|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Maeghan 8-20

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 9:12 am Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Ha, ten jsem taky jednu dobu pouzivala - k nicemu, jako vetsina. Zmatni tak na dve hodinky, pak se clovek leskne jak zrcadlo.
Nejlepsi pudř, co jsem zatim mela, je Hauschka - pruhledny, piksla vydrzi bez problemu rok.
Nebo ted mam makeup od Avonu, ktery se napatle a sam se zmeni na pudr - to je asi uplne nejlepsi reseni na mastici se T-zonu s akne. |
Prosím, jaký přesně je to make-up (název)? Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Maudík 321-600

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 9:49 am Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | On je velkej rozdíl mezi tuhým a sypkým. Mě vyhovují ty sypké- nazanáší tolik póry. I když ta aplikace je trochu nepraktická. Měla jsem sypký pudr od Dermacolu, v takové růžové piksle a vyhovoval mi moc. Teď spíš používám kvůli praktičnosti pěnový make- up, ale jen cca 5x do roka, když je příležitost, nebo potřeba něco zakrýt. |
Jakto, že sypký nezanáší póry tak jako tuhý? V tom je snad nějaký rozdíl?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 10:00 am Předmět: |
|
|
Maeghan - http://reviews.avon.com/5588/31005/reviews.htm Já mám odstín Nude, kompatibilní jako máloco s pletí bledulí  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Maeghan 8-20

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
Díky, to je bezva, já taky potřebuju něco pro bledou pleť. Říkáš, že teda matuje dobře? A není moc hutný? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
Tam jako neni CO byt hutne. Proste mas v krabce krem, ktereho TROSICKU (fakt, cim min, tim lip) maznes na oblicej a do chvilku to udělá mádžik a změní se na pudr  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
Maudík napsal: | Káťa napsal: | On je velkej rozdíl mezi tuhým a sypkým. Mě vyhovují ty sypké- nazanáší tolik póry. I když ta aplikace je trochu nepraktická. Měla jsem sypký pudr od Dermacolu, v takové růžové piksle a vyhovoval mi moc. Teď spíš používám kvůli praktičnosti pěnový make- up, ale jen cca 5x do roka, když je příležitost, nebo potřeba něco zakrýt. |
Jakto, že sypký nezanáší póry tak jako tuhý? V tom je snad nějaký rozdíl?  |
To byl můj subjektivní pocit. Ve složení rozdíl nevím, ale hodně udělá ten způsob aplikace. Jakože tuhý se vtírá do kůže, kdežto sypkým pudrem jenom jakoby poprášíš tvář štětcem. _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* 321-600

|
Zaslal: čt listopad 11, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Taky mi vyhovuje alverde pudr, jsem s ním dost spokojená.
Ale nedá mi to - existují i lepší, z přírodních určitě hauschka, z drogerkových jiné značky. Ten alverde je výborná alternativa, ale já prostě nemohu napsat že je to nejlepší pudr co existuje.
Dřív jsem používala jiné značky ( drogerijní ) a i s těmi jsem byla spokojená.
Některé drogerkové pudry líp matují, některé líp kryjou. Sestra má Maybelline a dost dobré, říkala. Z našich českých jsem jich měla dost, dermacol ušel, gabriellu salvete si chválí kamarádka.
Je to individuální.  |
Mě přijde, že po Gabriele Salvete jsem vždycky dooranžova I když vezmu nejsvětlejší. Ale v poslední době na pudrování kašlu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* 321-600

|
Zaslal: čt listopad 11, 2010 9:51 pm Předmět: |
|
|
eltecko napsal: | Daniela napsal: | S Manhattanem mám taky dobré zkušenosti, kamarádka si pochvaluje Alverde. |
Přidávám se k chvále Alverdího pudru. Matuje fakt dobře, a možná i trošku vysuší ty problematické partie, což není vůbec na škodu. Ale od té doby, co používám na mou dříve mastnou pleť olej , tak se ráno neprobouzím leská a moc pudru není ani třeba. Konec nánosů  |
Co používáš za olej? O.o |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Čierna Vlčica 321-600

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
Ja somsi teraz objednala od značky SANTE a zatiaľ akné kryje celkovo dobre len treba naniesť aj make-up inak by to nemalo žiadny účinok tiež trpím akné takže je to fakt zloba ked to vidieť aj cez púdre krycie schopnosti sú niekedy fakt nulové  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 1:27 pm Předmět: |
|
|
Prirodno makeupy obecne velmi malo kryji Taky jsem mela oblibenou Logonu, ale nekryla akne ani trochu a i korektor z toho pak zaril. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|