|
✿
|
Autor |
Zpráva |
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
EvulinkaH napsal: | Jsem zamilovaná do levandulové vůně, tak jsem si nechala koupit levandulovou toaletku a k tomu na podporu vůně kuličku. Na pohled ta sadička vypadá moc dobře, ale okolo levandule to snad ani neprošlo, voní to zcela jinak , Nicméně vůně vydrží docela dlouho, škoda že mi to moc nevoní .
A propos: V Ově jsem vlasovku neviděla (ve spodním patře) nebo blbě koukám?? |
teď jsem ji tam taky neviděla, ale jednu dobu ji tam měli, nicméně ten regál, kde byla už tam není.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
Tak mně se naopak moc líbí levandulové tekuté mýdlo na ruce a mléko na ruce. Hlavně ta vůůůůně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Tak mně se naopak moc líbí levandulové tekuté mýdlo na ruce a mléko na ruce. Hlavně ta vůůůůně |
prosím prosím ještě jednou, kolik stojí ta vanilková esence a kolik vanilkový lusk? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
Denynka napsal: | Nicole napsal: | Tak mně se naopak moc líbí levandulové tekuté mýdlo na ruce a mléko na ruce. Hlavně ta vůůůůně |
prosím prosím ještě jednou, kolik stojí ta vanilková esence a kolik vanilkový lusk? |
Bohužel to takhle z hlavy nevím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 8:10 am Předmět: |
|
|
porcelainswan napsal: | EvulinkaH napsal: | Jsem zamilovaná do levandulové vůně, tak jsem si nechala koupit levandulovou toaletku a k tomu na podporu vůně kuličku. Na pohled ta sadička vypadá moc dobře, ale okolo levandule to snad ani neprošlo, voní to zcela jinak , Nicméně vůně vydrží docela dlouho, škoda že mi to moc nevoní .
A propos: V Ově jsem vlasovku neviděla (ve spodním patře) nebo blbě koukám?? |
teď jsem ji tam taky neviděla, ale jednu dobu ji tam měli, nicméně ten regál, kde byla už tam není.. |
Díky, já jen jestli ji třeba nepřestěhovali nahoru nebo tak, protože většinou k nim chodím právě jen dolů očuchávat a slintat okolo vůní |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dala druhou šanci levandulové sadě a zjistila jsem, kde je zakopán pes. Ten tělový sprejík 3v1, který mám (ještě se to dá použít jako osvěžovač textilií i vzduchu) má trochu kořenitý podtón, který mi v létě vadil, ale teď po ochlazení to naopak působí teple a hřejivě, takže to využiji. Navíc po použití roll-onu a toho sprejíku vůně vydrží dlouho, antiperspirant je poměrně výkonný. Takže teď jsem z toho nadšená. Prostě chtělo to přijít ve správnou dobu. Navíc jsem se utvrdila v tom, že nemůžu celoročně používat stejnou vůni, ale musím střídat v teplém období svěží/citrusové vůně a v zimním období takové "hřejivé". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|