Vysušuje přírodní kosmetika vlasy?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Čírina
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 1:55 pm    Předmět: Citovat

Vysušené vlasy?? Na mě mají přírodní šampony přesně opačný vliv, vlasy se zmastí rychleji. Vyzkoušela jsem asi pět zn. - Cannaderm, Hauschka, Logona, rozmarýnový od Nobilisu (myslím) a kopřivový Urtekram... Teď používám Hauschku jako sprcháč a Cannaderm pro norm. a mastné vlasy místo kondiše. Holt asi budu muset zůstat u chémie, když je na mě příroda příliš krátká, ach jo. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 5:58 pm    Předmět: Citovat

helps napsal:
to ja musim rict,ze po prirodnich samponech se mi deje s hlavou leccos,ale prestali se mi mastit toliko vlasy Very Happy

v jedné době jsem na přírodní šampony nedala dopustit, což mám vlastně pořád, kromě toho, že jsem si koupila dolivu, ale s kondicionery je to u mě daleko horší. V podstatě už asi čtvrt roku bojuju s totálně vysušenými konečky. Koupila jsem si dove, sice silikon na druhém místě, ale vlasy vypadají trošku lépe.

Nevíte, dá se říct, že je lepší pro vlasy přírodní šampon a chemický kondiš než jenom čistě přírodní věci? Protože zase ty přírodní šampony jsou daleko šetrnější, a právě hezky u kebule odmašťují ani málo ani hodně, jenom ty konce mě trápí. Nechci úplně přesedlat z přírodní kosmetiky na chemickou, ale i Leontýnka to myslím byla, psala, že po přírodních věcech měla vlasy po čase horší.
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 9:30 pm    Předmět: Citovat

Bílá Pivoňka napsal:

Nevíte, dá se říct, že je lepší pro vlasy přírodní šampon a chemický kondiš než jenom čistě přírodní věci? Protože zase ty přírodní šampony jsou daleko šetrnější, a právě hezky u kebule odmašťují ani málo ani hodně, jenom ty konce mě trápí. Nechci úplně přesedlat z přírodní kosmetiky na chemickou, ale i Leontýnka to myslím byla, psala, že po přírodních věcech měla vlasy po čase horší.

podľa mňa ti chemický kondiš použitý raz za čas s vlasmi nič zlé nespraví Smile keď ti viac vyhovuje, tak prečo ho nepoužívať, popr. striedať/miešať s prírodnými. akurát by som sa vyvarovala styku s pokožkou hlavy, tam môžu silikóny narobiť väčšiu neplechu (tak ako po dlhodobom používaní ostanú na vlase, tak aj na pokožke a potom nemôže "dýchať" + citlivejšie hlavy svrbí)
goldiegirl
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 10:48 pm    Předmět: Citovat

goldiegirl napsal:
Ahojda:)
Před pár dny jsem objevila v DM Alverde a byla jsem nadšená (taky tou cenou). Po prvním umytím celkem dobrý, ale po druhým jsem měla šílený vlasy Sad Celý suchý a udělalo se mi strašně moc lupů Crying or Very sad Mám ten šampon s olivou a hennou, teď ho můžu tak maximálně vyhodit.. Jinak jsem zatím jiné přírodní nezkoušela, časem to ale určitě příjde Wink

Haha Smile Tak po nějaký době jsem opět vyzkoušela tenhle šamponek, a musím říct..že v pohodě Very Happy Nevím, co se mi stalo s vlasy, možná se nějak zregenerovaly, ale teď reagovaly na tenhle šamponek v pohode a to dokonce několikrát Smile Tak nevím.. Smile
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 7:47 am    Předmět: Citovat

mě přírodní šampony sedí, ale taky mi dělají suché konce a pak se mi děsně škudkají vlasy.. takže střídám přírodní kondicionér s byčí maskou Smile a dolivou kůrou. je to trošku lepší
Aimirin
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 10:29 am    Předmět: Citovat

Já tyhle levnější značky přírodní kosmetiky (myslím Laveru, Logonu, Hauschku) opravdu nemusím. Vlasy jsem po tom měla neuvěřitelně slepený, zjemnělý, rozlítaný a zároveň přesušený (a to i v době kdy jsem se nebarvila chemií). Přijde mi to to samý, spíš horší, jako kosmetika z drogérky.

Na druhou stranu mě moc láká zkusit Lazartigue či Greyl, to by měla být příroda "vyššího řádu", tak uvidím. Zatím jsem věrná Kerastase Very Happy
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 12:06 pm    Předmět: Citovat

Hauschka se ti zdá jako levná kosmetika? No, kdybys řekla Alverde, tak neřeknu, ale asi mám jiná měřítka, no...
karas.Martinka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 1:07 pm    Předmět: Citovat

já když jsem začínala s alverde, tak si vlásky zvykaly ještě aspon 14 dní a potom ok, ale zase jak kterej šampon od alverde mi sedl - nedám dopustit nad olivu a henu, ostatní jen v případě nouze... navíc střídám s "chemickým" (ale netestovaným Laughing ) Marks and Spancer med a mléko...
musíš sama vyzkoušet podle mě aleson pár umytí a ne hned po prvním mytí šampon zatracovat, pokud byly vlasy myty několik let jen "chemkou" tak se prostě bouří

Já tyhle levnější značky přírodní kosmetiky (myslím Laveru, Logonu, Hauschku) opravdu nemusím.

levné??? no teda Very Happy jak pro koho Very Happy Laughing tedka se na tyto značky chodím jen dívat, až budu pracovat možná i vyzkouším Very Happy tedka jsou pro mě finančně nedostupné
Aimirin
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 1:22 pm    Předmět: Citovat

Tak je jasné, že každá máme možnosti a měřítka jiná Embarassed , já to srovnávám právě s Lazartigue či s Kerastase, kterou používám. Potřebovala jsem jen nějak nazvat všechny ty přírodní věcičky z biokrámků...

Pokud je to drahé, tak tím spíš bych to nepoužívala, myslím, že lepší službu udělá i obyčejná drogerka.
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 7:21 pm    Předmět: Citovat

Aimirin napsal:
Na druhou stranu mě moc láká zkusit Lazartigue či Greyl, to by měla být příroda "vyššího řádu", tak uvidím. Zatím jsem věrná Kerastase Very Happy

Napiš o tom něco, prosím. Víš o těchto značkách (Lazartigue, Greyl) něco? Koukala jsem na stránky www.jflazartigue.com, ale informace o tom, že je to přírodní kosmetika a jaký má certifikát, jsem tam nenašla. Totéž u stránek www.leonorgreyl.com, jen s tím rozdílem, že se tam tvrdí, že jsou přírodní, ale taky žádný certifikát. Přijde mi, že to je asi tak stejně přírodní kosmetika jako Oriflame - chemie s přírodními výtažky... (tedy myšleno toho typu, o kvalitě si netroufám tvrdit vůbec nic...) I když těžko říct, složení tam taky u žádného přípravku nikde není napsáno. Jestli víš něco víc, sem s informacemi!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přejdi na: