|
✿
|
Autor |
Zpráva |
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
danny1691 napsal: | Bone- takže změna? Už nepěstuješ rovnou sušené, ale vlastně mražené? |
Spíš rovnou drcené..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
danny1691 ***moderátor***

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Hanča napsal: | danny1691 napsal: | Bone- takže změna? Už nepěstuješ rovnou sušené, ale vlastně mražené? |
Spíš rovnou drcené..  |
Taky máš pocit, že Bone je nositelka pokroku v pěstovaní? Gregor Mendel či Ivan Vladimirovič Mičurin asi začínají blednout v jejím světle. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
danny1691 napsal: | Hanča napsal: | danny1691 napsal: | Bone- takže změna? Už nepěstuješ rovnou sušené, ale vlastně mražené? |
Spíš rovnou drcené..  |
Taky máš pocit, že Bone je nositelka pokroku v pěstovaní? Gregor Mendel či Ivan Vladimirovič Mičurin asi začínají blednout v jejím světle. |
Ano, letos nejen že slavíme 190 let od narození Mendela, ale i pokrok v zemědělství a potravinářství.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
danny1691 ***moderátor***

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
ale toto letí co? Ještě předevčírem doba železná, frňáky omrzlé od doby ledové a bác...máme tu takovou slávu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bonemína ***moderátorka***

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Vás rozesadím!!!
Ale dnes se dalo konečně dobře dýchat a nechtěla mi upadnout hlava A vypadá to, že část bejlí ještě není mrtvá.
Ale té škody, viděla jsem spousty pomláceného ovoce, na mých "tajných" stromech  _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
Hanča napsal: |
To je sice trochu OT, ale prý je to hyperhidróza, zhoršuje se to při velkém vedru samozřejmě a při stresu. . |
Jo tak se tomu říká, u nás je to "potit se jak vrata od chléva" .
Já to pokládám za projev svojí konstituce. Někomu to horko prostě nevadí a vypadá svěží.
Zrovna jsem na to myslela v buse, když ze mě teklo proudem a já se utírala kapesníčkem, jinak nosím osvěžující sprej a tím si dodávám ochlazení.
A je mi úplně jedno, kdo na mě blbě čumí, co mám jiného dělat?
Jinak doma to řeším namočením vlasů, případně nohy do studené vody,pokud ne přímo sprcha. Funguje i vlažná koupel, ale efekt dlouho nevydrží. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sadako 321-600

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
To nemá chybu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lenicka1313 0-7

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Jednoznačně jsou rolety .....edit moderátor: odkaz odstraněn pro podezření na reklamu, pro umístění reklamy na stránkách kontaktujte admina na aha@dlouhevlasy.cz
kontaktujte nas aj na facebooku: edit moderátor: odkaz odstraněn pro podezření na reklamu, pro umístění reklamy na stránkách kontaktujte admina na aha@dlouhevlasy.cz
...nejlepším způsobem, jak se horku vyhnout. Před létem jsme si je zařídili a jsme naprosto spokojení! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po červen 17, 2013 1:28 am Předmět: |
|
|
Když už to zase začíná být aktuální, mám tu jednu věc. Je to vydeo, pro neangličtináře asi nevhodné, o laserovém chlazení. V současnosti způsob, jak lze věci zchladit na extrémně nízké teploty. Jako že 10^-9 K. Bohužel má svoje omezení, nicméně, velmi efektivní.
Laser Cooling
Jen tak pro zajímavost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|