|
✿
|
Autor |
Zpráva |
xmonis 21-40

![]()
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 8:35 am Předmět: |
|
|
není zač mimísku,tak snad ti to nějak pomůže, jestli si z Brna nebo tak, abys nemusela objednávat z netu, i když to poštovný se mi nezdá nějak velký, já tolik projedu do Brna, takže teď když sem mimo Brno se mi to moc nevyplatí, počkám až budu zas ve škole, pak možná vyzkouším i ty další masky, ale teď sem bez peněz chjo, čekám na výplatu
jinak i pro holky brňačky, které by měly zájem
tak já mám tuhle masku
http://www.edelstein.it/eng/p_evolution/hm_seta.htm
a jak říkám, mám jemné vlasy a vyhovuje mi
adresa kde sem ji koupila v Brně za tu stovku je tato:
Palackého 93, Brno
kadeřnice Soňa Tomanová, mimochodem moc hodná paní , která to s mým chmýřím umí, vždycky si dá záležet, i když nejsem z Brna, zajdu si k ní jednou za čas na nějakej střih
jinak přímo telefonní číslo: 605 778 266
tak snad se to někomu hodí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
xmonis 21-40

![]()
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 8:41 am Předmět: |
|
|
jo a to složení:
Aqua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride, Serica, Propylene glycol, Citric acid, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl alcohol, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Polyquaternium 6, Dimethicone, Bht, Sodium Dehydroacetate, Hydrolazed collagen
No teď se dívám, je tam Dimethicon, tak by mě zajímalo, jestli to je ten vymyvatelnej nebo nevymyvatelnej silikon, jestli fakt tak škodí, v tomhle se až tak nevyznám, takže ani z toho složení moc nepobírám, ale i tak teď nevím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Montymimi 321-600

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 8:52 am Předmět: |
|
|
xmonis napsal: | jo a to složení:
Aqua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride, Serica, Propylene glycol, Citric acid, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl alcohol, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Polyquaternium 6, Dimethicone, Bht, Sodium Dehydroacetate, Hydrolazed collagen
No teď se dívám, je tam Dimethicon, tak by mě zajímalo, jestli to je ten vymyvatelnej nebo nevymyvatelnej silikon, jestli fakt tak škodí, v tomhle se až tak nevyznám, takže ani z toho složení moc nepobírám, ale i tak teď nevím  |
jo tak s tím složením jsem na tom stejně jako ty, já tak akorád poznám co to je Aqua, citric acis, parfum, magnesium a chloride  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 9:14 am Předmět: |
|
|
xmonis napsal: | není zač mimísku,tak snad ti to nějak pomůže, jestli si z Brna nebo tak, abys nemusela objednávat z netu, i když to poštovný se mi nezdá nějak velký, já tolik projedu do Brna, takže teď když sem mimo Brno se mi to moc nevyplatí, počkám až budu zas ve škole, pak možná vyzkouším i ty další masky, ale teď sem bez peněz chjo, čekám na výplatu
jinak i pro holky brňačky, které by měly zájem
tak já mám tuhle masku
http://www.edelstein.it/eng/p_evolution/hm_seta.htm
a jak říkám, mám jemné vlasy a vyhovuje mi
adresa kde sem ji koupila v Brně za tu stovku je tato:
Palackého 93, Brno
kadeřnice Soňa Tomanová, mimochodem moc hodná paní , která to s mým chmýřím umí, vždycky si dá záležet, i když nejsem z Brna, zajdu si k ní jednou za čas na nějakej střih
jinak přímo telefonní číslo: 605 778 266
tak snad se to někomu hodí |
Já to určitě využiju, ale asi ještě později, až bude víc peněz a vypotřebuju některý věci co mám teď doma. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Xandy 321-600

