|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: út leden 22, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
Tak a já vůbec Vichy nějak nepostřehla...kdosi na něj měl alergii, takže si té značky ani nevšímám...a levandule je krásná květinka... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: út leden 22, 2008 9:56 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | Tak a já vůbec Vichy nějak nepostřehla...kdosi na něj měl alergii, takže si té značky ani nevšímám...a levandule je krásná květinka... |
A.....i růžička? chichi....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
Krásná ikonka, Rose vítej ...a když už ne sanoflore, tak si určitě nějakou bio nebo přírodní kosmetiku najdeš, a hlavně, aby Ti vyhovovala...neni to vždy lehká práce a někdy je to /jak jsem si už sama všimla/ dost drahé ale co by pro sebe člověk neudělal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
Bílá Pivoňka napsal: | Krásná ikonka, Rose vítej ...a když už ne sanoflore, tak si určitě nějakou bio nebo přírodní kosmetiku najdeš, a hlavně, aby Ti vyhovovala...neni to vždy lehká práce a někdy je to /jak jsem si už sama všimla/ dost drahé ale co by pro sebe člověk neudělal  |
...jak říkám....pivoňka je krásná kytička....
Já už v tom bio-lifestylu fičím celkem zodpovědně... Hlavně jsem úchyláček na vůně. Používám Dr. Hauschka, Primavera, Tautropfen, Logona, Lavera, Sante...Zatím nejvíc vedou ty první tři zmíněné..
copa ty?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
rose lavender napsal: | Bílá Pivoňka napsal: | Krásná ikonka, Rose vítej ...a když už ne sanoflore, tak si určitě nějakou bio nebo přírodní kosmetiku najdeš, a hlavně, aby Ti vyhovovala...neni to vždy lehká práce a někdy je to /jak jsem si už sama všimla/ dost drahé ale co by pro sebe člověk neudělal  |
Já už v tom bio-lifestylu fičím celkem zodpovědně... Hlavně jsem úchyláček na vůně. Používám Dr. Hauschka, Primavera, Tautropfen, Logona, Lavera, Sante...Zatím nejvíc vedou ty první tři zmíněné..
copa ty?  |
jééé já hauschka, logona, lavera, kde narážíš na primaveru? to snad v naší vlasti české natož slezské není k sehnání...poděl se
a taky na sante se chystám, ten vosk mě dostal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
Bílá Pivoňka napsal: | rose lavender napsal: | Bílá Pivoňka napsal: | Krásná ikonka, Rose vítej ...a když už ne sanoflore, tak si určitě nějakou bio nebo přírodní kosmetiku najdeš, a hlavně, aby Ti vyhovovala...neni to vždy lehká práce a někdy je to /jak jsem si už sama všimla/ dost drahé ale co by pro sebe člověk neudělal  |
copa ty?  |
jééé já hauschka, logona, lavera, kde narážíš na primaveru? to snad v naší vlasti české natož slezské není k sehnání...poděl se
a taky na sante se chystám, ten vosk mě dostal  |
No já jsem totiž ten lumpík, co na ni narazil v Něměcku na veletrhu a závislotí na ní nakazil i naši milou Jnu.. ňam ňam...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
no jo, prostě lumpík přesně tak...tiše závidím, ač vím, že se to nemá, ale to je taková ta jiná závist, ta která se může  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
Bílá Pivoňka napsal: | no jo, prostě lumpík přesně tak...tiše závidím, ač vím, že se to nemá, ale to je taková ta jiná závist, ta která se může  |
víš, jak jsem psala, že strašně miluju vůně, tak možná proto si mě Primavera takhle získala. Ve svém sortimentu má široký výběr jak esenciálních olejů, tak i různých "room" sprejů pro navození příjemné atmosféry...a to je prostě něco pro mě! Vůně a la tři druhy růží....nebo pomeranč s růžičkou a vanilkou...nebo levandulka s vanilkou...Pokaždé některou podle nálady šplíchnu na polštářky před spaním a to je pak ráj! mmm...vrrrr....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
rose lavender napsal: | Bílá Pivoňka napsal: | no jo, prostě lumpík přesně tak...tiše závidím, ač vím, že se to nemá, ale to je taková ta jiná závist, ta která se může  |
víš, jak jsem psala, že strašně miluju vůně, tak možná proto si mě Primavera takhle získala. Ve svém sortimentu má široký výběr jak esenciálních olejů, tak i různých "room" sprejů pro navození příjemné atmosféry...a to je prostě něco pro mě! Vůně a la tři druhy růží....nebo pomeranč s růžičkou a vanilkou...nebo levandulka s vanilkou...Pokaždé některou podle nálady šplíchnu na polštářky před spaním a to je pak ráj! mmm...vrrrr....  |
nedráždi pivoňku bosou nohou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
holky nechte toho,delate mi chute ja po primavere touzim(navnadila me Jna)jenze do zahranici se jen tak nedostanu a jinak muj favorit je tautropfen(zatim)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|