi tím, že mně se líbí tuctoví chlapi Laughing (jeden příklad za všechny: http://cas.awm.gov.au/screen_img/P06003.001 zaujme, ale to dělá ten outfit) A mimochodem zrovna na Skarsgaardovi je nejvíc šmrncovní jeho brada, tak kdepak copak Embarassed Na jeho vzhledu fakt asi nic není, on má jen charizma za tři, z čehož plyne otázka viděla jsi ho ostříhanýho jen na fotkách nebo ve filmu/seriálu?
Jenne
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 9:31 pm    Předmět: Citovat

Lucy W. napsal:
Jenne napsal:

Jop... to bude asi tím, že mně se líbí tuctoví chlapi Laughing (jeden příklad za všechny: http://cas.awm.gov.au/screen_img/P06003.001 zaujme, ale to dělá ten outfit) A mimochodem zrovna na Skarsgaardovi je nejvíc šmrncovní jeho brada, tak kdepak copak Embarassed Na jeho vzhledu fakt asi nic není, on má jen charizma za tři, z čehož plyne otázka viděla jsi ho ostříhanýho jen na fotkách nebo ve filmu/seriálu?

Já se zamilovala u True Blood, tam se ostříhal v průběhu seriálu a fakt to byl rozdíl. A ta fotka, podle mě nezaujme outfitem, ale spíš očima Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36  Další

Přejdi na: