Pudr
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maeghan
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 9:12 am    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
Ha, ten jsem taky jednu dobu pouzivala - k nicemu, jako vetsina. Zmatni tak na dve hodinky, pak se clovek leskne jak zrcadlo.

Nejlepsi pudř, co jsem zatim mela, je Hauschka - pruhledny, piksla vydrzi bez problemu rok.
Nebo ted mam makeup od Avonu, ktery se napatle a sam se zmeni na pudr - to je asi uplne nejlepsi reseni na mastici se T-zonu s akne.

Prosím, jaký přesně je to make-up (název)? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maudík
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 9:49 am    Předmět: Citovat

Káťa napsal:
On je velkej rozdíl mezi tuhým a sypkým. Mě vyhovují ty sypké- nazanáší tolik póry. I když ta aplikace je trochu nepraktická. Měla jsem sypký pudr od Dermacolu, v takové růžové piksle a vyhovoval mi moc. Teď spíš používám kvůli praktičnosti pěnový make- up, ale jen cca 5x do roka, když je příležitost, nebo potřeba něco zakrýt.

Jakto, že sypký nezanáší póry tak jako tuhý? V tom je snad nějaký rozdíl? Shocked
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 10:00 am    Předmět: Citovat

Maeghan - http://reviews.avon.com/5588/31005/reviews.htm Já mám odstín Nude, kompatibilní jako máloco s pletí bledulí Wink
Maeghan
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 10:25 am    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
Maeghan - http://reviews.avon.com/5588/31005/reviews.htm Já mám odstín Nude, kompatibilní jako máloco s pletí bledulí Wink

Díky, to je bezva, já taky potřebuju něco pro bledou pleť. Říkáš, že teda matuje dobře? A není moc hutný?
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 11:38 am    Předmět: Citovat

Tam jako neni CO byt hutne. Proste mas v krabce krem, ktereho TROSICKU (fakt, cim min, tim lip) maznes na oblicej a do chvilku to udělá mádžik a změní se na pudr Wink
Káťa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 1:05 pm    Předmět: Citovat

Maudík napsal:
Káťa napsal:
On je velkej rozdíl mezi tuhým a sypkým. Mě vyhovují ty sypké- nazanáší tolik póry. I když ta aplikace je trochu nepraktická. Měla jsem sypký pudr od Dermacolu, v takové růžové piksle a vyhovoval mi moc. Teď spíš používám kvůli praktičnosti pěnový make- up, ale jen cca 5x do roka, když je příležitost, nebo potřeba něco zakrýt.

Jakto, že sypký nezanáší póry tak jako tuhý? V tom je snad nějaký rozdíl? Shocked

To byl můj subjektivní pocit. Ve složení rozdíl nevím, ale hodně udělá ten způsob aplikace. Jakože tuhý se vtírá do kůže, kdežto sypkým pudrem jenom jakoby poprášíš tvář štětcem.
*
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2010 9:43 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Taky mi vyhovuje alverde pudr, jsem s ním dost spokojená.
Ale nedá mi to - existují i lepší, z přírodních určitě hauschka, z drogerkových jiné značky. Ten alverde je výborná alternativa, ale já prostě nemohu napsat že je to nejlepší pudr co existuje.
Dřív jsem používala jiné značky ( drogerijní ) a i s těmi jsem byla spokojená.
Některé drogerkové pudry líp matují, některé líp kryjou. Sestra má Maybelline a dost dobré, říkala. Z našich českých jsem jich měla dost, dermacol ušel, gabriellu salvete si chválí kamarádka.
Je to individuální. Smile

Mě přijde, že po Gabriele Salvete jsem vždycky dooranžova Confused I když vezmu nejsvětlejší. Ale v poslední době na pudrování kašlu.
*
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2010 9:51 pm    Předmět: Citovat

eltecko napsal:
Daniela napsal:
S Manhattanem mám taky dobré zkušenosti, kamarádka si pochvaluje Alverde.

Přidávám se k chvále Alverdího pudru. Matuje fakt dobře, a možná i trošku vysuší ty problematické partie, což není vůbec na škodu. Ale od té doby, co používám na mou dříve mastnou pleť olej , tak se ráno neprobouzím leská a moc pudru není ani třeba. Smile Konec nánosů Smile

Co používáš za olej? O.o
Čierna Vlčica
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 1:04 pm    Předmět: Citovat

Ja somsi teraz objednala od značky SANTE a zatiaľ akné kryje celkovo dobre len treba naniesť aj make-up inak by to nemalo žiadny účinok tiež trpím akné takže je to fakt zloba ked to vidieť aj cez púdre Sad krycie schopnosti sú niekedy fakt nulové Crying or Very sad
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 1:27 pm    Předmět: Citovat

Prirodno makeupy obecne velmi malo kryji Wink Taky jsem mela oblibenou Logonu, ale nekryla akne ani trochu a i korektor z toho pak zaril.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přejdi na: