Head and Shoulders
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ceresnicqa_3
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 9:49 am    Předmět: Citovat

dost prechemizovany je tento sampon, nemusim ho, ale naposledy som ho testovala asi pred 4mi rokmi Smile a vtedy som si nejako zasamponovala usi, a strašnu šarapatu spravil, sa mi zapalila pokozka uší, preto uz davam pozor, lebo šampony nie su na umyvanie uší Very Happy
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 12:29 pm    Předmět: Citovat

niekomu sadne total chemia a niekomu zas nie Wink
ceresnicqa_3
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:51 pm    Předmět: Citovat

no ved to, niekto ma zas rad silikony, iny neda dopustit na prirodne samponiky Smile
Adel1
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 5:48 pm    Předmět: Citovat

Ahoj. Po přečtení snad všech možných for tady jsem začala používat šampon alverde. Nedávno jsem si koupila nový bříza a něco......To bylo něco nehorázného na moje vlasy....Suché, krepaté. Chtěla jsem si jít pro nový do DM, ale nějak mi to nevyšlo, tak jsem v obchodě provizorně koupila H&S a dneska použila. Nemůžu si ten první dojem vynachválit. Vlasy jemné a nekudlí se. Musím si na ně pořád šahat Very Happy Uvidím, co bude po druhém umytí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Karia
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 10:29 pm    Předmět: Citovat

Pouzivala som ho doteraz asi dva roky. Pripadne som ho striedala s nejakym jemnejsim-regeneracnym, ak nebola koza tak zla. Lupiny odstranil, to ano, ale asi tak na pol dna. Problem s nimi absolutne neriesil, proste len zdral z hlavy co sa dalo a ten efekt bol viac na oko ako na uzitok Crying or Very sad
Vlasy ok, taky normalny, nic extra.
Pouzivala som ich viac, ten fresh, citrus, matu a sensitive.
Co som prisla na DV skusila som lopusak a teraz aj Hennu. Nic horsie ako hennovy zabal moje lupiny nezazili uz aspon desatrocie. Tie ktore nevyhnal lopuch vyhnala henna. A vracaju sa len pomalicky...
H&S prenechavam uz len priatelovi, ten je na hennu prilis lenivy Laughing
swery
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:18 pm    Předmět: Citovat

tak to mě ten šampon zase vyhovuje na 100%. I když nemám lupy....používám citrus a nemusím potom ani použít kondicionér ani masku. Vlasy krásně voní a jsou i hebký a vyrovnaný. Takže spokojenost Razz
Katrinka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:41 pm    Předmět: Citovat

tiez mam s nim len pozitivne skusenosti. dlhe roky som si s nim umyvala vlasy, kedze som trpela lupinami a ked som ho vysadila, nevratili sa, aj teraz som si ho kupila, lebo mi nabehli lupiny z jedneho samponu z Yves Rocher a pomaly sa vsetko vracia do normalu. pouzivala som takmer vsetky, co maju, momentalne pouzivam "na objem", ktory sa mu dokonca aj dari spravit Very Happy
Honey star
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 9:54 pm    Předmět: Citovat

Semtam si kupuju menthol a spokojenost, voní moc hezky, super umyje, pokožka spokojená. Je to sice děsná chemie, ale bohužel třeba Alverde, nebo Logona či Lavera mi vůbec neseděly a měla jsem po nich lupy jak blázen, které vyháním právě HS.
Glory
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 10:11 pm    Předmět: Citovat

Tak mne vôbec nesadol. Nikdy v živote som nemala lupiny, až do chvíle, keď som začala používať Head&Shouders. Kúpila som si teda iný šampón a lupiny zmizli. Odvtedy už HnS nechcem ani vidieť Confused
Indilwen
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 1:52 am    Předmět: .... Citovat

Mám ho druhýkrát v živote a to isté. Vlasy mám fakt fajn aj na dotyk, , žiadne lupiny.. keď som mala prvýkrát mala som problém s pokožkou hlavy reku to bude z dačoho iného, teraz som si s nim 2x umyla vlasy a je to tu zas, vlasy fakt v pohode ale pokožka hlavy rýchlo mastná, normálne keď sa hrabem vo vlasoch, po hlave a dotknem sa pokožky hlavy mám mastné aj končeky prstov a hrozne to páchne, aj ked spím a prehadzujem sa úplne mi dakedy zavanie ako neumytá hlava a až taký jemne kyslý hnusný smrad fuj takže presedlávam opäť na striedačku Schauma + CHI Farouk , škoda....už som sa aj bála, že dačo mám ale pokožku mám vraj zdravú
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přejdi na: