|
✿
|
Autor |
Zpráva |
chudobka 8-20

![]()
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 8:23 am Předmět: |
|
|
Holky, ten henový šampon z NaturVital- kaštan a černý- mám pocit, že ho přestali vyrábět a přijde mi to jako velká škoda, protože to byl jeden z nejlepších šampónů, jaké jsem kdy měla. Nevěděla by některá, jestli se nedá ještě někde sehnat? Jedno jestli na netu, nebo v obchodě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Yoshiwara 41-80

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 10:59 am Předmět: |
|
|
kopretinka napsal: | Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na šampon s hennou z D¨M jak ten Alverde , tak ten druhý. Je to na všechny druhy vlasů, takže předpokládám, že by ani jeden neměl barvit, ale v obou je ve složení Lawsonia Inermis Extract a já si myslela, že Lawsonia je ta barvící a ta co nebarví je cassia (snad jsem to napsala správně), takže teď nevím zda to mám na svoje světlé vlásky riskovat. Proto se chci zeptat, jestli některá nějaký tento šampon používáte, jestli vám vlasy zbarvuje nebo ne. Díky moc. |
Ten henna šampón od Alverde mám a dám krk na to, že nefarbí...ono je to dáko zbavené farbiacich účinkov... ale ak máš jemnejšie vlasy, tak ti ho moc neodporúčam, veľmi rýchlo sa po ňom mastia vlasy.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
xmonis 21-40

![]()
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
Já měla henna šampon od Alverde i od Henny z Dm - takový ten šedý podlouhlý a nebarvil ani jeden, a to jsem jsem v té době byla světlovlasá, takže nemusíš mít strach . Ono ani jiné šampony, třeba pro blond, zrz nebo černé vlasy ti s barvou ani nehnou, možná tak nanejvýš podpoří barvu co už máš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kopretinka 321-600

![]()
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 4:24 am Předmět: |
|
|
Holky, díky moc, tak to jste mě uklidnili . Jen zase Yoshiwara psala, že na jemné vlasy není dobrý, že se po něm rychle mastí vlasy, tak teď nevím....takové vlasy totiž mám a nechci vypadat jako umaštěnec. Taky se vám někomu ještě po něm mastí vlasy? Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
bloodQUEEN >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 2:40 pm Předmět: |
|
|
Mne sa po ňom rýchlejšie zmastili vlasy ale robil mi dobrý objem. Mojej mamine zasa vlasy nemastil, je to individuálne.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kopretinka 321-600

![]()
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
bloodQUEEN napsal: | Mne sa po ňom rýchlejšie zmastili vlasy ale robil mi dobrý objem. Mojej mamine zasa vlasy nemastil, je to individuálne.  |
Takže mi nezbývá než to vyzkoušet.....Objem bych potřebovala, ale dost se mi mastí vlasy, tak snad budu mít po něm objem bez mastných vlasů... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 4:22 pm Předmět: |
|
|
Vdaka sampónu s hennou (DM) som natiahla interval umývania vlasov na 4 -5 dní nezadá sa mi žeby vysušoval, zatial. Balzam mi vyhovuje, ale na rozčesavanie by sa ešte niečo hodilo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Pawluška >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
já těd taky používám henna šampon z dm ten jemný bylinný šampón(regenerační)a zatím jsem sním také spokojená..vlasy my taky vubec nevysušuje..naopak,jsou pevnější a lesklejší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Theres 161-320

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:12 pm Předmět: |
|
|
Hoj máte někdo zkušenosti s šampony od hennecolor.Ráda bych totiž změnila třošku svoji původní barvu vlasů ale nechci nějakou radikální změnu.Myslíte že by to ten šampon dokázal? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:42 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem sveho casu pouzivala sampon medeny od Hennecolor, nicmene kdyz si barvim kebuli na medeno, tak bohuzel nepoznam barevnou zmenu. Ale myslim, ze ji tam neni tolik, aby ti vlasy nejak vyrazneji zabarvila  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|