Přirozené dlouhé vlasy versus obarvené krátké vlasy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Znáš víc lidiček s....
přírodními dlouhými vlasy
16%
 16%  [ 12 ]
krátkými obarvenými vlasy
83%
 83%  [ 59 ]
Celkem hlasů : 71

Autor Zpráva
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2008 8:22 pm    Předmět: Citovat

Kathory napsal:
Já ani nevím, v noci jsem našla na netu nějakou stránku, kde se blondýnka s vlasy do půlky zad ptá na názor, jestli se má ostříhat, protože by chtěla zkusit krátké vlasy. No musím říct, že tak 90% odpovědí bylo, ať to udělá, že krátké jsou nejlepší a blablabla. A mezitím napsal tenhle člověk svůj názor Laughing

Tchýně mé sestry se dokonce dlouhých vlasů štítí! Ale ona asi trpí nějakou fobií, protože kromě vlasů se štítí i koček a psů (takže vlastně všeho, co má trochu delší srst).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2008 10:21 pm    Předmět: Citovat

hm, Ili, tak mi to trochu připomíná jednu mojí část rodiny. Ale myslím si, že tohle je jen zástěrka pro pouhou závist. Nic víc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 3:53 pm    Předmět: Citovat

Já kolem sebe taky spíš vidím lidi dlouhovlasé, než krátkovlasé. Ale možná to bude skutečně tím, že si těch krátkovlasých už ani moc nevšimnu, kdežto dlouhovl. jo. Zrovna před pár dny jsem potkala dvě slečny s vlasama po boky, a "odpůlzadovek", tak těch je nepočítaně Smile mě už taky skoro připadá, že má delší vlasy téměř každý, takže se komentáři toho kluka nedivím, ale když ono je to opravdu hezčí než krátké vlasy.
Je pravda, že dlouhé se vracejí do módy - sice chvíli konkurovalo mikádo
( teď zastřižený do kulata, předtím ala Beckhamová - to bylo teda něco), jenže dlouhé vlasy jsou dlouhé vlasy Smile

Jinak i když existuje exot, který řekne, že se mu to nelíbí, neb to visí, jsou i prazvláštní lidi na druhé straně - co prohlašujou, že jenom dlouhé vlasy a nic jiného, a každá, kdo je nemá, je vadná, divná a nevím co ještě. Jeden takový, pod přezdívkou Libor, okupuje na diskusi na doktorce celé téma Líbí se mužům dlouhé vlasy?
A to je teda něco, ta diskuze. Už tam probral snad všechno - politiku, herečky, televizi, kadeřníky...) Diskutuje tam sám se sebou a trpí představou, že každý, kdo tam napíše Libore, ty ses zbláznil ( a takových příspěvků tam je, ani není divu ) - tak že to všechno píše jedna osoba, asi už několik let.
Fakt, to je teprv exot, Libor z Doktorky Very Happy Very Happy
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 2:21 pm    Předmět: Citovat

Jednou jsem hledala něco o dlouhých vlasech, a mimo jiné mi to taky vyplivlo příspěvky od Libora Very Happy Hlavně mu nikdo neříkejte o našem fóru, nebo nám to tady zahltí Very Happy
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 3:33 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Jinak i když existuje exot, který řekne, že se mu to nelíbí, neb to visí, jsou i prazvláštní lidi na druhé straně - co prohlašujou, že jenom dlouhé vlasy a nic jiného, a každá, kdo je nemá, je vadná, divná a nevím co ještě. Jeden takový, pod přezdívkou Libor, okupuje na diskusi na doktorce celé téma Líbí se mužům dlouhé vlasy?
A to je teda něco, ta diskuze. Už tam probral snad všechno - politiku, herečky, televizi, kadeřníky...) Diskutuje tam sám se sebou a trpí představou, že každý, kdo tam napíše Libore, ty ses zbláznil ( a takových příspěvků tam je, ani není divu ) - tak že to všechno píše jedna osoba, asi už několik let.
Fakt, to je teprv exot, Libor z Doktorky Very Happy Very Happy

Laughing Laughing Laughing taky jsem na něj narazila - opravdu podivné individuum... Shocked Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přejdi na: