Nový make-up od Loreal
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=7be41b261593e51ffc8c64f7d6175389Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 1:08 pm    Předmět: Makeup Citovat

A jinak jsou dobré ty stíny od Loreal ? Mě se ta kosmetika docela líbí, a te´d mám zase takový doatz, používáte někdo samoopalováky na obličej ? Který se Vám osvědčil ? Já te´d mám sprej na obličej od Loreal, měla jsem krém samoopalovací od Avon, obojí bylo ucházející, řekla bych, že ten krém Avon o něco lepší , myslím tím přímo krém na obličej , dobře se roztíral, nedělal fleky, te´d chci právě vyzkoušet něco jiného a nevím co ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 1:38 pm    Předmět: Citovat

To nevím, já samoopalováky používat nemůžu (ekzém) a oční stíny mám tak co dům dal - Avon, pak nějakou obrovskou neidentifikovatelnou kazetu, pak nějaké stíny z Teta drogerky, něco od Gabriely Salvete, něco Manhattan, něco Vevay... podle mě je to všechno na jedno brdo, já používám stejně jen pár odstínů a málo Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 1:47 pm    Předmět: Re: Makeup Citovat

Letee napsal:
A jinak jsou dobré ty stíny od Loreal ? Mě se ta kosmetika docela líbí, a te´d mám zase takový doatz, používáte někdo samoopalováky na obličej ? Který se Vám osvědčil ? Já te´d mám sprej na obličej od Loreal, měla jsem krém samoopalovací od Avon, obojí bylo ucházející, řekla bych, že ten krém Avon o něco lepší , myslím tím přímo krém na obličej , dobře se roztíral, nedělal fleky, te´d chci právě vyzkoušet něco jiného a nevím co ...

Používala jsem samoopalovák na obličej od Garnieru - byl fajn, pleť měla zlatavý nádech a hlavně se tím dobře maskovaly různé fleky. Ale dost vysušoval - mně to vyhovovalo, ale kdo más sušší plet, musí asi častěj mazat hydratačním kremem.
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 2:10 pm    Předmět: Makeup Citovat

Já jsem te´d měla samoopalovák od Lorealu ... jako mléko tělové ... a jako barva pěkná , první tři dny to bylo super ( mažu se tím , ale potřeby, když někam jdu a tak ... třeba 1 x za měsíc ) a pak se to začalo olupovat ... to vypadalo strašně , po několikerém peelingu se to podařilo celé sloupnout.... takže radši ted´budu jen tak příležitostně na obličej ... ten od Garnieru je s pumpičkou ? Nebo krém ?
Zuzzka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 2:39 pm    Předmět: Citovat

nedávno jsem na ČT1 zahlídla pořad, kde testovali různý make-upy, jak dlouho vydrží, a nejlíp z toho vyšel tenhle:

http://www.kosmetika-drogerie.cz/make-up-maybelline-superstay-fawn-40/d-70262/

žádnej nevydržel tak dlouho, jak sliboval a tenhle prej vydržel až 12 hodin (tudíž ne 16, jak slibuje, ale stejně to bylo nejvíc Laughing )
Ksilhanova
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 1:22 pm    Předmět: Citovat

Co se týče make upů, už asi 7let používám make-up od Lorealu, vyzkoušela jsem snad všechny drogerkové značky ale podle mě je Loreal na make-upy opravdu nejlepší, už asi dva roky používám Infallible, vydrží na pleti bez nějakých šmouh a mastných míst od rána do večera a nemám ani pocit masky a není vidět. Mám smíšenou pleť a se sklonem k tmavým kruhům pod očima a občas i nějaký ten pupínek je ale tenhle make-up mi opravdu úžasně slouží Wink
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 1:45 pm    Předmět: Makeup Citovat

Přesně to si myslím, makeupy od Lorealu jsou fakt nejlepší, hlavně Infinibel - či jak se to píše , a taky klasický pudr od Loreal ( nemyslím tím ten nový - reklama s Penelope ) a zdravíčka na tvář ..Zkoušela jsem ze zvědavosti snad všechny možné makeupy z drogerií ( Max factor, Maybellin, Rimmel , Dermacol , Gabrielle Salvete a fakt Loreal u mě vede vede , pak sem mě ještě líbíl makep od Bourjous nebo od Alciny nejsou špatné, podobné Lorealu ...
Ksilhanova
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 1:58 pm    Předmět: Re: Makeup Citovat

Letee napsal:
Přesně to si myslím, makeupy od Lorealu jsou fakt nejlepší, hlavně Infinibel - či jak se to píše , a taky klasický pudr od Loreal ( nemyslím tím ten nový - reklama s Penelope ) a zdravíčka na tvář ..Zkoušela jsem ze zvědavosti snad všechny možné makeupy z drogerií ( Max factor, Maybellin, Rimmel , Dermacol , Gabrielle Salvete a fakt Loreal u mě vede vede , pak sem mě ještě líbíl makep od Bourjous nebo od Alciny nejsou špatné, podobné Lorealu ...

Od Bourjous jsem měla úžasné stíny, světle modré a hodně třpytivé. Nemám prodejnu s touto značkou blízko bydliště ale myslím, že je taky hodně dobrá. Prosím Tě, ty jsi měla zdravíčka od Lorealu? Já už asi rok pokukuji po tom hodně růžovém ale zatím jsem nesebrala odvahu Very Happy Používáš je?
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 2:17 pm    Předmět: Loreal Citovat

Já jsem taky dlouho po pudru i tvářence od Loreal pokukovala, nakonec jsem to riskla, mám teda makep ten co si psala, k tomu ten obyčejný pudr od Loreal, koupila jsem si na to kvalitní větší štětec ( teda jako z drogerie ) a zdravíčka - tvářenku od Loreal, barva trochu do červena, ale já sem s ní fakt moc spokojená, nanáším jí štětcem, kterým nanáším i pudr, maluju se takřka denně , krom víkendíků a fakt pudr už mám půl roku a tvářenku taky nějak tak , te´d si chci na léto koupit pudr s tím zlatavým nádechem, ten mě dost zaujal, ale ještě jsem jej nezkoušela ... jako investice to je, ale u mě se vyplatila, te´d se u nás v drogerii začala prodávat ta kosmetika Bourjous a ten pudr mě taky dost zaujal, tak sjsme na vážkách, jestli jít do toho ....
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 2:24 pm    Předmět: Loreal Citovat

A zkoušal jsi ty odličovací mléka od Loreal ? Taky to hodně chválí, ale zase si říkám, že na odlíčení mi stačí něco levnějšího, já používám přípravky na odlíčení od Baley , hlavně na oči, olejové a tím odlíčím častokrát i celý obličej , pak ple´tovou vodu pro odlíčení a jsem s tím spokojená ... ale že bych třeba pro ještě lepší pocit to doodličovala právě tím Lorealem ....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přejdi na: