|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
dost prechemizovany je tento sampon, nemusim ho, ale naposledy som ho testovala asi pred 4mi rokmi a vtedy som si nejako zasamponovala usi, a strašnu šarapatu spravil, sa mi zapalila pokozka uší, preto uz davam pozor, lebo šampony nie su na umyvanie uší  _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po duben 18, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
niekomu sadne total chemia a niekomu zas nie  _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
no ved to, niekto ma zas rad silikony, iny neda dopustit na prirodne samponiky  _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adel1 0-7

|
Zaslal: so květen 28, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Po přečtení snad všech možných for tady jsem začala používat šampon alverde. Nedávno jsem si koupila nový bříza a něco......To bylo něco nehorázného na moje vlasy....Suché, krepaté. Chtěla jsem si jít pro nový do DM, ale nějak mi to nevyšlo, tak jsem v obchodě provizorně koupila H&S a dneska použila. Nemůžu si ten první dojem vynachválit. Vlasy jemné a nekudlí se. Musím si na ně pořád šahat Uvidím, co bude po druhém umytí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karia 8-20

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
Pouzivala som ho doteraz asi dva roky. Pripadne som ho striedala s nejakym jemnejsim-regeneracnym, ak nebola koza tak zla. Lupiny odstranil, to ano, ale asi tak na pol dna. Problem s nimi absolutne neriesil, proste len zdral z hlavy co sa dalo a ten efekt bol viac na oko ako na uzitok
Vlasy ok, taky normalny, nic extra.
Pouzivala som ich viac, ten fresh, citrus, matu a sensitive.
Co som prisla na DV skusila som lopusak a teraz aj Hennu. Nic horsie ako hennovy zabal moje lupiny nezazili uz aspon desatrocie. Tie ktore nevyhnal lopuch vyhnala henna. A vracaju sa len pomalicky...
H&S prenechavam uz len priatelovi, ten je na hennu prilis lenivy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
swery 81-160

|
Zaslal: po květen 30, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
tak to mě ten šampon zase vyhovuje na 100%. I když nemám lupy....používám citrus a nemusím potom ani použít kondicionér ani masku. Vlasy krásně voní a jsou i hebký a vyrovnaný. Takže spokojenost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Katrinka 41-80

|
Zaslal: po květen 30, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
tiez mam s nim len pozitivne skusenosti. dlhe roky som si s nim umyvala vlasy, kedze som trpela lupinami a ked som ho vysadila, nevratili sa, aj teraz som si ho kupila, lebo mi nabehli lupiny z jedneho samponu z Yves Rocher a pomaly sa vsetko vracia do normalu. pouzivala som takmer vsetky, co maju, momentalne pouzivam "na objem", ktory sa mu dokonca aj dari spravit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Honey star 321-600

|
Zaslal: po květen 30, 2011 9:54 pm Předmět: |
|
|
Semtam si kupuju menthol a spokojenost, voní moc hezky, super umyje, pokožka spokojená. Je to sice děsná chemie, ale bohužel třeba Alverde, nebo Logona či Lavera mi vůbec neseděly a měla jsem po nich lupy jak blázen, které vyháním právě HS. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Glory 41-80

|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
Tak mne vôbec nesadol. Nikdy v živote som nemala lupiny, až do chvíle, keď som začala používať Head&Shouders. Kúpila som si teda iný šampón a lupiny zmizli. Odvtedy už HnS nechcem ani vidieť  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Indilwen 81-160

|
Zaslal: so září 08, 2012 1:52 am Předmět: .... |
|
|
Mám ho druhýkrát v živote a to isté. Vlasy mám fakt fajn aj na dotyk, , žiadne lupiny.. keď som mala prvýkrát mala som problém s pokožkou hlavy reku to bude z dačoho iného, teraz som si s nim 2x umyla vlasy a je to tu zas, vlasy fakt v pohode ale pokožka hlavy rýchlo mastná, normálne keď sa hrabem vo vlasoch, po hlave a dotknem sa pokožky hlavy mám mastné aj končeky prstov a hrozne to páchne, aj ked spím a prehadzujem sa úplne mi dakedy zavanie ako neumytá hlava a až taký jemne kyslý hnusný smrad fuj takže presedlávam opäť na striedačku Schauma + CHI Farouk , škoda....už som sa aj bála, že dačo mám ale pokožku mám vraj zdravú |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|