|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Šugryna 321-600
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
No ja jsem na oboci taky zkusila cervenou hennu,moje oboci je svetly az bily,chytlo to do svetle-svitive-zrzave Takze taky nic pro me,jeste se chystam na normalni chemickou barvu a jestli ani to nepomuze,tak uz to prestanu resit Asi mi neni pomoci |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
Šugryna napsal: | No ja jsem na oboci taky zkusila cervenou hennu,moje oboci je svetly az bily,chytlo to do svetle-svitive-zrzave Takze taky nic pro me,jeste se chystam na normalni chemickou barvu a jestli ani to nepomuze,tak uz to prestanu resit Asi mi neni pomoci |
ja by som aj brala svetle-svitive-zrzave obocie, ale s tym mojim to hennou nepojde |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Pawluška >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
Šugryna napsal: | No ja jsem na oboci taky zkusila cervenou hennu,moje oboci je svetly az bily,chytlo to do svetle-svitive-zrzave Takze taky nic pro me,jeste se chystam na normalni chemickou barvu a jestli ani to nepomuze,tak uz to prestanu resit Asi mi neni pomoci |
Ahojky,jestli ti mužu poradit s vlastní zkušeností: mám taky světléjší obočí a na ztmavení obočí a řas chodím ke kosmetičce..vejdeš se do max do 80 kč někde i mín záleží kde bydlíš a vydrží to cca 14 dní až 21 dní..je to přírodní produkt..a je to fajn..doporučuji.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
Pawluška napsal: | je to přírodní produkt |
skutocne? co je to konkretne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gramostola 161-320
|
Zaslal: út červen 12, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
nevíte někdo, jak dlouho zůstane obarvená ta pokožka pod tím obočím?...mě by se právě naopak hodilo nabarvit jen ji, obočí mám tmavé, na to mi henna stejně nechytne, ale denně udělám pár tahů kaštanovou konturkou pod obočím, obočí pak vypadá hustěji a víc se hodí k těm mým nazrzlým hnědým vlasům...každopádně by bylo fajn, kdyby mě takový obočí zůstalo i po vykoupání v bazénu:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
PoisonIvy 41-80
|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:33 pm Předmět: henna barva |
|
|
Já si taky koupila v drogerce hennu na řasy a obočí za dvě pětky, černou, s práškovou substancí a tabletkovým peroxidem. Bohužel to na řasách vůbec nedrží, tyhle chloupky jsou úplně jiné než vlasy a je to na ně moc slabé, chtělo by to nějak vylepšit, proto zatím zůstanu u chemie |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
swery 81-160
|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
jak jste tu řešili to barevné obočí - červené, zrz atd...., tak si z toho nic nedělejte, měli jsme mistrovou, co míchala takový barvy i když byly na vlasy a na to obočí to dala s 3% peroxidem, což se tak barvy na obočí a řasy normálně míchá....a dělá to takhle spousta kadeřnic, jedna paní si svoje obočí musela odbarvovat a barvit blond barvou, ale vypadalo to hezky k jejím světlým vlasům |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KrejcovaGabriela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
Já v poslední době barvím obočí normálně hennou, konkrétně hennecolor odstíny co mají v sobě pikramát, takže to chytne za chviličku, dřív, než to stačí zaschnout. První den to je teda hodně výrazný, ale pak se to ztlumí, pustí to z kůže a vydrží cca dva až tři tejdny _________________ Prave mam amnezii a zaroven deja - vu. Myslim, ze jsem na to predtim zapomnel. (Steven Wright) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zvonilka 41-80
|
Zaslal: so únor 15, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nezkoušel náhodou někdo na obočí barvu Khadi (klasickou na vlasy)? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|