Jak vás to napadlo?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
esi
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 7:18 pm    Předmět: Citovat

kkk napsal:
esi napsal:

Bych ti to nemohla udelat, neboj Laughing

neni moc lidí, kerejm věřim, ale ty mezi ně opravdu patříš Smile

...........víš jak jsem si oddych voe??? Very Happy

Vim ne voe, te znam ne (trosku) Laughing
kkk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 7:20 pm    Předmět: Citovat

esi napsal:

Wink
Kafin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 9:02 pm    Předmět: Citovat

esi napsal:
kkk napsal:
esi napsal:

Já si říkal proč trosku a pak mně teprv došlo, že myslíš trošku Laughing .
hiami
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 3:10 pm    Předmět: Citovat

ja mam taky dlouhe vlasy odmalicka. stejne jako esi se mi o ne starala maminka.
nevim, necitila bych se byt sama sebou, kdybych mela kratke vlasy. treba by se mi to zalibilo, ale asi bych pak zila trochu jiny zivot. ted me napada, ze mozna dlouhovlasi lide maji vice depresi a psychickych poruch. a mozna je to pak i o egoismu, odmala me bavilo slyset pochvaly, jake mam vlasy. ale i kdyby mi to nikdo nerikal, nejak jsem nikdy nemela potrebu je strihat, pamatuju, kdyz na zakladce bylo modni mikado a moje kamaradka, s kterou si nas pletli, prisla ostrihana. najednou byla moc oskliva, bez poezie.

bez dlouhych vlasu bych se citila neprirozene.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Shahlah
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 3:50 pm    Předmět: Citovat

Od malička jem mívala dlouhé vlasy (jen jednou na základce jsem byla ostříhána na mikádo- možná to bylo kvůli vším se škole), ale během dvou let vlasy zase pěkně dorostly... Nicméně při nástupu na střední jsem zatoužila po změně a své do pasu dlouhé nebarvené vlasy jsem ostříhala opět na delší mikádo a omelírovala Mad Tak jsem pokračovala asi 6 let, délka po ramena, střídavě malíry a má přirozená (ale chemická) barva a pak přišel nějaký zlom, vlasy šly na tmavě hnědou až černou a nechávaly se růst... Ale nevzpomenu si, proč vlastně...
Slunečnice
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 4:10 pm    Předmět: Citovat

Já měla taky více-méně dlouhé vlasy od mala. Nejdelší skoro k pasu, nejkratší mikádo po ramena. A to byla hrůza. Díky tomu vím, že s kratšími vlasy je víc práce než s dlouhými. Dlouhé vlasy ke mě prostě patří a bez nich bych si připadala fakt blbě. Spíš než jak mě napadlo mít dlouhé vlasy si říkám, jak mě napadlo je někdy stříhat. Asi momentální pomatení smyslů nebo co. Vždycky jsem toho pak litovala. Bylo to většinou v dobré víře, že jim to pomůže, budou hustší apod. než mi došlo, že cesta vede jinudy... Teď je mám do půl zad a čekám, kam to poroste Smile doufám, že daleko. A nůžky mám už jen jako doplněk domácnosti Wink
esi
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 10:08 pm    Předmět: Citovat

Kafin napsal:
esi napsal:
kkk napsal:
esi napsal:

Já si říkal proč trosku a pak mně teprv došlo, že myslíš trošku Laughing .

Jaaaaaj Speedy Laughing To by bylo hnusny Laughing
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 11:57 am    Předmět: Citovat

Mě mamka od malička říkala že je jí jedno jak nosím vlasy a že hlavně kdybych přišla od kadeřnice a nelíbilo se mi to tak že k ní nemám chodit brečet.... Asi do třetí třídy jsem nosila mikádo s ofinou (ta se mi naprosto nepříčetně kroutila na čele a vypadalo to děsně Laughing ). Potom jsem začala víc jezdit na koni a dvakrát denně jsem šla pod sprch kvůli koním (měla jsem vlastního takže sprcha ráno mezi poklízením a školou a potom večer před spaním) takže moje vlasy šly na délku cca 5cm.... a furt ta příšerná ofina.... potom mamka začala "rýpat" že mám husté pěkné vlasy a že by ji zajímalo jak budou vypadat dlouhé.... vždycky když mi kousek vyrostly tak přišla babička a že se na to nedá dívat a hned mi je ostříhala..... no potom jsem se vykašlala na to co říká babička a nechala jsem je růst, občas jim kadeřnice dala nějaký tvar ale jinak ať rostou (btw mám hodnou kadeřnici a když řeknu "jen konečky" tak to neveme víc jak 2cm). No a teď je mám spokojeně asi do půl zad (trochu sestříhané a ofina je ještě úplně nedorostla ale to přijde Wink ), barvy se jich v životě ani nedotkly ale ségra mě podezírá z naprosté nezkrotnosti těch vlasů - ať se snaží učesat cokoli, rozpadne se jí to Very Happy byla doba kdy mi nešel ani culík - sebekvalitnější gumička po deseti minutách na mých vlasech praskla a odletěla Laughing
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 12:30 pm    Předmět: Citovat

no ja tu patrím k tej menšine, ktorú maminky nestrihali lebo moja mamina bola pyšná že som ako princeznička. od narodenia som malá zlaté prstienky a lokničky (dodnes mam taký zlatýprstienok odložený od mojich 3 rokov) Do 6 rokov som mala vlásky pod zadok a potom ma šmikly na mikádo pod uši (asi vši), vlásky opäť rástli a ked som ich mala skoro po pás tak som sa v puberte rozhodla že je to nuda, sadla ku kaderničke a povedala som že je mi jedno ako ma ostriha. vyfasovala som v tú dobu moderný strih - vzadu našuchorené a vpredu ulíznuté sponkou. Ale s tým bolo vela práce lebo ked to začalo rásť tak sa to vlniloooo a bola som ako ovečka tak mi začali opäť rásť dlhé. Teraz za posledné 3-4 roky mám stále vlásky približne do pol chrbátu lebo som presvedčená že sa mi ničia aj ked mi to kadernička vyhovára. Tak to teda skúsim nechať rásť pokial to pôjde. Dlhé vlásky sa mi páčia a páčili kvôli princeznám, vílam, ...... a hlavne mi zvyšujú sebavedomie a teším sa keď mi ich okolie chváli, tedy mi od radosti podrastú aj 5 cm Razz
Elizabethine
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 3:56 pm    Předmět: Citovat

no asi je to komplex s mojho detstvo....moj oco mi nikdy nedovolil mat vlasi dlhsie ako po plecia...resp. az po 5. rocnik som mala vlasi na ,,hribika,, takze sa asi preto u mna vytvoril odpor ku kratkym vlasom....takze ked mi povie ostrihaj sa ja mu poviem haha....no a druhy dovod je asi to ze hrooozne obdivujem Elizabethu....takze by som chcela mat vlasy ako ona Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přejdi na: