Kosmetika BAREKOL
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zénais
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2010 5:28 pm    Předmět: Citovat

Lalaith napsal:
Zénais napsal:
Tak BAREKOL používám už asi půl roku a je to naprostá bomba, levné, účinkující, jemné...
Zatím mám zkušenosti s regeneračním mlékem s topolovkou, meduňkovým krémem, měsíčkovým krémem, sedmikráskovým krémem, řebříčkovým gelem na akné(skvělé!!), krémem s bodlákovým olejem, krémem do nepohody a čistící vodou s fytokoloidy.

všechno skvělé, jestli chcete nějaké info o těch výrobcích co jsem uvedla, tak se jen ptejte Wink Wink

Tak se ptám - sice po delší době, ale to snad nevadí... Mohla bys porovnat měsíčkový a meduňkový krém? Který se ti zdál lepší? Jo a ještě ten topolovkový Wink Díííky...

Ty dva krémy jsem sice měla už poměrně dávno, ale asi mi více vyhovoval meduňkový, přišel mi takový lehčí se svěžejší vůní.(opravdu voněl po meduňce..) A měsíčkový byl zas dobrý v tom, že uklidňoval, byl jemný, ale hutnější. Možná by bylo dobré vědět, jakou máš pleť?

To topolovkové mléko už jsem taky dlouho neměla, ale vím, že jsem byla velmi spokojená. Neulepovalo pokožku, pěkně se vsáklo a nechalo kůži jemnější.

Teď používám bodlákový krém a sedmikráskový. Nejlepší ze všech mi přijde bodlákový, je jemně chladivý a jemňoučký, lehký, rychle se vsákne - je dobrý na hydrataci a osvěžení.
A sedmikráskový je skvělý na mastící se pleť. Když ho používám každý večer před spaním, mám ráno příjemnější obličej na dotek a dokonce se mi zdálo, že jsem měla pleť hezčí.(ale nevím, zdali to nebylo psychicky Smile) )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2010 5:35 pm    Předmět: Citovat

Jé, díky za odpověď... (já samozřejmě nečekala a už jsem objednala, že Rolling Eyes )
Ale pleť mám smíšenou s rzšířenými póry Rolling Eyes, ale jak se ochladilo, tak spíš sušší... A navíc teďka dost citlivou a místy s ekzémem, kvůli němu jsem vzala ten měsíčkový krém, pač měsíček mi na většinu ekzému pomáhá... Wink Pak jsem vzala ještě řebříčkový gel, na případné nedokonalosti... A pak tu masku s betakarotenem, tu měla mamka a je skvělá, doporučuju, sice jsem ji mamce kradla jako krém, ne jako masku, ale krásně zvláčňovala... A mamce jsem vzala na zimu krém do nepohody, jezdí hodně na lyže... Uvidíme, až to přijde, ale díky!
Sedmikráskový nebo bodlákový třeba zkusím příště Wink
EvulinkaH
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2011 1:46 pm    Předmět: Citovat

Musím moc pochválit noční krém Comfort Night Cream Q 10. Přesně takhle si představuji luxusní krém. Velice příjemně voní, na první pohled vypadá hutně, ale dobře se roztírá, rychle vstřebává a nezanechává pleť mastnou (přestože mám smíšenou pleť). Ráno mám obličej heboučký jak dětskou prdelku Laughing . Rozhodně doporučuji vyzkoušet, protože za tu cenu je doslova za hubičku (já jsem koupila 30 ml/58 Kč)
efox
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 1:52 pm    Předmět: Citovat

Holky, zkoušela některá z vás ten Green tea krém? Smile Zajímalo by mě, jaký je, mám smíšenou pleť, sem tam nějaký pupínek, místy je dost suchá, ale zároveň se mastí Rolling Eyes Laughing A nebo co ten meduňkový?
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 3:24 pm    Předmět: Citovat

