|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: so leden 22, 2011 1:00 pm Předmět: |
|
|
Lalaith napsal: | Jasný, já bych mu je nevyhodila nebo nijak nezničila - zas tak strašný nejsou, nevadí mi, když v nich jde se mnou třeba navýlet do přírody nebo na houby, ale vadí mi, když v nich jde na oslavu narozenin a nějakou návštěvu, pač vypadá jak hastroš... Ale vzhledem k tomu, že nemá žádné jiné teplejší na zimu, tak tahá furt tyhle - a já ho nemůžu přimět k tomu, aby si vybral nové - protože prostě sama bez něj se bojím mu ty kalhoty koupit (aby se líbily, aby byly pohodlné, měly všechny požadavky, co na kalhoty má apod...) Tak jsem čekala radu, jak ho přimět si přikoupit a vybrat ještě jedny navíc... (a ty druhé ať si nehcá klidně "na lítačku", na doma, apod.) |
Tohle jsem zatím řešila jen u košile, vzala jsem si tajně ze šatníku vzorek a lítala po obchodech, než jsem našla dostatečně přesně stejnou. V případě, že by nesedla, bych ji šla vyměnit za jinou, případně za něco pro sebe. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marci 81-160
|
Zaslal: so leden 22, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
Měla jsem chlapy doma tři,jen starší syn byl ochoten jít si koupit oblečení.Dvěma ostatním jsem celou dobu od bot,přes,ponožky atd vše kupovala já.Bylo to náročný,někdy jsem šla dotyčný hadřík mněnit třikrát.Lalaith dostat chlapa do obchodu je někdy dost obtížnej manévr! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so leden 22, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
alebo skúste ísť len tak nevinne do nejakého šoking centra, tam sú aj kníhkupectvá, technické obchody a pod.. no a potom nohavice
(i keď ja nerada nakupujem, napr topánky a nohavice, z toho ma ide poraziť. pre seba, podotýkam ) tak teraz neviem na čiu stranu sa postaviť
ale ako som spomínala, tričká a podobné veci, v tom nevidím problém, keď kupuje žena. nejaké obyčajné, to asi aj chlap ocení, keď mu príde až pod nos a nemusí chodiť do obchodu.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ameli 8-20
|
Zaslal: po leden 24, 2011 2:09 pm Předmět: pánská móda |
|
|
Western teda taky moc nemusím Na mužích mám ráda, když se oblíkají spíše elegantně Jako třeba pan božský ze seriálu Sex ve městě Přesně takový chlap má u mě šanci, trošku arogantní, zábavný, chytrý Moc se mi třeba líbí nová kolekce od klingel. Svetry a polokošile.. jojo to je moje:) Snad odkazem nikoho neurazím.. tady je http://www.klingel.cz/shop/P-nsk-m-da/group/4884412/Panska-moda.g4884412.0.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
petik.k 0-7
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
danny1691 ***moderátor***
|
Zaslal: so říjen 07, 2017 7:39 am Předmět: |
|
|
Měl bych dotaz- vyplatí se nakupovat u Tchibo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nezabudka 161-320
|
Zaslal: so říjen 07, 2017 10:29 am Předmět: |
|
|
Treba trochu dávať pozor, ale veľmi často áno |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
danny1691 ***moderátor***
|
Zaslal: so říjen 07, 2017 3:56 pm Předmět: |
|
|
a nač si mám dávat pozor? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nezabudka 161-320
|
Zaslal: ne říjen 08, 2017 10:23 am Předmět: |
|
|
Na materiálové zloženie (už sa mi stalo že veľkým nápis biobavlna a malým 5 perc. bavlny - iste bola bio a 95 polyester) a veľkosti. Čo sa týka pánskych vecí, čo kupujem manželovi, tak spravidla ponožky, spodné prádlo, aj tričká/mikiny/svetre zvyknú sedieť, aj keď treba rátať s tým, že je to nemecká "značka", tak rátať skôr že je to trolinku väčšie, ale minule som mu kúpila pyžamá a boli väčšie tak o dve čísla:))).
Našťastie nerobia problém s vracaním, teda spodné prádlo som ešte nevracala, aj tie pyžamá sa nejako v rodine upotrebili, ale ak niečo netrafím sebe, alebo deťom, je to jednoduché, rýchle a s úsmevom. Ak si to objednám na predajňu, tak ak sa mi niečo nezdá, tak to tam vyskúšam a trebárs vôbec nepreberiem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tonda 161-320
|
Zaslal: ne říjen 15, 2017 3:40 pm Předmět: |
|
|
Jaké značky pánských parfémů jsou podlole vás pro ženy nejpřitažlivější? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|