bio kosmetika SANOFLORE
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 9:54 pm    Předmět: Citovat

Tak a já vůbec Vichy nějak nepostřehla...kdosi na něj měl alergii, takže si té značky ani nevšímám...a levandule je krásná květinka...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rose lavender
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 9:56 pm    Předmět: Citovat

Janie napsal:
Tak a já vůbec Vichy nějak nepostřehla...kdosi na něj měl alergii, takže si té značky ani nevšímám...a levandule je krásná květinka...

A.....i růžička? chichi.... Laughing
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 6:29 pm    Předmět: Citovat

Krásná ikonka, Rose Wink vítej Very Happy ...a když už ne sanoflore, tak si určitě nějakou bio nebo přírodní kosmetiku najdeš, a hlavně, aby Ti vyhovovala...neni to vždy lehká práce a někdy je to /jak jsem si už sama všimla/ dost drahé Embarassed ale co by pro sebe člověk neudělal Very Happy
rose lavender
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 6:45 pm    Předmět: Citovat

Bílá Pivoňka napsal:
Krásná ikonka, Rose Wink vítej Very Happy ...a když už ne sanoflore, tak si určitě nějakou bio nebo přírodní kosmetiku najdeš, a hlavně, aby Ti vyhovovala...neni to vždy lehká práce a někdy je to /jak jsem si už sama všimla/ dost drahé Embarassed ale co by pro sebe člověk neudělal Very Happy

...jak říkám....pivoňka je krásná kytička....Smile
Já už v tom bio-lifestylu fičím celkem zodpovědně...Smile Hlavně jsem úchyláček na vůně. Používám Dr. Hauschka, Primavera, Tautropfen, Logona, Lavera, Sante...Zatím nejvíc vedou ty první tři zmíněné..Smile

copa ty? Wink
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 6:49 pm    Předmět: Citovat

rose lavender napsal:
Bílá Pivoňka napsal:

Já už v tom bio-lifestylu fičím celkem zodpovědně...Smile Hlavně jsem úchyláček na vůně. Používám Dr. Hauschka, Primavera, Tautropfen, Logona, Lavera, Sante...Zatím nejvíc vedou ty první tři zmíněné..Smile

copa ty? Wink

jééé Cool Laughing já hauschka, logona, lavera, kde narážíš na primaveru? to snad v naší vlasti české natož slezské není k sehnání...poděl se Rolling Eyes
a taky na sante se chystám, ten vosk mě dostal Wink
rose lavender
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 6:53 pm    Předmět: Citovat

Bílá Pivoňka napsal:
rose lavender napsal:
Bílá Pivoňka napsal:

copa ty? Wink

jééé Cool Laughing já hauschka, logona, lavera, kde narážíš na primaveru? to snad v naší vlasti české natož slezské není k sehnání...poděl se Rolling Eyes
a taky na sante se chystám, ten vosk mě dostal Wink

No já jsem totiž ten lumpík, co na ni narazil v Něměcku na veletrhu a závislotí na ní nakazil i naši milou Jnu.. ňam ňam... Smile
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 6:57 pm    Předmět: Citovat

no jo, prostě lumpík Wink přesně tak...tiše závidím, ač vím, že se to nemá, ale to je taková ta jiná závist, ta která se může Wink
rose lavender
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 7:04 pm    Předmět: Citovat

Bílá Pivoňka napsal:
no jo, prostě lumpík Wink přesně tak...tiše závidím, ač vím, že se to nemá, ale to je taková ta jiná závist, ta která se může Wink

víš, jak jsem psala, že strašně miluju vůně, tak možná proto si mě Primavera takhle získala. Ve svém sortimentu má široký výběr jak esenciálních olejů, tak i různých "room" sprejů pro navození příjemné atmosféry...a to je prostě něco pro mě! Smile Vůně a la tři druhy růží....nebo pomeranč s růžičkou a vanilkou...nebo levandulka s vanilkou...Pokaždé některou podle nálady šplíchnu na polštářky před spaním a to je pak ráj! mmm...vrrrr.... Smile
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 7:21 pm    Předmět: Citovat

rose lavender napsal:
Bílá Pivoňka napsal:

víš, jak jsem psala, že strašně miluju vůně, tak možná proto si mě Primavera takhle získala. Ve svém sortimentu má široký výběr jak esenciálních olejů, tak i různých "room" sprejů pro navození příjemné atmosféry...a to je prostě něco pro mě! Smile Vůně a la tři druhy růží....nebo pomeranč s růžičkou a vanilkou...nebo levandulka s vanilkou...Pokaždé některou podle nálady šplíchnu na polštářky před spaním a to je pak ráj! mmm...vrrrr.... Smile

nedráždi pivoňku bosou nohou Exclamation Twisted Evil
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 8:16 pm    Předmět: Citovat

holky nechte toho,delate mi chute Laughing Embarassed ja po primavere touzim(navnadila me Jna)jenze do zahranici se jen tak nedostanu a Confused jinak muj favorit je tautropfen(zatim) Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přejdi na: