|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Clondyk >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so březen 29, 2008 10:37 am Předmět: |
|
|
Llucy napsal: | dana napsal: | ...pocit, co mám ze školy, že jsem k ničemu. |
Koukám, že ten pocit ze školy má víc lidí  |
No , synátor mého kamaráda byl 1 semestr na nějaké americký vysoké škole... byl tam za génia a šprta a když se vrátil domů, pokorně si ten semestr, který prodělal v Americe, raději u nás zopakoval, aby se vlastně vůbec něco naučil a mohl dál postoupit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
panvicka 321-600

|
Zaslal: so březen 29, 2008 12:05 pm Předmět: |
|
|
esi napsal: |
Neříkám, žes s ní něco dělala ty. Ale předpokládám, že je to voda z vodovodu, a i když jim to filtruješ, tak voda se mění, je třeba období, kdy je v ní mnohem vic chloru a tak. Já to sama cítím, když je špatná a stačí jen trošku... tak se buď osypu, nebo jsem jak sušenka po koupání  |
člověče nechávám odstát a sypu do toho ty tabletky, co z toho udelaj normalni vodu... meli na sobe nejaky fleky, snad plisen ci co no umyla jsem akvarko a dala novy obyvatele, tak uz mam zase na co koukat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TemptationArt 161-320

|
Zaslal: po březen 31, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
Tak a ted jsem tak unavená, že nějaký typ jak pořádně a na dlouho dobít baterky by se bodl... nějakou vzpruhu, ale kafe neberu nepiju.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Forest_fay 81-160

|
Zaslal: út květen 06, 2008 3:07 am Předmět: |
|
|
No, dlhodobou vzpruhou by bolo zamilovanie sa ... a kratkodobou silny caj(mate+ zeleny...skor odvar
Ale ked je clovek unaveny su fajn tie jarne ocistne kury, vela zeleniny, ovocia, obil. kasi.... obcas sa prejst vonku na slniecko a obcas vyblbnut na koncerte(asi az po skuske eh) a odstranit tym zvysky stresu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 06, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
můj oblíbenej relax: v horký vodě ve vaně, sezení na venkovních schodech a popíjení tea/kávičky, lehnout si do postele zavřít oči a do uší nacpat sluchátka a poslechnout si oblíbený songy od Iron Maiden |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nika >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červen 14, 2008 8:31 pm Předmět: |
|
|
hm.... toz pro me je ouplne, ale ouplne nejlepsi zpusob relaxace MASAZ....
Bych se vydrzela nechat masirovat hodiny a hodiny.... od profesionalu, od partnera, od kamosky.... od kohokoliv, kdo je po ruce
(no dobre, po cizich lidech na ulici to vetsinou nepozaduju, ale jen protoze je to spolecensky nepripustne
To uplne mam pocit, ze ze me vsechen stres pomalu odpadava a ja se zacinam vznaset
Krome toho muzika, horka vana, malovani.
A v extremnich pripadech po extremni zatezi mi bodne treba tridenni megahusta palenkova vymazova chlastacka a tancovacka v romske osade a podobny ulety Ale takove veci delam jen po opravdu zasadnich zaleztitostech.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: so červen 14, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
tak já zbožňuju masáže hlavy jako relax, navíc jsem si teď pořídila takový drbátko a je to božíííí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: ne červen 15, 2008 8:00 am Předmět: |
|
|
Janie napsal: | tak já zbožňuju masáže hlavy jako relax, navíc jsem si teď pořídila takový drbátko a je to božíííí... |
JO JO JO -masáž hlavy je úplně to nejlepší, co může být . Ale masáže ostatních částí těla jsou mi strašně nepříjemné, nemám to ráda, jednou jsem byla na masáži zad a tenhle zážitek už asi nebudu opakovat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne květen 22, 2011 6:05 am Předmět: |
|
|
Jak to tak čtu, já také nejsem ještě na vysoké, jen gympl a už těžko zvládám, trochu se děsím co bude následovat Jinak - já v podstatě ani relaxovat neumím, jakože uplně vypnout. Nejde mi to, nevím proč.. Třeba miluju si lehnout s knížkou a číst si, ale to dělám většinou po nocích, takže mě to víc unaví, než nabudí. Ale jinak vlastně pořád myslím na školu, co musím udělat, co si opravit, atd..Je to docela náročné, jen čekám kdy to se mnou z toho stresu sekne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<

Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
Taky by mě to zajímalo jak má člověk hodit starosti za hlavu a vypnout.. Obdivuju ty lidi , já to neumim.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|