Veselé historky z natáčení
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 12:23 pm    Předmět: Citovat

Valkira: aha, hned som múdrejšia. vdaka. Tak potom z našej MELODY bude ozaj taký anjelik Very Happy mohla by sa nám po súde alebo pred súdom vyfotiť aby sme vedeli..... Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 12:30 pm    Předmět: Citovat

Rina napsal:
a chcem sa spýtať čo znamená toto: "dlouhou bílou řízu" dosť dobre si to neviem vysvetliť.

Dlouhé bílé roucho. Cool
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 5:39 pm    Předmět: Citovat

Titania,
taxem nafštívila doporučovaný opchůdek Wink . Hřeben do vlásků sice nemaj, ale pořídila jsem takový šikovný bazmek: dva kovové hřebínky a mezi nimi na gumičkách navlečená korálková ozboba, až ho skusim, dám vám fšem vjedít! Very Happy
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 5:45 pm    Předmět: Citovat

JOjo- tyhle hřebínkový spony už mám odtamtud čtyři (například tu modrou, co ji mám zapíchlou ve vlasech na jedný z fotek ve svý galerce ). Je to zatím asi to nejlepší, co jsem na svý vlasy potkala Razz . Moc šikovnej bazmek, navíc vypadá velmi efektně a dost dobře drží, když to člověk zapíchne správně. Je tu o tom vlákno "Kde tuto sponu koupit" a když mrkneš na www.hairzing.com, jsou tam videíčka s různejma postupama na několik moc hezkejch účesů. Tak přeju příjemný zkoušení! Doufám, že se Ti ta hřebenospona osvědčí stejně jako mě (a asi tuctu mejch kamarádek, který jsem na dotyčnej obchůdek buď upozornila, nebo jim tu sponu rovnou koupila - málem už tam mám nárok na množstevní slevu. Wink) . Cool
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 8:45 pm    Předmět: Citovat

Titania,
spona už posloužila: dneska jsem ji vyvenčila na tu rozvodovou slávu. Cool Vlasy jsem umotala na způsob toho Tvýho vídejka (asi naštyrykrát vohnutý Evil or Very Mad ) a zajistila hřebenosponou. Úžas nejvěčí!!!!!!!! Very Happy
Jinak, uš sem asi teda rozvedená, bo co Rolling Eyes . Gratulace přijímám vokamžitě a střelhbitě. Laughing
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 9:02 pm    Předmět: Citovat

MELODY napsal:
Titania,
spona už posloužila: dneska jsem ji vyvenčila na tu rozvodovou slávu. Cool Vlasy jsem umotala na způsob toho Tvýho vídejka (asi naštyrykrát vohnutý Evil or Very Mad ) a zajistila hřebenosponou. Úžas nejvěčí!!!!!!!! Very Happy
Jinak, uš sem asi teda rozvedená, bo co Rolling Eyes . Gratulace přijímám vokamžitě a střelhbitě. Laughing

Gratulejšn!!!! Laughing Laughing Laughing
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 9:07 pm    Předmět: Citovat

MELODY napsal:
Titania,

Přidávám se ke gratulantum! Smile
Valkira
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 9:08 pm    Předmět: Citovat

MELODY napsal:
Titania,

Ať je dnešek prvním dnem tvého nového, lepšího života Wink
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 9:32 pm    Předmět: Citovat

Děkuji mnohokráte!!! Very Happy
Už teť je můj život tak krásnej, že lepčí to bejt ani nemůže Cool . No, kecám, může, ale jenom vo chlup Confused ! Dyby se eliminovalo kapající topení, tak to nemá chybu! Laughing
Manžel, chudák, u soudu uronil i slzu Crying or Very sad ! Sem si připadala jako blbec, cynyckej k tomu, bo sem se jenom těšila na kafe a záchod Embarassed , né nutně f tomdle pořadí.
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 10:05 pm    Předmět: Citovat

Melody, gratuluju k oficiálně znovunabytý svobodě!!! Cool Cool Cool A doufám, že i toho kafete a záchoda jsi se dočkala (v tom správným pořadí, samozřejmě). Laughing
A jsem moc ráda, že spona posloužila! Já bych jim snad mohla dělat reklamního agenta... Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přejdi na: