|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Tak som to urobila. Kvoli bleskurychlemu vycerpaniu miest na plavanie som sa zapisala na brusne tance ako telesnu.
Vzdy som to chcela aspon vyskusat, fascinovalo ma to uz od mala a poleno tiez nie som... Tak som si povedala ved co, za jeden kredit to ked tak pretrpim. Ale fakt ma to chytilo, hrozne ma to bavi a uzivam si kazdu hodinu.
Jedine co ma mrzi, tak slecna instruktorka neberie ohlad na novacikov - chodia tam totiz vsetky kategorie od zaciatocnikov az po profikov, takze treba nahodit stredne tempo a ja ako perfekcionista proste neznesiem ked sa mi nieco nevysvetli a robim to zle. Takze som si nasla par videi na juutjub a trsam uz aj doma.
Jedine co by ma zaujimalo - je mozne, ze by z brusnych pobolievali bedrove klby? Neviem totiz identifikovat, ci to je prave tym, ze robim nieco zle alebo je to fyziologicky jav, sposobeny mojim 10-rocnym posobenim na poli modernej gymnastiky. Nechcem si odfajcit klby este viac a ak je to ovplyvnitelne, vcelku by som bola zvedava ako... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Polty 21-40
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
Holky můžete mi prosím poradit? Potřebuji pořídit závoj na tancování a vůbec nevím jaký materiál, může se někdo podělit o své zkušenosti? Nikde jsem nenašla stránku, na které by se rozebíralo nějaké pro a proti |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Romanka 81-160
|
Zaslal: út březen 11, 2014 10:54 pm Předmět: iraqi |
|
|
Ahoj děvčata, předem se omlouvám jeslti už se to tu objevilo o čem chci mluvit, ale vážně to nechci projíždět celý
Takže, oreintální tance se mi vždy líbily, ale nějak zásadně mě to nelákalo je zkusit, ale nedávno jsem objevila tanec iraqi , takový orientální vlasotanec (já tomu říkám orientální headbang, páč mi to právě připomíná mé křepčení s vlasama na metalových koncertech) tak se chci zeptat, jak se vám tento tanec líbí, jeslti ho některá z vás děláte, případně jeslti nevíte kde se tu u nás v čr třeba vyučuje? tady je ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=PObtB5gZJAI
Díky za názory _________________ Smrt je pro mnohe z nas brana pekel, ale jsme na ceste ven, ne dovnitr. G.B.Shaw |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st březen 12, 2014 8:33 am Předmět: |
|
|
wau.... já teda o ničem takovém neslyšela a ani sem to až do teď nikdy neviděla, ale je to mazec! vypadá to bombasticky, ale hlava mě bolí i za ni myslím, že šance najít tu na takový tanec lektora, bude mizivá.... _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: st březen 12, 2014 8:58 am Předmět: Re: iraqi |
|
|
Romanka napsal: | Ahoj děvčata, předem se omlouvám jeslti už se to tu objevilo o čem chci mluvit, ale vážně to nechci projíždět celý
Takže, oreintální tance se mi vždy líbily, ale nějak zásadně mě to nelákalo je zkusit, ale nedávno jsem objevila tanec iraqi , takový orientální vlasotanec (já tomu říkám orientální headbang, páč mi to právě připomíná mé křepčení s vlasama na metalových koncertech) tak se chci zeptat, jak se vám tento tanec líbí, jeslti ho některá z vás děláte, případně jeslti nevíte kde se tu u nás v čr třeba vyučuje? tady je ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=PObtB5gZJAI
Díky za názory |
Zkus napsat Sharqigirl, ta je tady na břišní tance a tak ta nejpovolanější _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KrejcovaGabriela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 12, 2014 3:50 pm Předmět: Re: iraqi |
|
|
Romanka napsal: | Ahoj děvčata, předem se omlouvám jeslti už se to tu objevilo o čem chci mluvit, ale vážně to nechci projíždět celý
Díky za názory |
Já, já, já! tu odkaz http://www.youtube.com/watch?v=vhMME3N7ECQ&list=UUqqdUjHNqPtjOVjE-kLcNYQ bylo to první vystoupení, takže ještě nejsme moc sehrané, tak omluv chyby... _________________ Prave mam amnezii a zaroven deja - vu. Myslim, ze jsem na to predtim zapomnel. (Steven Wright) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Romanka 81-160
|
Zaslal: st březen 12, 2014 8:50 pm Předmět: Re: iraqi |
|
|
na chyby se** pes, ste úžasné! _________________ Smrt je pro mnohe z nas brana pekel, ale jsme na ceste ven, ne dovnitr. G.B.Shaw |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KrejcovaGabriela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 12, 2014 9:37 pm Předmět: Re: iraqi |
|
|
Romanka napsal: | na chyby se** pes, ste úžasné! | :
Jéé, děkujeeem A zkus omrknout zaar, to je taky ten správnej nářez _________________ Prave mam amnezii a zaroven deja - vu. Myslim, ze jsem na to predtim zapomnel. (Steven Wright) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Romanka 81-160
|
Zaslal: st březen 12, 2014 10:35 pm Předmět: Re: iraqi |
|
|
KrejcovaGabriela napsal: | Romanka napsal: | na chyby se** pes, ste úžasné! | :
Jéé, děkujeeem A zkus omrknout zaar, to je taky ten správnej nářez |
ten zaar to je teda velkej mazec taky! _________________ Smrt je pro mnohe z nas brana pekel, ale jsme na ceste ven, ne dovnitr. G.B.Shaw |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|