|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
Este davnejsie v lete som videla jedno dievča čo malo top s odhalenym chrbtom, a mala podprsenku.. ale ani nie celkom viditelnu, ani neviditelnu, cez chrbat isiel akoby silikonovy pasik a nie tie zapinatka. Len som to nikde nevedela zohnat sakra.. Ale je to celkom dobry princip, aspon tie rezne nieco drzi..
Videli ste uz nieco take, alebo som mala halucinacie? Popripade si to idem dat patentovat   _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
katul 321-600

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
ceresnicqa_3 napsal: | Este davnejsie v lete som videla jedno dievča čo malo top s odhalenym chrbtom, a mala podprsenku.. ale ani nie celkom viditelnu, ani neviditelnu, cez chrbat isiel akoby silikonovy pasik a nie tie zapinatka. Len som to nikde nevedela zohnat sakra.. Ale je to celkom dobry princip, aspon tie rezne nieco drzi..
Videli ste uz nieco take, alebo som mala halucinacie? Popripade si to idem dat patentovat   |
něco jako tahle "neviditelná" ? :
http://www.monaclassic.cz/eshop/push-up-podprsenka-decolte-krisline,-barva-:-zlata-idv6675-odd1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
katul napsal: | ceresnicqa_3 napsal: | Este davnejsie v lete som videla jedno dievča čo malo top s odhalenym chrbtom, a mala podprsenku.. ale ani nie celkom viditelnu, ani neviditelnu, cez chrbat isiel akoby silikonovy pasik a nie tie zapinatka. Len som to nikde nevedela zohnat sakra.. Ale je to celkom dobry princip, aspon tie rezne nieco drzi..
Videli ste uz nieco take, alebo som mala halucinacie? Popripade si to idem dat patentovat   |
http://www.monaclassic.cz/eshop/push-up-podprsenka-decolte-krisline,-barva-:-zlata-idv6675-odd1 |
Préésne Ale tak na odhaleny chrbat je fajna.. Akurat keby sa inovátorom chcelo, mohli by spravit ešte neviditelnejsiu, s tymi rezňami  _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
katul 321-600

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
ceresnicqa_3 napsal: | katul napsal: | ceresnicqa_3 napsal: | Este davnejsie v lete som videla jedno dievča čo malo top s odhalenym chrbtom, a mala podprsenku.. ale ani nie celkom viditelnu, ani neviditelnu, cez chrbat isiel akoby silikonovy pasik a nie tie zapinatka. Len som to nikde nevedela zohnat sakra.. Ale je to celkom dobry princip, aspon tie rezne nieco drzi..
Préésne Ale tak na odhaleny chrbat je fajna.. Akurat keby sa inovátorom chcelo, mohli by spravit ešte neviditelnejsiu, s tymi rezňami  |
joo, tak na odhalená záda myslim, že nebude úplně marná. Jen bych se bála kdy mi ten pásek vzadu praskne a visí si vesele nevědomě z odhaleného tílka ven  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
katul napsal: | ceresnicqa_3 napsal: | katul napsal: | ceresnicqa_3 napsal: | Este davnejsie v lete som videla jedno dievča čo malo top s odhalenym chrbtom, a mala podprsenku.. ale ani nie celkom viditelnu, ani neviditelnu, cez chrbat isiel akoby silikonovy pasik a nie tie zapinatka. Len som to nikde nevedela zohnat sakra.. Ale je to celkom dobry princip, aspon tie rezne nieco drzi..
Préésne Ale tak na odhaleny chrbat je fajna.. Akurat keby sa inovátorom chcelo, mohli by spravit ešte neviditelnejsiu, s tymi rezňami  |
joo, tak na odhalená záda myslim, že nebude úplně marná. Jen bych se bála kdy mi ten pásek vzadu praskne a visí si vesele nevědomě z odhaleného tílka ven  |
nooo.. sak toto ze tie silikonove ramienka vela nevydrzia  _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
ceresnicqa_3 napsal: | katul napsal: | ceresnicqa_3 napsal: | katul napsal: | ceresnicqa_3 napsal: | Este davnejsie v lete som videla jedno dievča čo malo top s odhalenym chrbtom, a mala podprsenku.. ale ani nie celkom viditelnu, ani neviditelnu, cez chrbat isiel akoby silikonovy pasik a nie tie zapinatka. Len som to nikde nevedela zohnat sakra.. Ale je to celkom dobry princip, aspon tie rezne nieco drzi..
nooo.. sak toto ze tie silikonove ramienka vela nevydrzia  |
Skôr ako s prasknutím som mala skúsenosť so zažlknutím Už sa to nedalo nosiť, vyzeralo to nechutne. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
tiez som to videla v terene, ale ked mne v holych chrbatoch alebo bezramienkovych topoch proste vadia aj tie silikonove pasiky. neviem si pomoct, prost to tam aj tak je a aj tak je to vidiet... _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so leden 15, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | tiez som to videla v terene, ale ked mne v holych chrbatoch alebo bezramienkovych topoch proste vadia aj tie silikonove pasiky. neviem si pomoct, prost to tam aj tak je a aj tak je to vidiet... |
Mě to taky vadí, většinou to zažloutne a nevypadá to hezky. Radši bych koupila obyč top, než aby mi všude lezly silikony  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: so leden 15, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
plavunik napsal: | ceresnicqa_3 napsal: | katul napsal: | ceresnicqa_3 napsal: |
nooo.. sak toto ze tie silikonove ramienka vela nevydrzia  |
Skôr ako s prasknutím som mala skúsenosť so zažlknutím Už sa to nedalo nosiť, vyzeralo to nechutne. |
to je pravda.. a celkovo sa ta umelina akoby deformovala a potom to ani nie je nositelne a je to nepohodlne ked sa clovek spoti a potom to ma na sebe prilepene.  _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
tak jsem taky konečně pořídila řízky.. pod letní šaty, už se těším.. ve slevě za 140 ká i s poštovným.. už se těším, jak mi přijdou.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|