|
✿
|
Autor |
Zpráva |
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út duben 08, 2008 12:20 pm Předmět: |
|
|
Medeo prosim a kolik zhruba kapnul na ten kanci kartac oleje?Me to laka zkusit,vyzkouseny mam jen eteracek levandule,po procesani pak krasne voni vlasy,ale na olej jsem si netroufla,myslela jsem ze to bude bud moc a nebo,ze se znici kartac nevsimla sis jaky olej a kolik na nej dal?dekuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Medea 161-320

|
Zaslal: út duben 08, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Vílko!
No, nad tím uvazuju taky! Jelikoz delal vsechno za zádama, a mi sme porád kecali, nestacila sem se ani porádne dívat! Ale bylo to tuhé, bílé a v nádobce. Jedna známá, která u neho uz taky byla psala, ze u ní to byl kokosák. Já zádnej nemám, tak nevím konsistenci. Kdyz je kokosák tuhej, tak to byl on! Holger jenom sahl prstami do nádobky a jakoby pretrel ním povrch stetin kartáce. Doma bych to chtela delat taky tak, proto sem o tom taky uvazovala. Ale kdyztak mu napísu a zeptám se. Co myslís? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
remia 161-320

|
Zaslal: út duben 08, 2008 2:00 pm Předmět: |
|
|
Medea napsal: | Jedna známá, která u neho uz taky byla psala, ze u ní to byl kokosák. Já zádnej nemám, tak nevím konsistenci. Kdyz je kokosák tuhej, tak to byl on! |
jojo, tak to bude on! kokosák je při nižších teplotách tuhý, bílý, při vyšších zkapalňuje. Myslím, že tuhne tak cca při 22stupních? No prostě dost brzo. Taky mě to moc láká vyzkoušet... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út duben 08, 2008 2:01 pm Předmět: |
|
|
Medea napsal: | Ahoj Vílko!
No, nad tím uvazuju taky! Jelikoz delal vsechno za zádama, a mi sme porád kecali, nestacila sem se ani porádne dívat! Ale bylo to tuhé, bílé a v nádobce. Jedna známá, která u neho uz taky byla psala, ze u ní to byl kokosák. Já zádnej nemám, tak nevím konsistenci. Kdyz je kokosák tuhej, tak to byl on! Holger jenom sahl prstami do nádobky a jakoby pretrel ním povrch stetin kartáce. Doma bych to chtela delat taky tak, proto sem o tom taky uvazovala. Ale kdyztak mu napísu a zeptám se. Co myslís? |
takový kokosák mám doma, ozkouším to, díky za tip  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Medea 161-320

|
Zaslal: út duben 08, 2008 2:32 pm Předmět: |
|
|
Mne zrovna dneska doslo tohle: http://www.ojon.com/products/OJT0001
Skoda ze sem to nevedela drív, tak sem byla koupila ten kokosák. Ale asi je to jedno, hlavne aby to byl olej. A tenhle je taky tuhý, vybírá se z nádobky koncem toho drevenýho hrebenu, dá se na ruku, a tím pádem se roztavý. Voní trochu jak tabák, ale vlasum se to zatím líbí. Az dojde - a to bude za moooc dlouho - tak si porídím ten kokosák.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út duben 08, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
jeee medeo,asi to bude kokosak,to je fakt,ale jista si nejsem a zvedava jsem moc,tak kdyby se ti nahodou chtelo,zeptej se ho prosim
jinak vyzkousim to i s jinym olejem,snad vlasy nepremastim
a to co sis objednala,to vypada opravdu nadherne a ten hrebineeeeeeeeek ten je vazne uzasny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Diamanta 81-160

|
Zaslal: st duben 09, 2008 8:46 am Předmět: |
|
|
a když znáš ty tipy, daří se ti udržovat vlásky ve stejným stavu v jakém jsi od něj odcházela? Nebo to je jako u většiny kadeřnic, že člověk odchází sice s hezkým účesem, ale po pár dnech jsou vlasy jako před úpravou?
Jakým způsobem ti vlásky myl a jak odstraňuje z vlasů roztřepené konce Já mám každý vlas skoro jinak dlouhej, takže mám roztřepený konce v různých délkách a zastřihnutí mi nic moc nevyřeší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Medea 161-320

|
Zaslal: st duben 09, 2008 10:01 am Předmět: |
|
|
@ Diamanta
Rekla bych, ze vlasy mám ve stejném stavu jak kdyz sem od neho odesla. Od té doby sem uz jednou myla vlasy, a k tomu pouzila ty samé produkty jak on. Ale nefénovala sem kartácem, pouze sem délku vlasu prejela tim ojon olejem. Mám je porád pekne lesklé.
Vlasy mi myl v takovém kadernickém umyvadle (nebo jak se tomu ríká?), který u neho doma stojí u vany. Myl je rozhodne setrneji a za kratsí cas jako já. Pri tom sem bájecne relaxovala. Ten Rausch vajcový sampón voní jako vajecný konak... Musím dávat pozor, abych si omylem nelokla.
Já mám taky vlasy v ruzných délkách. Proto si ty roztrepené konce stríhám sama u telky. Ale nedelám to casto. Holger mne na to upozornil, ze jsou lidi, který kdyz vidí jen jeden roztrepený vlas, letí k nuzkám. Jednou za mesíc je ok, ale ne casteji. Jelikoz sem si roztrepené konce stríhala den pred tím jak sem sla k nemu, moc toho na stríhání nemel. Vzal vzdycky jeden pramen, a kdyz videl roztrepený vlas, tak ustrihl konec. Tot vse. Jestli pramen motal to nevím, protoze sem pred sebou nemela zrcadlo a bez brýlí uz vubec nevidím. Jak to ale delá u nekoho kdo toho má fakt hodne, to nevím. Asi taky tak, jen to trvá hodne dlouho.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Diamanta 81-160

|
Zaslal: so duben 19, 2008 7:43 am Předmět: |
|
|
Medea: Mohu tě poprosit, jestli by jsi nepřeložila z jeho stránek tu Haarpflege? Myslím, že by tam monli být poměrně zajímavé a užitečné nápady a bohužel patřím mezi ty, co němčinou zrovna neexcelují  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Medea 161-320

|
Zaslal: po duben 21, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
@ Diamanta
Jakmile budu mít cas, prelozím to. Jelikoz sem na netu za zádami séfa, budu se tomu venovat vecer doma. Ale taky si vezmu slovník, protoze ackoliv vsemu rozumím, slovícka mne hodnekrát ani cesky, ani madarsky nenapadnou. Rekla bych, ze nemecky umím lépe nez svoji matercinu. Ale asi je to aj tím, ze sem non-stop v nemeckém prostredí a mluvím skoro jenom nemecky/rakousky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|