|
✿
|
Autor |
Zpráva |
alienor 161-320

|
Zaslal: pá září 03, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
Zarghul napsal: | citace: | Možná tu už takový dotaz zazněl, ale ráda bych se zeptala vlasatých mužů, jestli když si vybírají slečnu, jestli musí ta slečna mít delší vlasy než oni sami, nebo jestli na tom nezáleží?
|
Vzhledem k tomu, že by holka musela mít mikádo aby měla vlasy kratší než já, tak sem to nijak neřešil (holky s vlasy na ježka mi připadají starší než jsou a ani se mi to moc nelíbí, když to k ní úplně nesedí).
Spíš mi vadí, když má vlasy viditelně odbarvené (chápu holky co mají světlé vlasy od sluníčka a v zimě trochu odbarvují aby to nevypadalo divně) nebo příšerným způsobem obarvený (ale u někoho mi přijde jako nepřirozená barva i hnědá)... Ale to je spíš taková "mutace" způsobená DV.cz |
tu mutaci jak říkáš, už na sobě pozoruju taky, když někam jdu, tak pozoruju kolik žen nosí v současné době dlouhé vlasy a jak si je někdo dobrovolně ničí a jenom kroutím hlavou, co všechno jsou lidi schopní si udělat s vlasy pro "krásu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá září 03, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
Zarghul napsal: | citace: | Možná tu už takový dotaz zazněl, ale ráda bych se zeptala vlasatých mužů, jestli když si vybírají slečnu, jestli musí ta slečna mít delší vlasy než oni sami, nebo jestli na tom nezáleží?
|
Vzhledem k tomu, že by holka musela mít mikádo aby měla vlasy kratší než já, tak sem to nijak neřešil (holky s vlasy na ježka mi připadají starší než jsou a ani se mi to moc nelíbí, když to k ní úplně nesedí).
Spíš mi vadí, když má vlasy viditelně odbarvené (chápu holky co mají světlé vlasy od sluníčka a v zimě trochu odbarvují aby to nevypadalo divně) nebo příšerným způsobem obarvený (ale u někoho mi přijde jako nepřirozená barva i hnědá)... Ale to je spíš taková "mutace" způsobená DV.cz |
mutace? jako že DV tě zmutovalo, že se ti líbí přirozená barva nb že se na DV líbí obecně přirozená barva? já mám do ní totiž asi daleko, sem špinavá blondýna ale zaručeně líp vypadám v tmavě kaštanové  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zarghul 81-160

|
Zaslal: so září 04, 2010 12:43 pm Předmět: |
|
|
Prostě si poslední dobou všímám, když má nějaká holka zničené vlasy, ať už od žehlení nebo od barvení... Nevadí mi, když má někdo barvené vlasy, sám jsem obarvený z blond hennou na zrzavo (teď ještě víc než na ikoně), ale spíš, když je to jsou vlasy od barvy brutálně zničené (nebo od žehlení).
Když už mě mají zaujmout vlasy tak nejde ani tak o délku a barvu jako o přirozený vzhled a zdravý, i když má mikádo třeba do půlky krku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Eärendil 21-40

|
Zaslal: so září 04, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
Musím jedině souhlasit s tím co jsi napsal...taky jsem podobné návyky u sebe postřehl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ish 41-80

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 12:53 am Předmět: dlouhý vlasy - kluci |
|
|
Nechal jsem si narůst dlouhý vlasy, aby mi zakryly odstávající uši, protože jsem za ně sklízel posměšky (i od cizích lidí na veřejnosti). Jenže teď mám ten problém, že mi dlouhý vlasy opticky prodlužují už tak dlouhý obličej.
Vlasy mám tmavě hnědý, vlnitý, hustý, nepoddajný, dlouhý až k lopatkám.
Holky to mají v tomto ohledu jednoduchý, protože si nechají udělat ofinu k očím. Bohužel pro nás kluky jsou 80. léta už dávno pryč.
Jak má tento problém vyřešit kluk ve 21. století?
Přemýšlel jsem o dlouhý ofině, kterou bych nějak uklidil stranou, aby se mi odkryla větší část obličeje, tím by se měl optiky rozšířit. Ale s mými vlnitými vlasy si to neumím představit, to bych si musel asi rovnou koupit žehličku, abych ty přední vlasy nejprve narovnal... no prostě si nevím rady.
Uvítám každý nápad.
Jinak zdravím zdejší populaci, jsem tady úplně nový. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 2:03 pm Předmět: Re: dlouhý vlasy - kluci |
|
|
ish napsal: | Nechal jsem si narůst dlouhý vlasy, aby mi zakryly odstávající uši, protože jsem za ně sklízel posměšky (i od cizích lidí na veřejnosti). Jenže teď mám ten problém, že mi dlouhý vlasy opticky prodlužují už tak dlouhý obličej.
Holky to mají v tomto ohledu jednoduchý, protože si nechají udělat ofinu k očím. Bohužel pro nás kluky jsou 80. léta už dávno pryč.
Přemýšlel jsem o dlouhý ofině, kterou bych nějak uklidil stranou, aby se mi odkryla větší část obličeje, tím by se měl optiky rozšířit. Ale s mými vlnitými vlasy si to neumím představit, to bych si musel asi rovnou koupit žehličku, abych ty přední vlasy nejprve narovnal... no prostě si nevím rady.
Uvítám každý nápad.
Ahoj a vitaj Tazko sa bez fotiek zhodnoti, ci mas naozaj taku tvar ako tvrdis, mozno to nakoniec nie je taky velky problem a je to len tvoj subjektivny pocit. A zehlicku ako riesenie nevidim, zbytocne by si si vlasy nicil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ish 41-80

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 2:08 pm Předmět: Re: dlouhý vlasy - kluci |
|
|
Decapitated napsal: | ish napsal: | Nechal jsem si narůst dlouhý vlasy, aby mi zakryly odstávající uši, protože jsem za ně sklízel posměšky (i od cizích lidí na veřejnosti). Jenže teď mám ten problém, že mi dlouhý vlasy opticky prodlužují už tak dlouhý obličej.
Uvítám každý nápad.
Ahoj a vitaj Tazko sa bez fotiek zhodnoti, ci mas naozaj taku tvar ako tvrdis, mozno to nakoniec nie je taky velky problem a je to len tvoj subjektivny pocit. A zehlicku ako riesenie nevidim, zbytocne by si si vlasy nicil. |
Pro ucel diskuze muzeme jako objektivni pravdu uvazovat to, ze mam dlouhou tvar a muj soucasny "uces" mi ji spis prodluzuje. Takze otazka je, jaky uces muze kluk s mymi vlasy nosit, aby se jeho oblicej opticky rozsiril nebo zkratil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|