|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Domča 41-80
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 10:20 am Předmět: |
|
|
asi
třeba by nebylo na škodu zkusit nějaký "přezrálý".... já nesnáším ty banány které jsu třeba otlouklé nebo třeba už více zralé a začnou hnědnout... ne hnít, jen prostě už pracují... ty voní daleko aromatičtěji a když je enjíst, co je dát na vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sstrange 321-600
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
Banán sa síce ťažko vyčesáva, ale prevarené vajíčko na mojej hlave ešte netrúmfnul:D Ale odvtedy tiež mixujem, robím si takú koktejlovú mliečno-banánovú masku, že polovica ide na vlasy a polovicu vypijem Dvojitý efekt:D |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
verushka1992 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
Sstrange napsal: | Banán sa síce ťažko vyčesáva, ale prevarené vajíčko na mojej hlave ešte netrúmfnul:D Ale odvtedy tiež mixujem, robím si takú koktejlovú mliečno-banánovú masku, že polovica ide na vlasy a polovicu vypijem Dvojitý efekt:D |
To ti ale musí z těch vlasů téct, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sstrange 321-600
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
Domča napsal: | já byla právě unešená vůní toho bahna, jak to vonělo po banánu a zároveň po kávě, úžasný, měla sem chuť to ochutnat, kdybych tam nenapleskla ještě tu majonézu, tak to udělám... |
a neprehlušil ten zápach z majonézy to všetko ? Ja som majonézu práve preto zakaždým zavrhla.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sstrange 321-600
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
verushka1992 napsal: | To ti ale musí z těch vlasů téct, ne? |
No aj tečie To si s tým vlasy večne len prelejem nad vaňou, chvíľu počkám kým sa "napijú", dám do štipca a už je to páč v pohode:) Úplne mi to zvláčňuje vlasy,akoby nabrali takú inú kvalitu.. tak každý banán čo je doma si schrabujem pre seba
Naposledy upravil Sstrange dne út srpen 14, 2012 2:36 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 2:35 pm Předmět: |
|
|
Sstrange napsal: | verushka1992 napsal: | To ti ale musí z těch vlasů téct, ne? |
No aj tečie To si s tým vlasy večne len prelejem nad vaňou, chvíľu počkám kým sa "napijú", dám do štipcka a už je to páč v pohode:) Úplne mi to zvláčňuje vlasy, tak každý banán čo je doma si schrabujem pre seba |
Ahá, tak to potom jo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Domča 41-80
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
Sstrange:
no, já té majónezy dala opravdu jen za malou lžičku a vůbec cítit nešla... Ani ten ol. olej jsem necítila- ten vždycky jde cítit když si dělám třeba jen vejce a olej... Ale teď z téhle patlanice šel cítit jen banán a káva... příště to udělám bez majolky a půlku asi "sežeru" vonělo to moc hezky....
verushka1992:
taky vždycky dělám řidší masky, líp se to nanáší, když jsou husté tak to patlám štětcem na barvu půl dne.... ty řídké si jen přeliju a je to hned
v jakém poměru to děláš? koktejly já ráda, ještě když si budu moct dát na výživu vlasů a zároveň pro chuťový buňky....mmm |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
Domča napsal: | taky vždycky dělám řidší masky, líp se to nanáší, když jsou husté tak to patlám štětcem na barvu půl dne.... ty řídké si jen přeliju a je to hned
v jakém poměru to děláš? koktejly já ráda, ještě když si budu moct dát na výživu vlasů a zároveň pro chuťový buňky....mmm |
To já řídké masky nemám ráda, doředit se dá vždycky Nemám ráda, aby mi to kdekoliv teklo, jsem zvyklá dát masku, na to igelit a čepici a jít si na hodinku a půl sednout k filmu nebo tak, takže proto radši hustší. Jinak já dělám stylem "přiměřeně" a někdy taky "od oka" Ale vždycky se snažím to udělat tak, aby mi to nikde neteklo a neuplácalo půl bytu. Vždycky začínám s malou troškou ingrediencí a pokud je to málo, tak dodávám postupně co je potřeba. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Domča 41-80
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
to já tak právě dělám a ta tekutost mě nijak neomezuje naopak vlasy rychle přeliju, bez dlouhého patlání, nechám trochu okápnout, zamotám, překryju igelitem, ručníkem a jdu sednout do křesla
jinak dneska jsem měla skvělý koktejl z banánu a mléka.. fakt dobrota, něco málo mi zbylo na hlavu, jinak většina v žaludku no... tak co, ještě tady mám odvar z kopřiv tak to vynahradím tím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Domča napsal: | to já tak právě dělám a ta tekutost mě nijak neomezuje naopak vlasy rychle přeliju, bez dlouhého patlání, nechám trochu okápnout, zamotám, překryju igelitem, ručníkem a jdu sednout do křesla
jinak dneska jsem měla skvělý koktejl z banánu a mléka.. fakt dobrota, něco málo mi zbylo na hlavu, jinak většina v žaludku no... tak co, ještě tady mám odvar z kopřiv tak to vynahradím tím |
Takže uděláš mléčný koktejl s banánem a půlku vymácháš do vlasů a půlku naliješ do bříška? No já nevím, když si představím, kolik vitamínů bych vlastně jen tak vylila do odpadu tím přelitím vlasů, tak mi to přijde docela zbytečné plýtvání Navíc já mlíko a mléčné produkty moc do vlasů nedávám, bojím se, že by mi to stahovalo hennu Možná zbytečně, ale bojím se toho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|