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Eunawyn 21-40

|
Zaslal: so září 05, 2009 7:26 am Předmět: |
|
|
Ano, tahle řada je volně v prodeji v kadeřnických potřebách. Já jsem třeba ze Zlína a vím hned o dvou obchodech, kde je koupit.
Tenhle jsem také zkoušela ) Osobně ale od nich preferuji balzám a šampon z obilných klíčků, také moc krásně voní a hodně se mi po tom zpravily vlasy, nemůžu si vynachválit )
Ale teď jsi mě nakopla, že bych si ten balzámek mohla zase koupit
Ještě jsem od nich měla nějaký s eukaliptem, aspoň myslím, že to byl od nich, jen nevím jak se jmenuje. Totiž můj oblíbený šampon zrovna nebyl a tak jsem vzala to, co bylo hned vedle a ten byl též parádní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Xandy 321-600

|
Zaslal: so září 05, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
Eunawyn napsal: |
Ano, tahle řada je volně v prodeji v kadeřnických potřebách. Já jsem třeba ze Zlína a vím hned o dvou obchodech, kde je koupit.
Tenhle jsem také zkoušela ) Osobně ale od nich preferuji balzám a šampon z obilných klíčků, také moc krásně voní a hodně se mi po tom zpravily vlasy, nemůžu si vynachválit )
Ale teď jsi mě nakopla, že bych si ten balzámek mohla zase koupit
Ještě jsem od nich měla nějaký s eukaliptem, aspoň myslím, že to byl od nich, jen nevím jak se jmenuje. Totiž můj oblíbený šampon zrovna nebyl a tak jsem vzala to, co bylo hned vedle a ten byl též parádní. |
za tu cenu je opravdu paradni a ta vune je vazne bozska!!!!Asi si ho budu vazne muset poridit nebo ho spolubydle vypotrebuju I kdyz o tom mnozstvi asi tezko. Takze i sampony jsou paradni? Pockam az dodelam zasoby a vrhnu se na to. Takze prozkoumam kadernicke potreby v Brne, diky Jinak me se prave libej ty s krastalama, jelikoz si je tu vychvaluji na zniceny vlay, tak je to fajn kompromis Jsem rada, ze tuhle kosmetiku taky nekdo pouziva  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Eunawyn 21-40

|
Zaslal: so září 05, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
Xandy napsal: |
za tu cenu je opravdu paradni a ta vune je vazne bozska!!!!Asi si ho budu vazne muset poridit nebo ho spolubydle vypotrebuju I kdyz o tom mnozstvi asi tezko. Takze i sampony jsou paradni? Pockam az dodelam zasoby a vrhnu se na to. Takze prozkoumam kadernicke potreby v Brne, diky Jinak me se prave libej ty s krastalama, jelikoz si je tu vychvaluji na zniceny vlay, tak je to fajn kompromis Jsem rada, ze tuhle kosmetiku taky nekdo pouziva  |
Ono je víc druhů a je to opravdu parádní. Jako litrovka šamponu za 130kč, to je parádní a k tomu za stejnou cenu kyblík masky. No vydrží to dlouho a já mám také na zničené vlasy a za rok užívání mi to opravdu pomohlo, možná i dýl jak rok, já teď nevím. Každopádně střídám druhy ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Xandy 321-600

|
Zaslal: so září 05, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
Eunawyn napsal: | Ono je víc druhů a je to opravdu parádní. Jako litrovka šamponu za 130kč, to je parádní a k tomu za stejnou cenu kyblík masky. No vydrží to dlouho a já mám také na zničené vlasy a za rok užívání mi to opravdu pomohlo, možná i dýl jak rok, já teď nevím. Každopádně střídám druhy ) |
Tak to je fajn, ze ti pomohl. Ja uz prestavam verit, ze mi vubec neco ty vlasy do kupy da. Presne tak, ta cena me hooodne prekvapila - prijemne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Eunawyn 21-40

|
Zaslal: ne září 06, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
Zkus to mně to hodně posílilo vlasy a už nemám takové problémy... Jako cena je příjemná ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|