|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tralala 41-80
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 11:39 pm Předmět: |
|
|
Mám plastový kartáč s plastovými štětinkami přímo zasazenými do plastu (bez gumy), takže čistím poměrně jednoduše Napustím umyvadlo, zakvedlám kartáčem, většina špíny odplave Pak našamponuji a projíždím řádky štětin prstem, asi 2x, a je jako nový
A jak často? Když se na něj už nedá koukat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MissTeena 81-160
|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
Mám kančák od Redeckeru (taky celodřevěný), tudíž ho nenamáčím moc dlouho. Ale nějak se ke mně dostala taková divná vecička na čištění hřebenů - je to taková malá pacička s dlouhými zahnutými drátky a ty vyčešou z kartáčů všechny usazeniny - vlasy, prach, kousky bavlny z oblečení - no prostě všechno. Je to skvělé. Mám pocit, že to kupovala máti někde v dm )
Dodatek! Na Lavandě ( http://www.lavanda.cz/redecker-cistici-set-pro-kartace-a-hrebeny/d-70221/ ) mají přesně to, o čem jsem mluvila výše. Vypadá to jako moc pěkná sada na čištění! ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MissTeena 81-160
|
Zaslal: so leden 22, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
Jinak další hřebeny mají na http://greenwave.cz/vlasy/kartace-a-hrebeny/pg/1/ )
Když jsem si objednávala nějaké dřevěné spony do vlasů, tak tam psali, že k údržbě stačí, když je občas pomažeme krémem na ruce. Tak i s kartáči by to šlo. Aby se pěkně zachovaly ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
slunovláska 321-600
|
Zaslal: so leden 22, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
MissTeena napsal: | Mám kančák od Redeckeru (taky celodřevěný), tudíž ho nenamáčím moc dlouho. Ale nějak se ke mně dostala taková divná vecička na čištění hřebenů - je to taková malá pacička s dlouhými zahnutými drátky a ty vyčešou z kartáčů všechny usazeniny - vlasy, prach, kousky bavlny z oblečení - no prostě všechno. Je to skvělé. Mám pocit, že to kupovala máti někde v dm )
Dodatek! Na Lavandě ( http://www.lavanda.cz/redecker-cistici-set-pro-kartace-a-hrebeny/d-70221/ ) mají přesně to, o čem jsem mluvila výše. Vypadá to jako moc pěkná sada na čištění! ) |
Souhlasím, nemůžu si to vynachválit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Paya 21-40
|
Zaslal: so únor 12, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
Minulý týden jsem byla na plese a druhý den jsem si nejdřív rozčesala vlasy, než jsem je šla umýt. Tudíž se mi na bodlinkách kartáče (celodřevěný) vytvořila hnusná lepkavá vrstva tužidla, laku a prachu.....a teď nevim, jestli tomu namáčení a drhnutí moc neuškodí? Jde to z toho docela dobře oškrábat, jenže zase se mi na tom můžou udělat praskliny a trhalo by mi to pak vlasy....Takže myslíte, že našamponování a vydrhnutí tomu dřevu moc neublíží? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so únor 12, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
Paya napsal: | Minulý týden jsem byla na plese a druhý den jsem si nejdřív rozčesala vlasy, než jsem je šla umýt. Tudíž se mi na bodlinkách kartáče (celodřevěný) vytvořila hnusná lepkavá vrstva tužidla, laku a prachu.....a teď nevim, jestli tomu namáčení a drhnutí moc neuškodí? Jde to z toho docela dobře oškrábat, jenže zase se mi na tom můžou udělat praskliny a trhalo by mi to pak vlasy....Takže myslíte, že našamponování a vydrhnutí tomu dřevu moc neublíží? |
já jsem dřevěný kartáč drbala jarem a kartáčkem na nádobí a vůbec nic se mu nestalo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 12, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
Jasně že neuškodí, neboj se toho, když jsem ještě měla tento dřevěný kartáč drbala jsem ho houbou a mýdlem každou chvíli, hodně to chytalo nečistoty totiž...a nikdy se dřevu nic nestalo, já jsem ten kartáč nakonec zničila jiným způsobem, ale drhnutí mu nikdy neublížilo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: út duben 05, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
Jak tak koukam na tu cistici sadu, asi zainvestuju ... treba se mi podari z kancaku konecne dostat vsechen ten prach a tenky kartacek na vydrbani prostor mezi trsama stetinek (a nebo drevenyma bodlinama) se hodi vzdycky, starym zubnim kartackem jsem je vzdycky hodne pocuchala ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 06, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
Na čištění kartáče doporučuji zubní kartáček. Jde to s tím dobře. Od prachu a ostatních věcí ho očistí skvěle. Vlasy se musí vyndavat po každém učesání, takhle pak kartáč vydrží v pohodě hodně dlouho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kvetinka06 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út únor 28, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Ja mám kefu na predĺžené vlasy a z nej to ide super iba keď oprotí štetinám a cez ne prejdem obyč plastovým najhustejším hrebeňom (takým tým na cestičky ), Tým vyčesem úplne všetko a potom len našampónujem, prepláchnem a nechám uschnúť |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|