Capilan & Fitoval
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
skarma007
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 8:30 pm    Předmět: c Citovat

díky Capilanu-vlasovímu aktivátoru mi rychle vyrostly vlasy!!!A to nekecám, kolem 3cm za měsic ale ne každýmu to funguje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2008 7:15 am    Předmět: Citovat

Capilan co si pamatuju byl fakt skvělý. Kdysi jsem si ho kupovala a rychle mi po něm rostly vlasy.
A jak ten Fitoval, máte zkušenosti? Dělají dva druhy šamponů Fitoval a Fitoval plus proti vypadávání vlasů. Já měla ten první a ten se mi zdálo že dost vysušoval, ale obsahoval šalvěj, takže se ani nedivím, šalvěj totiž vysušuje. Zajímal by mě ale ten Fitoval plus proti padání, ten by snad mohl být O.K., má jiné složení. Máte někdo vyzkoušeno?
Deather666
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2008 8:17 am    Předmět: Citovat

Ja som mal oba druhy Fitovalu,teda Fitoval a Fitoval plus..Ani jeden ani druhy mi nerobilo dobre...Ten prvy vysusoval,a po tom druhom,co mal by proti vypadavniu vlasov,tak mi este viac vypadavali vlasy..A avy to nebolo vsetko,zacala ma aj svrbiet pokozka..Takze z vlastnej skusenosti Fitoval neodporucam vobec...Ale je to iba moj nazor,mozno inym sadol.. Wink
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2008 5:28 pm    Předmět: Re: c Citovat

skarma007 napsal:
díky Capilanu-vlasovímu aktivátoru mi rychle vyrostly vlasy!!!A to nekecám, kolem 3cm za měsic ale ne každýmu to funguje

Těch aktivátorů jsem viděla v lékárně více druhů. Jaký jsi měla ty? Já měla jakýsi s heřmánkem a vilínem ale vůbec mi nevyhovoval Mad
Jaruleee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2008 10:52 am    Předmět: Citovat

Já nevím, zkoušela jsem akorát Capillan šampon a dost mě po něm svědila hlava. Vlasy sice fajn, ale moje pokožka vůbec nadšená nebyla... Ale jsem taky případ s hodně citlivou kůží, takže pokud tímhle netrpíte, Capillan může být fajn.
skarma007

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2008 6:23 pm    Předmět: Re: c Citovat

*Leontýnka* napsal:
skarma007 napsal:

Těch aktivátorů jsem viděla v lékárně více druhů. Jaký jsi měla ty? Já měla jakýsi s heřmánkem a vilínem ale vůbec mi nevyhovoval Mad

já sem měla Leontýnko takovej s tím zeleným pruhem,, ale lepší je šampon Capillan, protože ten obsahuje i lopuch:)
Licantrop
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 9:18 pm    Předmět: Citovat

Capilan sem používal asi před deseti lety,hezky voněl a byl docela dobrej. No a nedávno sem se k němu vrátil a je to paráda... používam i aktivátor a ted sem oběvil i balzám...
efcaa
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2009 6:50 pm    Předmět: Citovat

ja mam skusenosti aj s tzm hnedym fitovalom aj s tym zltym kt.ma byt proti padaniu..osobne si myslim ze tieto sampony su ovela lepsie ako hnusny revalid,kt.mi vobec nesedel ..mylim ale ze fitoval je lepsi nie ten proti padaniu ale ten pre silnejsie vlasy a na posilnenie korienkov, s tym som spokojna...capilan om neskusala ale uvazujem nad nim...
Adluska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2009 9:02 pm    Předmět: Citovat

Já dnes před chvílí použila capilan prot hodně mazu a šupinám....zatím ok, tak uvidíme po další dny, pak poreferuju Wink
francesca
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2009 3:43 pm    Předmět: sampony Fitoval Citovat

Mate niekto skusenosti so samponom Fitoval, alebo Fitoval plus proti vypadavaniu vlasov? Ja som bola prijemne prekvapena tym, ze zabranuju pramienkovaniu vlasov. Vzdy som chcela vlasy, ktore by sa tzv. sypali, ale vzdy boli spolu v takych povrazkoch a po pouziti tohoto samponu sa to zmenilo Very Happy .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Přejdi na: