|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nelii 81-160
|
Zaslal: po květen 13, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Misurba napsal: |
Zkoušel někdo chemický peeling? |
Na chem. peelingu som bola raz a nikdy viac. Môže to byť preto, lebo mám extrémne citlivú tvár, nechcem to zatracovať všeobecne, ale išla som tam hlavne kvôli fľakom a jazvyčkám po akné. Na miestach kde doktorka silnejšie tlačila, mi ostali ešte vyše mesiaca tmavé fľaky, ako keby chrasty.
Viac krát som nešla, odradilo ma to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lenka111 0-7
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elysion 321-600
|
Zaslal: út leden 21, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
Opálení mi vůbec nesluší, ale i kdyby mi slušelo, tak opálená být nechci, takže taky řeším podobné problémy. V létě jsem se snažila chodit ven pokud možno hlavně brzo ráno a navečer, kdy se člověk tolik neopálí, ale byla jsem na pár akcích, kde se člověk slunci prostě nevyhne. Žádný bronz to nebyl, ale i tak to bylo na můj vkus moc.
Vyřešila jsem to tak, že jsem si pravidelně 2x týdně udělala pleťovou masku z hladké mouky, medu a citronové šťávy. Nemělo by se to dělat častěji, protože kyselina citrónová by mohla pokožku poškodit moc a červenala by. Ale bez toho citronu se to dá dělat každý den, pokud máte mastnou nebo smíšenou pleť, tak to jejímu vzhedu prospěje - mouka do sebe vsákne přebytečný maz a med pleť hydratuje
Jo a ještě jsem si přikládala okurkové šlupky, kdykoliv se doma dělalo něco z okurek. No a v listopadu už jsem byla zase bledulka, takže určitě to bělení trochu urychlilo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Etelwena 81-160
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 11:28 am Předmět: |
|
|
lenka111 napsal: | http://www.pharmanews.cz/2007_06/site/arbutin.html co sem z tohohle článku pochopila tak s bělením pleti by mohlo pomoct pití odvaru z Medvědice lékařské |
A neslyšel jste někdy někdo o lékořicovém extraktu? Prý by to mělo bělit, nevíte o tom něco??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
Lékořicový extrakt se běžně přidává do pleťových produktů na pigmentové skvrny. Co vím, obsahuje to třeba řada Shiso White od Body Shopu nebo Even out od Clinique. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Etelwena 81-160
|
Zaslal: út květen 19, 2015 3:57 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Lékořicový extrakt se běžně přidává do pleťových produktů na pigmentové skvrny. Co vím, obsahuje to třeba řada Shiso White od Body Shopu nebo Even out od Clinique. |
Děkuju moc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lakrimozita 321-600
|
Zaslal: ne únor 14, 2016 11:18 am Předmět: |
|
|
Dá sa pleť vybieliť nimbovým olejom? Ja som si ho asi týždeň dávala na jednu vyrážku na brade, zahojil ju, ale mám teraz na tom mieste svetlú škvrnu presne v tvare prsta, ktorým som si tam ten olej dávala. Vyzerá to dosť hrozne...Dávam si ho teda na zvyšok tváre a tú škvrnu sa snažím vynechať, ale stále je dosť výrazná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|