|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 12:00 pm Předmět: |
|
|
krasnotka: A jde do cervena nebo do oranzova? Mne treba lamda nabira spis nacervenaly odstin ... vim ze ruzne henny chytaji trosku odlisne i podle toho, kde vyrostly.
Myslis, ze bys mohla udelat srovnani? Celkem by mi to pomohlo _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 12:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, pridavam se k dotazu Jitt. Jde tato henna do cervena nebo zrzava.?Normalne pouzivam Hennecolor bordo, tak kdyby sla spis do cervena, tak ji urco zkusim Za pul kila krasna cena... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
krasotkamoja 21-40
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 12:42 pm Předmět: |
|
|
v tom obchodě při registraci maj ještě 5 procent slevu vyjde tedy necelé 300 kč, barví hodně sytě výrazně , včera po henování to bylo brutálně sytě oranžové ted to oxiduje a jede to do ornžovospíš červené , super je spokojenost. dám foto do galerky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ty brďo, koukala jsem do tvé galerky a teda barva je moc hezká!Máš pravdu je víc do červena než do zrz. Tak až mi dojdou doma zásoby, jdu do ní! Díky za tip |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 3:41 pm Předmět: |
|
|
Wow O_o asi vim, kam poleti moje dalsi tri stovky ... Tohle se proste vyplati zkusit!!! Jen teda nejdriv musim dofrcet Lamdu a HC ... i kdyz ... kdo rika, ze nemuzu mit vetsi zasoby vzduchotesny sklenicky z Ikei to jisti
Jen se jeste zeptam, tvoje puvodni barva je plava/svetle hneda? _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
krasotkamoja 21-40
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 3:45 pm Předmět: |
|
|
no není zač, já na to sama koukala jak puk a byla moc překvapená. moje původní je světle hnědá. taková ble ble nevýrazná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 3:54 pm Předmět: |
|
|
Mmmm ... to zni jako plan Moje je sice tmava, ale ja jdu stejne jen po odleskach, vim ze na zarivy haro proste nemam "tu spravnou barvu" a svetle barvy mi ani moc na vlasy nepristanou
Kazdopadne diky moc, uvidim, co z toho nakonec vyoslim _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Apatia 41-80
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 9:03 pm Předmět: |
|
|
Odporucam Neha Herbal Mehandi. Nie je to cista henna, balenie obsahuje este amlu, cajovnik, aloe vera, ibistek, maka, shikakai, neem, kavovnik, brahmi a este cosi, co nepoznam Za mna krasna syta farba, kvalitne pomleta, dobre sa nanasa, miesam iba s ricinovym olejom a teplou vodou, nechavam odstat cez noc. Prave som si objednala nove 500g balenie, vraciam sa k tejto henne po par mesacnom experimente so zosvetlovanim medenou hennou, ktorej odtien mi absolutne nepristane |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čierna Vlčica 321-600
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Delia 41-80
|
Zaslal: pá leden 22, 2016 9:45 pm Předmět: |
|
|
Já používám a mám nejraději přírodní barvy Khadi. Mají, tuším, i čistou hennu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|