|
✿
|
Autor |
Zpráva |
pop.art 321-600

|
Zaslal: po květen 24, 2010 2:10 pm Předmět: |
|
|
Jsem asi divná, ale mně se to na chlapech povětšinou nelíbí a neotočila bych se. Třeba u rockera jako je můj miláček Ozzy to beru... jinak mi to evokuje gigola. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dandelion 8-20

|
Zaslal: po květen 24, 2010 5:25 pm Předmět: |
|
|
No už delší dobu prohlašuju, že jediný chlap, za kterýho bych byla ochotná se možná vdát (a tím bych ho pokud možno připoutala k sobě na celý život ), by byl dlouhovlasý violančelista Takže myslím, že můj názor je zcelá jasný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucy W. 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po květen 24, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
Já už tu svým vkusem nepobuřuju:-))) Ale podle mě je to otázka typu. K někomu nesedí dlouhý a k někomu zas krátký. Prostě americký mariňák, typ Sam Worthington s hárem do pasu bych asi pošla smíchy. Alexander Skarsgaard je taky stokrát hezčí bez vlasů. Ale třeba Orlando Bloom je zase příšernej bez vlasů. A já jsem jednak konzerva a jednak military fetišista. A dlouhovlasý, hladce oholení prostě nejsou můj typ (pár se mi jich ale taky líbí, vesměs jsou ale kreslení Takovej Hijikata v Peacemakerovi ).
PS: Proč nikdy nepoužiju jako příklad chlapa, co se mi fakt líbí? Aha, už vím Sam Witwer nikomu nic neříká. _________________ Rozhlizeni po svete nic nestoji, plati se teprve za komentare.
Nebudu se menit v hada, nikdy to nepomaha. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po květen 24, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
Tak o Alexandrovi bych se hádala Dřív se mi o něm zdávalo, ale co se ostříhal, tak už se mi tak nelíbí... Předtím měl šmrnc a teď mi přijde takovej tuctovej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po květen 24, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
Pop.art: to je zvláštní, moje představa gigola vždycky byla: krátké dozadu ulízané vlasy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pop.art 321-600

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po květen 24, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
Hm, na tom pánovi nevidím nic podezřelého. Podle mě se bude živit docela poctivě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pop.art 321-600

|
Zaslal: po květen 24, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Hm, na tom pánovi nevidím nic podezřelého. Podle mě se bude živit docela poctivě  | říkám můj pocit:D někomu příjde třeba divý prošedivělý pán v obleku atd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucy W. 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po květen 24, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
Jenne napsal: | Tak o Alexandrovi bych se hádala Dřív se mi o něm zdávalo, ale co se ostříhal, tak už se mi tak nelíbí... Předtím měl šmrnc a teď mi přijde takovej tuctovej. |
Jop... to bude asi tím, že mně se líbí tuctoví chlapi (jeden příklad za všechny: http://cas.awm.gov.au/screen_img/P06003.001 zaujme, ale to dělá ten outfit) A mimochodem zrovna na Skarsgaardovi je nejvíc šmrncovní jeho brada, tak kdepak copak Na jeho vzhledu fakt asi nic není, on má jen charizma za tři, z čehož plyne otázka viděla jsi ho ostříhanýho jen na fotkách nebo ve filmu/seriálu? _________________ Rozhlizeni po svete nic nestoji, plati se teprve za komentare.
Nebudu se menit v hada, nikdy to nepomaha. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po květen 24, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
Lucy W. napsal: | Jenne napsal: | Tak o Alexandrovi bych se hádala Dřív se mi o něm zdávalo, ale co se ostříhal, tak už se mi tak nelíbí... Předtím měl šmrnc a teď mi přijde takovej tuctovej. |
Jop... to bude asi tím, že mně se líbí tuctoví chlapi (jeden příklad za všechny: http://cas.awm.gov.au/screen_img/P06003.001 zaujme, ale to dělá ten outfit) A mimochodem zrovna na Skarsgaardovi je nejvíc šmrncovní jeho brada, tak kdepak copak Na jeho vzhledu fakt asi nic není, on má jen charizma za tři, z čehož plyne otázka viděla jsi ho ostříhanýho jen na fotkách nebo ve filmu/seriálu? |
Já se zamilovala u True Blood, tam se ostříhal v průběhu seriálu a fakt to byl rozdíl. A ta fotka, podle mě nezaujme outfitem, ale spíš očima  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|