Dlouhé vlasy u mužů?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 34, 35, 36  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sadako
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 11:08 pm    Předmět: Citovat

Dlouhé vlasy u mužů se mi líbí asi jako dlouhé vlasy u žen - pokud sluší, je to hezké. I když, mám takový, možná mírně neobvyklý pohled - vždycky mě u kluka překvapí, že nemá dlouhé vlasy, kdežto u holek beru krátké vlasy jako něco normálního. U kluka se v duchu ptám Proč je nemá dlouhé? u holky mě to ani nenapadne.
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: út květen 25, 2010 12:35 pm    Předmět: Citovat

Jenne Jo, jsem si říkala, že hnědý by byli ještě lepšíSmile

Sadako To jsi tu správně, tady jsem divná já Laughing

Mě prostě dlouhovlasý chlap nezaujme a když, tak vlasama to nebude. Ale nevadí mi, jen bych si ho asi pro sebe nevybrala. Ale konečně já jsem zastánce názoru, že když se někdo líbí mě, tak co se má líbit komu jinýmu, ne? Necítím se o nic líp, když je můj idol v první dvacítce top tenu homosexuálů, fakt ne (a to je to ještě lepší než když je v top tenu žen).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lucy W.

PříspěvekZaslal: út květen 25, 2010 12:52 pm    Předmět: Citovat

Já to mám sice "doma" zakázáno (poslat), ale stejně to udělám. Prý nemám pobuřovat, ale co, pošlu vám svůj skoro jediný neanimovaný dlouhovlasý idol (samozřejmě nepočítaje bezejmenné příslušníky armády do 1815 včetně Royal Welch Fusiliers rulezzzz!!!). A má je jen po ramena. Ta fotka je klasika, ale myslím, že je k nalezení i s trochu delšíma, ale je fakt, že jemu to na fotkách obecně moc nesluší.
Also:

Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 25, 2010 6:40 pm    Předmět: Citovat

Tak já v neděli měla výhled krásný, kam oko dohlédlo. Na koncertě vlasáči od 10ti do 60ti let. Yay!
A zpěvák předkapely měl vlnité středně hnědé vlasy pod lopatky, co se leskly zdravím. To jsem dlouho neviděla.
alienor
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 3:55 pm    Předmět: Citovat

Možná tu už takový dotaz zazněl, ale ráda bych se zeptala vlasatých mužů, jestli když si vybírají slečnu, jestli musí ta slečna mít delší vlasy než oni sami, nebo jestli na tom nezáleží? Wink
Adel1
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 4:26 pm    Předmět: Citovat

Měla jsem spolupracujícího a ten měla vlasy, že každá žena by mu je nejradši sundala. Krásné, dlouhé, zdravé, na chlapa hodně husté. Nevím, jestli to můžu, ale je tady mrkněte. Na fotkách v albu má ještě delší
http://profil.lide.cz/HRV/profil/
Gina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 4:42 pm    Předmět: Citovat

No fakt moc pěkné Smile

Já bych třeba asi nechtěla, aby měl partner delší vlasy než já, ale možná by se mi to nakonec líbilo - těžko říct. Ostatně příteli rostou vlasy tak rychle, že je možná zanedlouho bude mít delší. ...budu žárlit Embarassed

Mám ale kamaráda, co nosí vlasy po ramena, jeho přítelkyně je nakrátko a řekla bych, že jim to vyhovuje. Alespoň posledně se rozplýval, jakou "má hezkou chocholku" Laughing
alienor
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 4:43 pm    Předmět: Citovat

Adel1 napsal:
Měla jsem spolupracujícího a ten měla vlasy, že každá žena by mu je nejradši sundala. Krásné, dlouhé, zdravé, na chlapa hodně husté. Nevím, jestli to můžu, ale je tady mrkněte. Na fotkách v albu má ještě delší
http://profil.lide.cz/HRV/profil/

takové krásné vlasy, opravdu mu sluší. Opravdový dlouhovlasý idol Twisted Evil
Lúthien
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 5:22 pm    Předmět: Citovat

Gina napsal:
Ostatně příteli rostou vlasy tak rychle, že je možná zanedlouho bude mít delší. ...budu žárlit Embarassed

Já přítele naopak pomalu ale jistě dorůstám Laughing Strašně se těším na to, až budu mít delší vlasy než on Smile Ale poznal mě, když jsem byla na krátko a nevadilo mu to Smile
Zarghul
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 5:27 pm    Předmět: Citovat

citace:
Možná tu už takový dotaz zazněl, ale ráda bych se zeptala vlasatých mužů, jestli když si vybírají slečnu, jestli musí ta slečna mít delší vlasy než oni sami, nebo jestli na tom nezáleží?

Vzhledem k tomu, že by holka musela mít mikádo aby měla vlasy kratší než já, tak sem to nijak neřešil (holky s vlasy na ježka mi připadají starší než jsou a ani se mi to moc nelíbí, když to k ní úplně nesedí).
Spíš mi vadí, když má vlasy viditelně odbarvené (chápu holky co mají světlé vlasy od sluníčka a v zimě trochu odbarvují aby to nevypadalo divně) nebo příšerným způsobem obarvený (ale u někoho mi přijde jako nepřirozená barva i hnědá)... Ale to je spíš taková "mutace" způsobená DV.cz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 34, 35, 36  Další

Přejdi na: