|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Suzi 8-20

|
Zaslal: út duben 22, 2008 7:58 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Tak holky mam prosbičku. máte tady někdo suchou mastnou pleť?
To jako, že když večer přijdete dom tak se leskne mastnotou, ale přitom se vám pěkně loupe... se pudu asi zahrabet. Nevim co s tím, už osm let... |
Jo mám úplně to samé, než sem začala brát antikoncepci tak jsem do toho měla ještě akné (což byla hrůze jelikož sem nevěděla co an to patlat a nic nepomáhalo a to sem prozkoušela několik kožních doktorů). Ted mam plet bez pupinku (jen docela velký jizvy, bohužel ) a pleť suchou i mastnou zároveň a taky nevim co s tim, protože se mi zase nechce vyprovokovat ty pupínky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ally 321-600

|
Zaslal: út duben 22, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
kalakai napsal: | kup si b- komplex ten na kouty pomáhá - asi chybí vitamíny |
Nn, to práve nie sú tie klasické kútiky, vyzerá to skôr na nejakú alergiu...každopádne ďakujem za tipy 
Naposledy upravil Ally dne út duben 22, 2008 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ally 321-600

|
Zaslal: út duben 22, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
To jako, že když večer přijdete dom tak se leskne mastnotou, ale přitom se vám pěkně loupe... se pudu asi zahrabet. Nevim co s tím, už osm let... |
Wensdy, neviem, aké používaš kozmetické prípravky, ale nemôže to byť tým, že v snahe "odmastiť" mastnú pleť používaš príliš agresívne prípravky, ktoré pleť po čase začnú vysušovať - a tak stále dookola?
Neviem, aký je Tvoj názor na Salus, ale mne na mastnú a pritom hodne citlivú pleť so sklonom k vysúšaniu pomohli ich obličejové regeneračné olejíčky - myslím, že majú aj nejaký určený priamo na mastnú i suchú pleť...
http://www.saloos-shop.cz/launch.php?s=category&IDcat=5&IDpd= |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út duben 22, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
suzi. tak v tomhle si budem rozumět. mě jizvy tada nezůstaly ( a to jsem měla někdy strupy velký jak pětikoruna), ale je to věčný trápení. u mě stačí i třeba když něco snim. třeba aromatickýho a problém je na světě.
Ally: děkuji. saloos jsem nezkoušela. ani jej neznám. obličej už několik let nečistím odličovači a mýdlem jen občas. když přijedu z chalupy, pač tam žijem jak partizáni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 23, 2008 8:54 am Předmět: |
|
|
Ally napsal: | A nevieš prosím, z čoho by to mohlo byť? Nie sú to tie klasické popraskané kútiky... |
Mě se to podráždění dělá po různém "dráždivém" jídle , třeba po chipsech . Ta sůl nebo koření na nich mě ty koutky úst dost podráždí a taky se mi to dělá , když se napiju ze sklenice po někom z rodiny a nebo , když na mě někdo při mluvení prská . Ale to bambucké máslo a framikoin mi na to vždycky naštěstí zaberou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 23, 2008 6:00 pm Předmět: |
|
|
jen takovej malej tip, poslední dobou se mi na obličeji u nosu dělá ten zatracený ekzem. nevim co je to zač, jaká dermatitida nebo jak tomu řikaj, každopádně když mi vyskočil naposledy, najela sem na radikální léčbu - pořád mazat kalciovkou, aby to nevyschlo (což bylo ve škole celka otravný, chodit jak mastňák s lesknoucí se tváří kolem nosu, jak usmrkánek ), a na noc namazat diabecarem od mullera
http://www.muller-pharma.cz/kosmeticke-pripravky/diabecare/?purl=39173-
celý obličej. musím říct, že ten diabecare je to nejlepší, co sem kdy měla. pravda, je to tělové mléko, ale já ho používám na obličej a ten ekzem mi to vyléčilo nejvíc.
takže poslední výskyt ekzemu zlikvidován během několika dní kombinací kalciovky a tělovýho krému.
a taky, vždy po umytí mě svědilo obočí, ale děsně, promazání obyč krémem moc nepomáhalo, jen na chvilku, ale po tom, co to používám tento, mě obočí už vůbec nesvrbí, dokonce mi přijde jak nakondicionérovaný, takový hladký a jemný... _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ally 321-600

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
A nemáte prosím náhodou skúsenosť s týmto tu: http://www.nakupnicentrum.cz/zdravi/vicco-tumeric.html
Nejaký ajurvédsky krém na akné a iné kožné problémy - za tú cenu by som si ho ako prevenciu možno aj kúpila, ale nikde som nenašla celé jeho zloženie a bojím sa, aby to nebolo príliš silné a voňavé... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
Ally napsal: | A nemáte prosím náhodou skúsenosť s týmto tu: http://www.nakupnicentrum.cz/zdravi/vicco-tumeric.html
Nejaký ajurvédsky krém na akné a iné kožné problémy - za tú cenu by som si ho ako prevenciu možno aj kúpila, ale nikde som nenašla celé jeho zloženie a bojím sa, aby to nebolo príliš silné a voňavé... |
Mám ho, na mně je moc voňavý, není špatný, ale je asi na mastnější pleť... Jestli chceš, tak Ti ho pošlu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Diamanta 81-160

|
Zaslal: so květen 10, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
já mám normálně suchou pleť, ale když jsem se jeden čas mazala 2x denně krémem nebo riciňákem, tak jsem se potom také začala loupat a bylo to takové mastnější. Teď se mažu jen jednou denně a o víkendu vůbec a je to mnohem lepší |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 14, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
Můžete mi prosím poradit?Používám mycí gel a krém od Nivea young(mě bohužel na pleť vyhovují jen přípravky z řady pro dospívající pleť proto se bojím zkusit přírodu ikdyž peeling s meruňkou od alverde je výborný) a docela se mi poslední dobou začalo mastit čelo. Mám na něj teď pár pupínků...no spíš jen takových skvrnek které brzy zase zmizí ale přesto je natírám korektorem a pudrem abych to sjednotila...Napadlo mě že se mastí kvůli tomu pudru a korektoru a že místo toho bych mohla běhěm dne používat pleťovou vodu.Na nenalíčenou tvář by to bylo super osvěžení ne Ale ta voda od nivea young mi nevyhovuje tak přemýšlím že bych zkusila essence hrozně mě ta značka láká ikdyž neviděla přírodu ani z rychlíku.Ale určitě má větší šanci se mi na pleť chytit než příroda...nebo myslíte že dělám chybu?Mám zkusit spíš přírodu?Já si přestavuju že až mi bude teplo a všichni ti namakeupovaní se budou potit tak já vytáhnu nějakou vodičku a lehce jí tamponkem poňuchňám na obličeji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|