|
✿
|
Autor |
Zpráva |
rose lavender 161-320

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | holky nechte toho,delate mi chute ja po primavere touzim(navnadila me Jna)jenze do zahranici se jen tak nedostanu a jinak muj favorit je tautropfen(zatim)  |
s tau souhlasím..to zase mně představila Jna.. Dostala jsem od ní růžový olejíček na Vánočky... Ona totiž brádzí Prahu. U nás v Olomouci se zatím nedá koupit...skoda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
no ruzovy olej je muj milacek na noc a i pres pokusy drzet se hauschkova postupu,nedavat na noc nic,se mi par kapek tohodle oleje osvedcilo mnohem vic(no mam dost suchou a citlivou plet)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | no ruzovy olej je muj milacek na noc a i pres pokusy drzet se hauschkova postupu,nedavat na noc nic,se mi par kapek tohodle oleje osvedcilo mnohem vic(no mam dost suchou a citlivou plet)  |
no, já mám teď s pletí trošku problémy. Nějak mi to tam uvnitř hormonálně hapruje, takže teď pusenu umývám jenom růžovým mýdlem...savon du midi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
Tak včera jsem si koupila růžovou vodu Sanoflore, protože jsem nikde nemohla sehnat svou meduňkovou květovou vodu od Salusu Na první dojem se mi zdá dobrá, uvidím, co po delším používání. Jinak je opravdu od Lorealu. Jinak co se této firmy týká, hodně jsem si o ní spravila názor a to z toho důvodu, že nejen, že netestuje na zvířatech, ale hlavně se snaží o to, aby se na nich netestovalo a v laboratořích Loreal vyvinuli umělou kůži, která nahradí testování na zvířatech (http://www.osel.cz/index.php?clanek=2810) Takže ať je Loreal jaký chce, tak za toto má u mně velké +  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 3:00 pm Předmět: |
|
|
chtěla jsem se zeptat. Jestli mi tyto květinové vpdy jako atopikovy náhodou nezakážete a kolik to tak stojí (nebo kterou bych si podle vás měla koupit)
Předem děkuji za odpovědi. já už jsem z té své pleti neštastná. Vyšlo sluníčko samý bolák..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Brett >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 21, 2008 2:42 pm Předmět: |
|
|
dnes mi dosly vzorecky pletovych kremu Sanoflore, zatim jsem zkusila s granatovym jablkem + zazvorem a myslim, ze by se penezenka moje mela mit na pozoru .
Krasne jemne voni, ma prijemnou konzistenci a prozari plet, kt se ovsem neleskne .
Jeste se tesim na citron a matu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
neewe >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhé době probouzím k životu tohle vlákno
Nemáte náhodou některá zkušenost s deo kuličkou od Sanoflore?
Na netu jsem potkala pár vcelku positivních reakcí. Jde mi taky o to, aby to byl opravdu přírodní výrobek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so únor 23, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
Sice o rok pozdě, ale se Sanoflore kuličkou mám jen nejlepší zkušenosti, rozhodně bych ji koupila znova. Krásně voní a přijde mi fakt účinná, ale záleží i na tom, jak se člověk potí, že Psala jsem o ní ve vlákně " Deodoranty".
Ale mám na Vás dotaz. Dnes jsem náhodou narazila na Sanoflore micelární vodu. Máte někdo zkušenost? Přírodní micelárky se moc nedělají, takže mě to velmi zajímá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so únor 23, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
Tak by mě opravdu zajímalo. já mám Biodermu klasickou červenou, která je skvělá, ale má PEGy. Koukala jsem ale třeba na Ziaju, která vypadá docela dost přírodně.
tohle jsem našla: Alcohol, aqua / water, arginine, benzyl alcohol, caprylyl/capryl glucoside, citral, citric acid, citronellol, disodium cocoyl glutamate, eugenol, geraniol, glycerin, linalool, lippia citriodora water / lippia citriodora leaf water*, melissa officinalis water - melissa officinalis flower/leaf/stem water*, parfum / fragrance, propanediol, rosa damascena flower water*, sodium cocoyl glutamate, sodium phytate, xanthan gum
mi se nelíbí ten alkohol tam, to by mě štípalo , takže za mě nic :-/ _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|