Chtěla jsem tu jen pochválit krém Inerton... Aktuálně mi hodně vyhovuje, nedráždí, nesvědí mě po něm ekzém, spíš naopak - přijde mi že zklidňuje... (mám doma i Robátko od Cannadermu a ten mi sice vyhovoval nějakou dobu, ale teď mě hohdně dráždí). Sice vím, že není přírodní, ale opravdu pomáhá... Je mastnější, ale přijde mi, že pleť jakoby chrání... Je fajn na ven, i když teďka nijak nemrzne. Doporučuju citlivé, dráždivé, šupinkaté pleti...
SilkyJane
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 3:37 pm    Předmět: Citovat

mě vyhovuje Řebříčkový gel na akné Wink jestli dobře chápu, jde použít i jako maska na obličej ale i někde na tělo (je vhodný po holení a na hemeroidy Laughing ) ale fakt na obličej je to gel velmi příjemný Wink
vitana
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 7:31 am    Předmět: Citovat

Já jsem nadšená z krému Inerton. Teď v zimě perfektní. Zmizeli mi z čela a tváří šupinky. Mám teď dobrý pocit z pleti, připadá mi taková šťavnatá Laughing
Ještě vyzkoušeno Topolovkové mléko a také na jedničku, je moc příjemné, jakoby zpevňuje kůži.
Harik
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 10:35 am    Předmět: Citovat

Měla jsem ten řebříčkový gel, ale nemůžu ho na den, drolil se mi pod líčením (tak jasně, není na to určený...) Byl docela příjemný, ale chtěla bych najít ještě něco, co by líp vystihovalo potřeby mojí pleti. Mám smíšenou nebo spíš mastnou, co má po půl dni mastný film...úplně to klouže a leskne se na nose a čele. Zároveň mám ucpané póry a pupínky na tvářích a bradě a místy se mi něco loupe. Vypadá to na dost nevyrovnanou pleť, ale dělám maximum (fakt), abych jí nedráždila. Kosmetiku mam od Saloos a Nobilis a doma Himalaya. Čistim večer hydrof.olejem, pak pleťovou vodu. Ráno pleť. vodu a krém. Chtěla bych teda najít denní krém na hydrataci a zklidnění, co by mi nezhoršoval pupínky.

...??? Laughing
SilkyJane
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 1:06 pm    Předmět: Citovat

Harik napsal:
Měla jsem ten řebříčkový gel, ale nemůžu ho na den, drolil se mi pod líčením (tak jasně, není na to určený...) Byl docela příjemný, ale chtěla bych najít ještě něco, co by líp vystihovalo potřeby mojí pleti. Mám smíšenou nebo spíš mastnou, co má po půl dni mastný film...úplně to klouže a leskne se na nose a čele. Zároveň mám ucpané póry a pupínky na tvářích a bradě a místy se mi něco loupe. Vypadá to na dost nevyrovnanou pleť, ale dělám maximum (fakt), abych jí nedráždila. Kosmetiku mam od Saloos a Nobilis a doma Himalaya. Čistim večer hydrof.olejem, pak pleťovou vodu. Ráno pleť. vodu a krém. Chtěla bych teda najít denní krém na hydrataci a zklidnění, co by mi nezhoršoval pupínky.

...??? Laughing

to mi něco připomíná Smile Smile Smile řebříčkový používám na masku, na čištění.. a pod líčení jsem používala ten Sedmikráskový krém, byl lehký, ale dávala jsem makeup a pudr, aby se to nelesklo.. jinak teď sme víc spokojená s alverde růžovým, i když smrdí úplně neskutečně...
Harik

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 1:54 pm    Předmět: Citovat

SilkyJane napsal:
Harik napsal:

...??? Laughing

to mi něco připomíná Smile Smile Smile řebříčkový používám na masku, na čištění.. a pod líčení jsem používala ten Sedmikráskový krém, byl lehký, ale dávala jsem makeup a pudr, aby se to nelesklo.. jinak teď sme víc spokojená s alverde růžovým, i když smrdí úplně neskutečně...

Ale ten růžový Alverde je na suchou pleť, ne? To u mě nehrozí. Každej hutnější krém za chvilku ,,vypotim". Tím myslím, že se vsákne a za chvíli (počítáno v minutách) je pleť mastná. Asi by to chtělo jiný druh.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: