|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Meeesha >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Hanny: Lépe ti asi poradí nějaká světlovláska, ale podle toho, co zkoušely moje kamarádky, bych ti doporučila tu bezbarvou - čím víc cassie v ní bude, tím lepší je regenerace. Tady z toho seznamu ingrediencí v té blond henně se mi zdá, že regenerační složka je tam jen ta henna, ale jak říkám, lepší bude rada přímo od někoho světlovlasého |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Hanny 41-80
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:47 pm Předmět: cassia |
|
|
Meesha: Stejně děkuji za pomoc !! budu pokukovat po té bezbarvé |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 8:22 pm Předmět: Re: zlatá five fives |
|
|
Hanny napsal: | Jestli jsi blondýnka a chceš si barvu uchovat, zkus spíš bezbarvou hennu (cassia), po blond henně bys mohla být až žlutá. |
Meesho, děkuji moc za vysvětlení!! Já mám právě vlasy světlounce hnědé, bezbarvá nebo blond by tedy na mě měly asi stejný efekt, takže mi záleží hlavně na tom, která z těch dvou je více regenerační [/quote]
je to tak odstíny jsou vždycky slabší než čistá henna (Lawsonia)-tu má lamda v sáčku. cassiu najdeš ve všech neutrálních a zlatých, takže pokud nechceš měnit barvu, tak si vyber jakoukoliv takovou.
pokud potřebuješ hodně regenerovat, bohužel bys musela použít tu pravou hennu a to bys byla zrz. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Hanny 41-80
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 9:24 pm Předmět: Re: zlatá five fives |
|
|
jitty napsal: | je to tak odstíny jsou vždycky slabší než čistá henna (Lawsonia)-tu má lamda v sáčku. cassiu najdeš ve všech neutrálních a zlatých, takže pokud nechceš měnit barvu, tak si vyber jakoukoliv takovou.
pokud potřebuješ hodně regenerovat, bohužel bys musela použít tu pravou hennu a to bys byla zrz. |
To je právě škoda, že u těch odstínů nelze zachovat stejný poměr henny, protože by šla do zrz, ale stejně mě překvapilo jak málo jí je v těch světlých, teď mi to vlasy nezregeneruje už je proto, že to vím Zkusím ještě jednou tu šíleně tmavou Caca Brun a poté přejdu na bezbarvou. Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 9:53 pm Předmět: Re: zlatá five fives |
|
|
Hanny napsal: | jitty napsal: | je to tak odstíny jsou vždycky slabší než čistá henna (Lawsonia)-tu má lamda v sáčku. cassiu najdeš ve všech neutrálních a zlatých, takže pokud nechceš měnit barvu, tak si vyber jakoukoliv takovou.
To je právě škoda, že u těch odstínů nelze zachovat stejný poměr henny, protože by šla do zrz, ale stejně mě překvapilo jak málo jí je v těch světlých, teď mi to vlasy nezregeneruje už je proto, že to vím Zkusím ještě jednou tu šíleně tmavou Caca Brun a poté přejdu na bezbarvou. Díky! |
Tak to smíchej třeba s tou zlatou, jestli to máš moc tmavé. Ty směsi bývají udělané tak, aby regenerovaly, kvalita se zlepší i po nich. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Tak vyzkoušena jemenská henna Malaki a musím říct, že naprostá chvála (smíchala jsem s octem, ibiš.čajem, olejem a nechala pustit v troubě co byla ještě teplá po buchtě ) 4 hodinky na hlavě a barva krásně sytě zrzavá a dokonce neobarvila moc kůži pod vlasy. Po cca 4 dnech je už krásně červená. Takže za mě jednička s hvězdičkou a jinou už nekupuju _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Jadess, kde jsi ji koupila? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Theres 161-320
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:28 pm Předmět: praha henna |
|
|
Holky potřebovala bych co nejrychleji poradit kde v praze sehnat egyptskou hennu. Normálně si nechávám posílat z cesta přirody ale ted jedu do Prahy tak se mi nechce platit poštovný. A ten jejich obcho je moc daleko od centra a nechce se mi tam bloudit. Takže jestli někdo víte kde kolem centra by se to dalo sehnat byla bych vám vděčná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|