|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Rina 321-600

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
Valkira: aha, hned som múdrejšia. vdaka. Tak potom z našej MELODY bude ozaj taký anjelik mohla by sa nám po súde alebo pred súdom vyfotiť aby sme vedeli.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 12:30 pm Předmět: |
|
|
Rina napsal: | a chcem sa spýtať čo znamená toto: "dlouhou bílou řízu" dosť dobre si to neviem vysvetliť. |
Dlouhé bílé roucho.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
Titania,
taxem nafštívila doporučovaný opchůdek . Hřeben do vlásků sice nemaj, ale pořídila jsem takový šikovný bazmek: dva kovové hřebínky a mezi nimi na gumičkách navlečená korálková ozboba, až ho skusim, dám vám fšem vjedít!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 5:45 pm Předmět: |
|
|
JOjo- tyhle hřebínkový spony už mám odtamtud čtyři (například tu modrou, co ji mám zapíchlou ve vlasech na jedný z fotek ve svý galerce ). Je to zatím asi to nejlepší, co jsem na svý vlasy potkala . Moc šikovnej bazmek, navíc vypadá velmi efektně a dost dobře drží, když to člověk zapíchne správně. Je tu o tom vlákno "Kde tuto sponu koupit" a když mrkneš na www.hairzing.com, jsou tam videíčka s různejma postupama na několik moc hezkejch účesů. Tak přeju příjemný zkoušení! Doufám, že se Ti ta hřebenospona osvědčí stejně jako mě (a asi tuctu mejch kamarádek, který jsem na dotyčnej obchůdek buď upozornila, nebo jim tu sponu rovnou koupila - málem už tam mám nárok na množstevní slevu. ) .  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
Titania,
spona už posloužila: dneska jsem ji vyvenčila na tu rozvodovou slávu. Vlasy jsem umotala na způsob toho Tvýho vídejka (asi naštyrykrát vohnutý ) a zajistila hřebenosponou. Úžas nejvěčí!!!!!!!!
Jinak, uš sem asi teda rozvedená, bo co . Gratulace přijímám vokamžitě a střelhbitě.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
MELODY napsal: | Titania,
spona už posloužila: dneska jsem ji vyvenčila na tu rozvodovou slávu. Vlasy jsem umotala na způsob toho Tvýho vídejka (asi naštyrykrát vohnutý ) a zajistila hřebenosponou. Úžas nejvěčí!!!!!!!!
Jinak, uš sem asi teda rozvedená, bo co . Gratulace přijímám vokamžitě a střelhbitě.  |
Gratulejšn!!!!  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:07 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se ke gratulantum!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Valkira 321-600

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
Ať je dnešek prvním dnem tvého nového, lepšího života  _________________ Dnes je dobr?? den na smrt... Tvoji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
Děkuji mnohokráte!!!
Už teť je můj život tak krásnej, že lepčí to bejt ani nemůže . No, kecám, může, ale jenom vo chlup ! Dyby se eliminovalo kapající topení, tak to nemá chybu!
Manžel, chudák, u soudu uronil i slzu ! Sem si připadala jako blbec, cynyckej k tomu, bo sem se jenom těšila na kafe a záchod , né nutně f tomdle pořadí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
Melody, gratuluju k oficiálně znovunabytý svobodě!!! A doufám, že i toho kafete a záchoda jsi se dočkala (v tom správným pořadí, samozřejmě).
A jsem moc ráda, že spona posloužila! Já bych jim snad mohla dělat reklamního agenta...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|