|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Ivet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út duben 07, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
To je zvláštní, stále se mi točí doprava, po směru hodinových ručiček, jako pravák bych ale měla mít dominantní levou hemisféru, ne pravou, takže není to právě naopak? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Pawluška >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so září 26, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
mě se to točí po směru hodinových ručiček.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so září 26, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
tiež sa točí raz tak raz tak... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 8:55 am Předmět: |
|
|
Jednoznačně proti směru... ani náznak po směru ale vysvětlení pod obrázkem platí, jsem rozhodně racionální...a nesnášim filozofování a podobný nejasný věci, který mě obtěžujou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kajinaa 41-80
|
Zaslal: so leden 29, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Tohle jsem taky jednu dobu pořád koumala i se sestrou (jsme dvojčata jednovaječná ) mně se točila protisměru hodinových ručiček do leva a jí po směru do prava .. a jak tam píšou ,že někdo dokáže tou panenkou pomocí vlasní vůle otáčet tak mně i ji se to povedlo ,ale zvláštním způsobem já jsm řekla tak ted se bude točit do leva a točila se, i sestra to videla a pak jsem řekla a ted do prava a točila se i sestra to videla.. jsem ji neveřila tak sjem ji řekla tak ted říkej směr ty a já zas viela co říkala ona.. no jen pro představu ,, přišlo mně zajimavé to sem napsat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|